Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59834 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #60 -: Юли 03, 2011, 06:56:04 am »
...а, бъди сигурна, че скоро Хм ще намери под вола, под който е почнала да бърка, бик...  ;D

Може и яйца да намери под вола, да е снесъл междувременно, знае ли човек.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #61 -: Юли 03, 2011, 07:09:11 am »
Хаха, съвсем в реда на разговора, гледам какво е станало междувременно във фейсбук сакън да не изпусна нещо и какво прочитам

Healing is not forcing the sun to shine, but letting go of that which blocks the light...

Таман като за процесинг работата. И таман като за Хело отговор - блокажите сме ги махнали вече, ама сега не можем да форсираме слънцето, можем само да го оставим да свети....въпреки че има начин и да се форсира...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Юли 03, 2011, 07:09:47 am »
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=ezoterfilosof&Number=1941191520&page=2&view=collapsed&sb=5&part=

Ето, става с просто преминаване през инцидентите в разказна форма.
Знаеш ли какво се случва, просто буците се размразяват, като преминаваш с вниманието си през тях лека полека...сама няма да можеш да го направиш по всяка вероятност, то се прави от одитор, в България одитори няма, аз ще ти го направя един два пъти, ма сега си лягам.
Предлагам ти да пробваш да конфронтираш, това сама можеш да направиш - конфронтиране означава да се чувстваш спокойно в присъствието на...
Ти сигурно не смееш и да гледаш в оня период, избягваш го, пробвай да го зърваш с крайчеца на окото си и при това да се чувстваш спокойно. Не се насилвай, опитай с нещо малко...

Даже бих те посъветвала в началото да опиташ да конфронтираш нещо друго, примерно предмет. Кофа за боклук, нещо, което ти е неприятно.
Хващай предмета и почвай да го зяпаш и да се чувстваш комфортно в негово присъствие.

Аз си лягам, девойки...

А сигурно мога да измъдря и друга техника, освен прегледа, но то всъщност прегледа си е чиста проба конфронтиране на събитието...

Лека Кайли!

Мерси много...,ще прегледам и ще питам...И вратата е отворена...,заповядай..когато искаш...Ще ми бъде интересно...,а и полезно! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #63 -: Юли 03, 2011, 07:55:14 am »
От какво те е страх?
от нараняване отново
от пореден провал
от евентуалната болка
от неизбежната рутина и русло, в което влизаш след време и тръпката се губи
от загубата на тръпка след време - нещо, с което не знам как да се справя, освен да си тръгна
абе, като гледам - все от бъдещо време

abroad, възможно ли е проблемът ти да е, че си избираш  неподходящи мъже...  :-\

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #64 -: Юли 03, 2011, 08:31:08 am »
Келвин казва, че тез тръни са присъщи за по-ниско интелигентните - може
но ако може да се аргументира още по-добре

Ами зависи какви са тези тръни - от емоционална или друга реколта. Както и кой какво разбира под интелигентност, понеже при това има и различни типове.

Какво имах предвид: По-интелигентните са като цяло с по-чувствителни антени - по-наблюдателни към детайлите и взаимовръзките, по-проницателни, с по-изследователска настройка, а също и индивидуалност. Такъв по-трудно може да бъде изпързалян, както и не работи толкова често с клишета. Думи тип "народът е казал...", "хората / обществото еди-какво-си...", са достатъчен повод за едно наум. Образно казано, по-неинтелигентният е по-късоглед, но по-интелигентният не е казано, че непременно ще кара по-бързо и ще катастрофира. :) Това, как ще се ползва потенциалът, зависи от други личностни фактори. Един от най-интелигентните американци работи като пазач в бар. :)

Но емоционалната интелигентност е друга зона... Може да си много интелигентен в горния смисъл (по IQ), но да скърцаш в този (нисък EQ или вътреличностна интелигентност). Тогава може да си имаш бая проблеми поради неспособност да идентифицираш и третираш гнездата на емоционални смущения. Това може да те провали и да забиеш отвсякъде. Някои много активни и натоварени хора с такава комбинация може да се срещнат пред кабинетите на психолозите и психиатрите като доказателствен материал.
« Последна редакция: Юли 03, 2011, 08:49:03 am от Kelvin »

*

abroad

• 2187
« Отговор #65 -: Юли 03, 2011, 04:06:14 pm »

abroad, възможно ли е проблемът ти да е, че си избираш  неподходящи мъже...  :-\

да, предполагам - една от съществените причини
затова започнах с не мога да обичам, ако...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #66 -: Юли 03, 2011, 04:29:43 pm »

да, предполагам - една от съществените причини
затова започнах с не мога да обичам, ако...

След като завърши процесинга и си вече " излекувана от тръните", мислиш ли,
че ще избереш  " подходящия " мъж, с когото ще си напълно щастлива   :-\
А какъв трябва да е " подходящия "  ? Сигурно след процесинга ще си
по-наясно по този въпрос  :-\
Естествени минерали и амулети

*

abroad

• 2187
« Отговор #67 -: Юли 03, 2011, 04:35:16 pm »

След като завърши процесинга и си вече " излекувана от тръните", мислиш ли,
че ще избереш  " подходящия " мъж, с когото ще си напълно щастлива   :-\
А какъв трябва да е " подходящия "  ? Сигурно след процесинга ще си
по-наясно по този въпрос  :-\

;D ;D
не знам
но нали трябва да опитам, за да знам :-\
най-общо казано има една сбъркана програма - как да оправя? само с развиване на теории - не става, с мисловни процеси пък мисля, че се влошава
само с опит на разни неща
други идеи?

*

Uran

• 6041
« Отговор #68 -: Юли 03, 2011, 04:43:50 pm »
Проба-Грешка!
Безотказна е тази програма. ;D

« Отговор #69 -: Юли 03, 2011, 04:45:01 pm »
  Аброад, чета те и се сещам за себе си преди време...акълите, които давам са от преживян опит, пък дали е натрупан не знам. В дъното на всичко стои на първо място страха. Ако не се изправиш отново срещу страховете си, няма как да разбереш дали си ги преодоляла. Знам какво е страст, знам какво е обич...имало е моменти когато страстта ме е разкъсвала, до ръба да полудяването.....знам душата, сърцето как боли, когато страстта, любовта си тръгне. Особено, когато дълго време си вярвал, че това е твоята половинка...Повтаряш си /аз си повтарям на Ридиард Киплинг - И тогава ще бъдеш Човек/, че така трябва да стане, че трябва да се научиш да приемаш загубите, без да се озлобяваш, че всеки си е избрал път, който ще извърви сам, ако е решил така. Приемаш безрезервно божията воля и продължаваш да крачиш по пътя си, обичаш се, защото никой не е по-различен от теб и не е повече от теб. А нещата за да се променят, най-лесния начин е да промениш гледната си точка, ако до сега си ги гледала отдолу нагоре, сега обърни поглед обратно - отгоре-надолу....

« Отговор #70 -: Юли 03, 2011, 04:48:34 pm »
   Виж, Уран правилно е казала Проба-Грешка.....повтаряш грешките, докато си вземеш изпита.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #71 -: Юли 03, 2011, 04:48:43 pm »
За да разбере какъв е подходящия, може би първо трябва да си изясни кои са неподходящите :)
На какъв тип мъже си попадала досега, по какви причини са били разделите ти с тях? Можеш да пробваш да играеш на асоциации- да опишеш с първите думи, които ти идват наум мъжете в живота ти.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Diyana

• 2705
« Отговор #72 -: Юли 03, 2011, 05:03:22 pm »
Щом го е срещнала, бил е подходящият за нея. Тогава. Не мисля, че на пътя ни се изпречват неподходящи хора.
Друго ме чопли. За какво ще използваш тази енергия, която любовта ти дава, Аброуд? Какво по-различно ще правиш? Въобще, какво се случва в мислите ти, след като Го срещнеш?

И извинявай, че се нашматквам между процесирането ти, ама къде другаде да те питам?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #73 -: Юли 03, 2011, 05:14:32 pm »
http://e-vestnik.bg/10397 - ей това е интересно, Аброад  :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #74 -: Юли 03, 2011, 05:26:54 pm »
Ти сигурно не смееш и да гледаш в оня период, избягваш го, пробвай да го зърваш с крайчеца на окото си и при това да се чувстваш спокойно. Не се насилвай, опитай с нещо малко...

Даже бих те посъветвала в началото да опиташ да конфронтираш нещо друго, примерно предмет. Кофа за боклук, нещо, което ти е неприятно.
Хващай предмета и почвай да го зяпаш и да се чувстваш комфортно в негово присъствие.

когато описах връзката споменах за няколко агонизиращи години - защото се връщах докрай, за да няма остатък...
нещо като конфронтирането, което споменаваш
не съм пробвала с кофа, но ще опитам и това

не съм сигурна, че проблемът е в онази или друга от предишните връзки, може и да греша
когато се е стигало до разпад, дали аз съм сложила точката или другия - няма особено значение
по-важното е, че аз активно съм участвала в разпада по един или друг начин
тоест проблемът е в мен, околните могат евентуално да го отразяват в даден момент (и в това не съм сигурна)

.......................

като по-малки с моя приятелка правихме експеримент - от компания с мъже аз избирах най-неподходящия, т.нар. нешлифовани "диаманти" изобщо не забелязвах...

*

abroad

• 2187
« Отговор #75 -: Юли 03, 2011, 05:31:33 pm »
Щом го е срещнала, бил е подходящият за нея. Тогава. Не мисля, че на пътя ни се изпречват неподходящи хора.
Друго ме чопли. За какво ще използваш тази енергия, която любовта ти дава, Аброуд? Какво по-различно ще правиш? Въобще, какво се случва в мислите ти, след като Го срещнеш?

И извинявай, че се нашматквам между процесирането ти, ама къде другаде да те питам?

извиненията са съвсем ненужни :blink:

всеки има нужда от енергия като цяло, така си я набавям най-лесно
ползвам я за всичко - от физическото тяло до умственото такова

*

abroad

• 2187
« Отговор #76 -: Юли 03, 2011, 05:33:24 pm »
Виж, Уран правилно е казала Проба-Грешка.....повтаряш грешките, докато си вземеш изпита.

да, да - то Келвин правилно отбеляза онова за струпването на хора пред кабинетите на психолози и психоаналитици ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #77 -: Юли 03, 2011, 05:35:01 pm »

Девойки, това не решава проблемът, защото тя подсъзнателно си избира неподходящи мъже. Т.е. не е проблемът, че избира неподходящи мъже, а избира неподходящи мъже, защото има проблем...

За емоционалната интелигентност Келвин е прав, в сциентологията има понятие реактивен ум, който общо взето отговаря на емоционалната интелигентност, всъщност процесингът работи точно с реактивния ум, за рационалния няма проблеми. По мои наблюдения 99,99% от хората имат проблеми с реактивния ум, при някои са по-малки и не им създават проблеми в живота. Но огромната си част хора си вървят така през живота и дори и не знаят, че са малко така психически "инвалиди"...

Хело, наколко пъти ти обясних, че процесингът премахва блокажите ,за да може човек след това да се прояви в пълната си мощ, процесингът не прави чудеса, чудесата ги прави после свободният от блокажи човек. Повече наистина няма да обръщам внимание на репликите ти, щото ти циклиш на едно място.
Лично за мен - след като започнах да премахвам моите си блокажи и стигнах донякъде в отпушването, животът ми доста се подобри.

Цитат
най-общо казано има една сбъркана програма - как да оправя? само с развиване на теории - не става, с мисловни процеси пък мисля, че се влошава
Ето това е цялата същвост на процесинга, схванала си я много точно! Има сбъркана програма, басирам се, че не е само една. С философии и раздумки по форумите не става, с изследване на натал и транзити също не става. Трябва техника.
Имаш трънче в петата, с философии за трънчето в петата няма да го извадиш, с гледане на хороскоп от какъв аспект трънчето ти е влязло в петата също не става. Трябва ... пинсета...толкова е просто...

А когато махнеш трънчето и започнеш а ходиш свободно, ползата ще ти е, че вече ходиш и тичаш и ти е комфортно, но ще се появи Хело и ще каже - акега, като си махна трънчето, що не си богат...то има техники и за това, но аз не се наемама да ги правя, тъй като вече те са опасни. Техниката пинсета-вадене на трън е безопасна...

Цитат
Така работи Господ и затова има карма. Техниките тук позволяват да осъзнаеш и си вземеш изпита далеч по-бързо. Че тя може да прави проби и грешки животи напред (и ги е правила и животи назад)...С метода на пробата и грешката пътува пеша, с техниките пътува със самолет....

Значи девойки, чета и виждам, че пак сте минали на откровено обикновено философстване.
Процесингът не философства, той помага на човека да отиде там, където го е страх или не умее да отиде сам, "сресва" разрошената точка, човек започва да усеща просветляване и толкоз - тоя проблемен участък вече не е проблемен. Марая вчера спомена, че и е станало по-светло ли каза, това значи, че нейният дребен проблем с объркана концепция е решен. Само този проблем!
Когато на аброуд и просветлее малко пред очите по отношение на старата връзка, значи проблемът е почнал да се решава.

*

kaily

• 5145
« Отговор #78 -: Юли 03, 2011, 05:38:46 pm »
Знаете ли каква е разликата между технология и теория?
Това е първото нещо, което научих от сциентолозите....

Имаш аквариум с рибки и обичаш рибките. Можеш да изчетеш един тон литература за рибите ,какви класове са, къде стоят на стълбицата на развитие, колко вида са, коя къде обитава - можеш да си напълниш главата със знание до козирката...обаче това не значи, че няма да си умориш рибките в аквариума. За рибките в аквариума ти трябва една тънка книжка, която да ти каже - тия и тия рибки не могат да стоят заедно, температурата в аквариума трябва да е такава и такава, вътре да има такива и такива водорасли, да им се дава такава и такава храна толкова пъти дневно...

Едното е теория на познанието, обща информация за рибките, второто е конкретна методология как да си гледаш рибките в собствения аквариум.
Тук непрекъснато се занимавате с обща теория на рибите...

*

kaily

• 5145
« Отговор #79 -: Юли 03, 2011, 05:44:42 pm »

Жена, която не може да си намери подходящ мъж обяснява на жена, която не може да си намери подходящ мъж, как да си намери подходящ мъж.

Интересно!  :rolleyes:

Хело, всъщност аз съм си намерила подходящия мъж...в момента искам да разбера дали наистина е подходящ за мен и дали той ми е писан, изчаквам, има някои неща, които трябва да се случат, преди да се убедя.

Обаче ти продължаваш да не разбираш - дори да не мога да си намеря, аз не страдам от това! Ето това прави процесингът! Аз съм си намерила друг източник на енергия и вдъхновение, така че дали имам или нямам мъж, за мен е без значение. Аз мога СЪС, но мога и БЕЗ!
Непривързана съм към съществуването на мъж в живота ми!
Имам лунички, но още не съм сигурна дали страдам от тях или се радвам на съществуването им.

Затова аз нямам проблем, защото съм над въпроса мъж или липсата му. Аброуд обаче има проблем и аз се басирам, че ако тя може да се откопчи от идеята и да започне да си играе с нея, вместо идеята да я държи здраво в лапите си, ще се чувства по-добре. Дори това...