abroad, възможно ли е проблемът ти да е, че си избираш неподходящи мъже... 
Девойки, това не решава проблемът, защото тя подсъзнателно си избира неподходящи мъже. Т.е. не е проблемът, че избира неподходящи мъже, а избира неподходящи мъже, защото има проблем...
За емоционалната интелигентност Келвин е прав, в сциентологията има понятие реактивен ум, който общо взето отговаря на емоционалната интелигентност, всъщност процесингът работи точно с реактивния ум, за рационалния няма проблеми. По мои наблюдения 99,99% от хората имат проблеми с реактивния ум, при някои са по-малки и не им създават проблеми в живота. Но огромната си част хора си вървят така през живота и дори и не знаят, че са малко така психически "инвалиди"...
Хело, наколко пъти ти обясних, че процесингът премахва блокажите ,за да може човек след това да се прояви в пълната си мощ, процесингът не прави чудеса, чудесата ги прави после свободният от блокажи човек. Повече наистина няма да обръщам внимание на репликите ти, щото ти циклиш на едно място.
Лично за мен - след като започнах да премахвам моите си блокажи и стигнах донякъде в отпушването, животът ми доста се подобри.
най-общо казано има една сбъркана програма - как да оправя? само с развиване на теории - не става, с мисловни процеси пък мисля, че се влошава
Ето това е цялата същвост на процесинга, схванала си я много точно! Има сбъркана програма, басирам се, че не е само една. С философии и раздумки по форумите не става, с изследване на натал и транзити също не става. Трябва техника.
Имаш трънче в петата, с философии за трънчето в петата няма да го извадиш, с гледане на хороскоп от какъв аспект трънчето ти е влязло в петата също не става. Трябва ...
пинсета...толкова е просто...
А когато махнеш трънчето и започнеш а ходиш свободно, ползата ще ти е, че вече ходиш и тичаш и ти е комфортно, но ще се появи Хело и ще каже - акега, като си махна трънчето, що не си богат...то има техники и за това, но аз не се наемама да ги правя, тъй като вече те са опасни. Техниката пинсета-вадене на трън е безопасна...
Виж, Уран правилно е казала Проба-Грешка.....повтаряш грешките, докато си вземеш изпита.
Така работи Господ и затова има карма. Техниките тук позволяват да осъзнаеш и си вземеш изпита далеч по-бързо. Че тя може да прави проби и грешки животи напред (и ги е правила и животи назад)...С метода на пробата и грешката пътува пеша, с техниките пътува със самолет....
Значи девойки, чета и виждам, че пак сте минали на откровено обикновено философстване.
Процесингът не философства, той помага на човека да отиде там, където го е страх или не умее да отиде сам, "сресва" разрошената точка, човек започва да усеща просветляване и толкоз - тоя проблемен участък вече не е проблемен. Марая вчера спомена, че и е станало по-светло ли каза, това значи, че нейният дребен проблем с объркана концепция е решен. Само този проблем!
Когато на аброуд и просветлее малко пред очите по отношение на старата връзка, значи проблемът е почнал да се решава.