по тоя повод - току що направих следното- отворих 10бр произволно избрани хороскопи на хора, които дори не съм сигурна, че се сещам кои са - във всичките случаи имаше планети по ъглите.
ако искаш, направи същото, за да видим как стоят нещата в основата на подобно изследване
да разгледам карти на известни личности или на мои познати ?
оу, не - защо да се гледат в детайли конкретни карти- става много лично.
имах предвид да преброиш в какъв процент от хороскопите имаме планети по ъглите. Струва ми се, че ако ползваме орбис до 7 градуса, и ако не уточним брой планети по ъглите, то в голям % от хороскопите ще имаме планети на ъглите.
може би някоя конкретна звездна схема- примерно, локомотив или ведро, може да се свърже със сериозен стремеж за победа
Да, разбрах те, идеята е добра,
последните 10 карти, които гледах
1. Онасис - различни теории кога е роден, ако е на 20.01, а асц Риби - нищо на асц, има на МЦ
2. Жаклин Кенеди - Нептун МЦ
3. Мерилин Монро - Нептун в 1 дом, в знак асц, нищо на МЦ, Сатурн в 4 в знак на 4
4. Кенеди - само Сатурн на МЦ
5. братовчедка ми - Нептун ИЦ
6. и 7 - двама мои познати, с планети в 7 дом
8. и 9 Поул Нюман и жена му и двамата имаха и в асц и на МЦ
10. моя приятелка, скоро роди, доста млада за моето поколение (затова и направих хороскоп, за да видя защо е взела това решение), с голям огнен тригон, нищо на асц, МЦ, ИЦ или десцендент.
Така, че резултата - почти всички имат ъглови планети. НО съм забелязала, наистина, че всичките ми приятели имат много планети по ъглови домове, че се намирам с такива хора (и да непоноси ми сме на моменти, особено 3-4 планети в 1 дом........ а и Слънце там.........при мен упр Слънце), така, че много много не съдя по хората, които изброих.
И да и аз много се чудех какво е победител и какво е харизма...........