Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59609 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #100 -: Юли 03, 2011, 07:40:12 pm »
в името на справедливостта и баланса

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #101 -: Юли 03, 2011, 07:41:50 pm »
Добре, много добре, значи за да имаш любов, трябва да се научиш ти да обичаш.
Първо - защо смяташ, че не можеш да обичаш?

*

kaily

• 5145
« Отговор #102 -: Юли 03, 2011, 07:44:10 pm »
Кое ти дава основание да мислиш така?

*

abroad

• 2187
« Отговор #103 -: Юли 03, 2011, 07:44:31 pm »
не знам
често съм студена, незаинтересована, дистанцирана, искам да се махна, обичам да оставам сама

*

abroad

• 2187
« Отговор #104 -: Юли 03, 2011, 07:46:45 pm »
трудно правя компромиси, трудно забравям и прощавам, не обичам да влизам в роля на слаба и нуждаеща се жена

*

kaily

• 5145
« Отговор #105 -: Юли 03, 2011, 07:49:00 pm »
Всеки и всички искат да остават сами понякога, това е най-нормалното нещо, никой не може да бъде с някой друг непрекъснато и завинаги. Понякога хората сами себе си не могат да понасят, камо ли другите...и това е нормално...

Т.е. това, че искаш да оставаш сама, не означава по никакъв начин, че означава, че не можеш да обичаш.
Същото касае и студенината и дистанцираността...посочи ми хора, които познаваш, и които никога не обичат да остават сами и никога не им се е случвало да са студени и дистанцирани. Дай ми няколко имена? Или поне първите букви от името.

Цитат
трудно правя компромиси, трудно забравям и прощавам, не обичам да влизам в роля на слаба и нуждаеща се жена

Всичко това изброено какво общо има с любовта? Искаш да кажеш, че всички около теб правят компромиси, забравят и прощават ли?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #106 -: Юли 03, 2011, 07:52:39 pm »

Цитат
Кайли , защо не издадеш книжка...Мисля , че ще има голям успех!

Защото има един основен проблем - конкретно за всеки проблемът е различен и трябва "вещо лице", което да усети къде и кой е проблемът. Техниките са безумно конкретни и с общи лафове не работят, а в една книжка освен общи лафове, какво друго да сложа...
Сега се сещам, че преди 2 години на щерка ми една приятелка ревна, че си няма гадже и все нещо се случва, като си намери подходящ. Нея само с една вечер процесинг я оправих и тя после до месец си намери момче, с което все още е.

Но техниката е една , както и принципа... :rolleyes: И ДА!- Подхода към всеки е различен..,но това би могло да стигне до повече хора....Да се популяризира...На мен наистина вчера ми просветна...
Имаш ли нещо против в другия форум да сложа материала от уикипедиа..,а ако дадеш и още информация ще бъда благодарна...Както и адрес за връзка ....
Наистина съм изумена от бързината и качеството...на процесинга... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #107 -: Юли 03, 2011, 07:53:05 pm »
Посочи ми няколко твои познати, които умеят да обичат според изброените от теб критерии.

*

abroad

• 2187
« Отговор #108 -: Юли 03, 2011, 07:53:24 pm »
посочи ми хора, които познаваш, и които никога не обичат да остават сами и никога не им се е случвало да са студени и дистанцирани. Дай ми няколко имена? Или поне първите букви от името.

Т, М, И, Л, Ф

Всичко това изброено какво общо има с любовта? Искаш да кажеш, че всички около теб правят компромиси, забравят и прощават ли?

да или поне добре влизат в тази роля...

*

abroad

• 2187
« Отговор #109 -: Юли 03, 2011, 07:54:15 pm »
Посочи ми няколко твои познати, които умеят да обичат според изброените от теб критерии.

същите като по-горе

*

kaily

• 5145
« Отговор #110 -: Юли 03, 2011, 07:55:02 pm »
Марая, уви техниките са хиляди, а аз съм научила само няколко десетки от тях. Но и това не е важното, важното е да знаеш в кой момент и при какви условия каква техника да приложиш...а това нещо го правя по усет.
Т.е. не става само с познание, става с усет. Не знам как го правя точно, отвътре ми идва, но ако не нацелиш техниката, не правиш кой знае колко...освен това наистина не е хубаво сам човек да се занимава с тия техники.

*

kaily

• 5145
« Отговор #111 -: Юли 03, 2011, 07:55:44 pm »
Аброуд, освен горните 5 имена, още имаш ли да изброяваш, изброй всички, които се сетиш.

*

abroad

• 2187
« Отговор #112 -: Юли 03, 2011, 07:58:33 pm »
М, Е, Е, Б, Д, Б, Б, Е, П

*

kaily

• 5145
« Отговор #113 -: Юли 03, 2011, 08:00:13 pm »
Значи дотук 14 от твоите познати умеят да обичат, а всички останали не? И те не обичат и се лутат като теб самата?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #114 -: Юли 03, 2011, 08:01:12 pm »
Марая, уви техниките са хиляди, а аз съм научила само няколко десетки от тях. Но и това не е важното, важното е да знаеш в кой момент и при какви условия каква техника да приложиш...а това нещо го правя по усет.
Т.е. не става само с познание, става с усет. Не знам как го правя точно, отвътре ми идва, но ако не нацелиш техниката, не правиш кой знае колко...освен това наистина не е хубаво сам човек да се занимава с тия техники.

Шапка свалям за това ти умение!
Тогава мисли за курсове..., за разпространение на това знание..,което може да бъде изключително полезно.... :rolleyes:
Убедена съм , ще има поддръжници и привърженици....

Колко са видовете техники? Как можеш след като изолираш проблема , да го превърнеш в полезно средство в бъдеще...Мисля , че е в пъти по-полезно от доста духовни практики.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #115 -: Юли 03, 2011, 08:02:36 pm »
Значи дотук 14 от твоите познати умеят да обичат, а всички останали не? И те не обичат и се лутат като теб самата?

не знам

*

Uran

• 6041
« Отговор #116 -: Юли 03, 2011, 08:03:52 pm »

Защо по твое мнение не я намираш?

съдба, предопределена от личностна характеристика:
 - трудно, много трудно допускам някого близко до себе си - предимно от страх, в редки случаи защото не ми се занимава
 - трудно харесвам дори себе си, твърде критична съм, какво остава за другия
 - изграждам стена м/у другите и себе си - отново страхове
A случвало ли ти се е да усетиш някого инстинктивно близък, а разумът да ти казва, че е забранена територия?

*

kaily

• 5145
« Отговор #117 -: Юли 03, 2011, 08:06:55 pm »
Марая, аз 3 години съм отделила на тия материали само да ги чета, ходих и в Будапеща за два месеца при сциентолозите, Хъбард е писал, както имам навика да казвам, повече и от Ошо, то няма изчитане. Само той има хиляди, наистина хиляди.
Освен него има доста други, които са създали допълнително техники, няма научаване.
Аз лично съм подбрала определено количество, които на всичко отгоре смесвам и преобразувам според необходимостта.
На практика можеш да минеш с няколко десетки техники, стига да знаеш кога да ги прилагаш.
А на всичко отгоре аз съм привнесла и други техники от други места или сама съм създала някои...просто работя конкретно и само ми идва кога какво трябва да направя.
Когато не ми идва, почвам отначало...

Навремето го мислех това да започна курсове и разпространение, без да обяснявам, че е процесинг и че е от сциентологията, щото то наистина в момента аз правя такава смесица отвсякъде, че това не е сциентология...обаче навремето не се получи, мен вятърът ме отвя в друга страна и така. Години наред правя на дъщеря си, почти съм я изчистила, на нейни и мои приятели и познати и на себе си. По-скоро като хоби, за мен това е вътрешна необходимост да го правя...

*

abroad

• 2187
« Отговор #118 -: Юли 03, 2011, 08:07:16 pm »
A случвало ли ти се е да усетиш някого инстинктивно близък, а разумът да ти казва, че е забранена територия?

веднъж, мисля :thinking: за кратко
разумът надделя

*

kaily

• 5145
« Отговор #119 -: Юли 03, 2011, 08:08:12 pm »
Аброуд, от твоите думи излиза, че всички, които обичат да остават сами и прочее, не заслужават любов. Тоест ти потвърждаваш ли тук и сега, че всички, извън тия твои 14 приятеля, всички останали не заслужават любов?