Марая, аз 3 години съм отделила на тия материали само да ги чета, ходих и в Будапеща за два месеца при сциентолозите, Хъбард е писал, както имам навика да казвам, повече и от Ошо, то няма изчитане. Само той има хиляди, наистина хиляди.
Освен него има доста други, които са създали допълнително техники, няма научаване.
Аз лично съм подбрала определено количество, които на всичко отгоре смесвам и преобразувам според необходимостта.
На практика можеш да минеш с няколко десетки техники, стига да знаеш кога да ги прилагаш.
А на всичко отгоре аз съм привнесла и други техники от други места или сама съм създала някои...просто работя конкретно и само ми идва кога какво трябва да направя.
Когато не ми идва, почвам отначало...
Навремето го мислех това да започна курсове и разпространение, без да обяснявам, че е процесинг и че е от сциентологията, щото то наистина в момента аз правя такава смесица отвсякъде, че това не е сциентология...обаче навремето не се получи, мен вятърът ме отвя в друга страна и така. Години наред правя на дъщеря си, почти съм я изчистила, на нейни и мои приятели и познати и на себе си. По-скоро като хоби, за мен това е вътрешна необходимост да го правя...