Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59615 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #120 -: Юли 03, 2011, 08:08:59 pm »
не

*

abroad

• 2187
« Отговор #121 -: Юли 03, 2011, 08:10:28 pm »
другите може и да заслужават, аз -не, защото съм лоша

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #122 -: Юли 03, 2011, 08:10:52 pm »
Добре,
сега следващ въпрос-
Защо останалите, които също обичат да остават сами, заслужават любов, а ти не заслужаваш?
Т.е. и те, и ти сте неспособни да правите компромиси и много други неща, но в твоето съзнание те заслужават любов, обаче ти не?

Така, а сега кажи защо ти си лоша, а те не са?

*

Uran

• 6041
« Отговор #123 -: Юли 03, 2011, 08:11:07 pm »
A случвало ли ти се е да усетиш някого инстинктивно близък, а разумът да ти казва, че е забранена територия?

веднъж, мисля :thinking: за кратко
разумът надделя
Връщала ли си се назад към тази скучка изпитвайки носталгия, горчивина или поне правейки опит да я анализираш?

*

Uran

• 6041
« Отговор #124 -: Юли 03, 2011, 08:13:49 pm »
Кайли, извинявай, че май и аз я метнах Аброд!
п.п.Не ми харесва млади, умни и хубави жени да са от губещата страна.

*

abroad

• 2187
« Отговор #125 -: Юли 03, 2011, 08:14:04 pm »
Така, а сега кажи защо ти си лоша, а те не са?

не знам
и те са лоши, но не смятат така
аз не се харесвам лоша

*

kaily

• 5145
« Отговор #126 -: Юли 03, 2011, 08:16:28 pm »
Аброуд, защо мислиш, че си лоша?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #127 -: Юли 03, 2011, 08:17:48 pm »
Кайли, процесинга може ли да помогне за
откриване на подсъзнателните причини за някаква фобия и необясним страх (към животни например)?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

• 2187
« Отговор #128 -: Юли 03, 2011, 08:18:28 pm »
Връщала ли си се назад към тази скучка изпитвайки носталгия, горчивина или поне правейки опит да я анализираш?

аз постоянно се връщам назад и анализирам - това ми пречи на съня, това е основният източник на безсънието

но се получава малко като с кофата на Кайли - гледам я, гледам и не ми става по-хубава, само си представям вътрешността и започва да ми се повдига

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #129 -: Юли 03, 2011, 08:18:47 pm »
Марая, аз 3 години съм отделила на тия материали само да ги чета, ходих и в Будапеща за два месеца при сциентолозите, Хъбард е писал, както имам навика да казвам, повече и от Ошо, то няма изчитане. Само той има хиляди, наистина хиляди.
Освен него има доста други, които са създали допълнително техники, няма научаване.
Аз лично съм подбрала определено количество, които на всичко отгоре смесвам и преобразувам според необходимостта.
На практика можеш да минеш с няколко десетки техники, стига да знаеш кога да ги прилагаш.
А на всичко отгоре аз съм привнесла и други техники от други места или сама съм създала някои...просто работя конкретно и само ми идва кога какво трябва да направя.
Когато не ми идва, почвам отначало...

Навремето го мислех това да започна курсове и разпространение, без да обяснявам, че е процесинг и че е от сциентологията, щото то наистина в момента аз правя такава смесица отвсякъде, че това не е сциентология...обаче навремето не се получи, мен вятърът ме отвя в друга страна и така. Години наред правя на дъщеря си, почти съм я изчистила, на нейни и мои приятели и познати и на себе си. По-скоро като хоби, за мен това е вътрешна необходимост да го правя...

Може би това е една от причините да има такъв ефект...,защото не е меркантилизирано....Имам друг въпрос...защото разсъждавайки на глас установявам , че именно привнесения твой опит или нещо като принадена стойност на *продукта* е знание и мъдрост.., тъй като е компилация от натрупаната с времето информация по пътя на диренето.... :-\ И съвсем логично всъщност възниква въпроса ми..., това прави ли те по-свободна...,дава ли ти лекота....Помощта , която е изключително нужна на милиони по света...не идва ли само за определени хора и кога?
Ужасно ми хареса....направо съм въодушевена...Мисля , че има много общо с още две науки...и ако сработи с тях е иновация за духовно самопознание, което пък е гаранция за квантов скок.... :-\ 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #130 -: Юли 03, 2011, 08:19:31 pm »
Сънрейн, може, но не съм сигурна, че аз мога да го направя. Но не пречи да опитам.
Процесингът може много неща, аз не мога много неща...или мога и да мога, просто не съм го правила. Предостатъчно прилепнали постулати има и в познатат ми територия, в която работя, дето се вика - имам работа за десет живота напред и с това, с което вече умея да работя.  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #131 -: Юли 03, 2011, 08:20:01 pm »

*

kaily

• 5145
« Отговор #132 -: Юли 03, 2011, 08:21:23 pm »
А не, ефектът си е съвсем на място дори и меркантилен, Хъбард е спечелил милиони от процесинг  ;D
Просто на мен не ми беше дадено навремето, може би трябваше да натрупам безплатен опит...

*

Uran

• 6041
« Отговор #133 -: Юли 03, 2011, 08:21:43 pm »

аз постоянно се връщам назад и анализирам - това ми пречи на съня, това е основният източник на безсънието

но се получава малко като с кофата на Кайли - гледам я, гледам и не ми става по-хубава, само си представям вътрешността и започва да ми се повдига
Не вярваш на инстинктите си, а на социалния багаж?
Е ли е възможно да не искаш да направиш избор, който ще ти донесе емоционално удовлетворение, но в социален контекст е спорен? ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #134 -: Юли 03, 2011, 08:22:38 pm »

егоист, своенравна, нервна, нетактична, дистанцирана, липса на съпричастност, безкомпромисна

*

abroad

• 2187
« Отговор #135 -: Юли 03, 2011, 08:23:49 pm »
Е ли е възможно да не искаш да направиш избор, който ще ти донесе емоционално удовлетворение, но в социален контекст е спорен? ;)

възможно е

« Отговор #136 -: Юли 03, 2011, 08:25:14 pm »

... че процесингът премахва блокажите ,за да може човек след това да се прояви в пълната си мощ, процесингът не прави чудеса, чудесата ги прави после свободният от блокажи човек. Повече наистина няма да обръщам внимание на репликите ти, щото ти циклиш на едно място.
Лично за мен - след като започнах да премахвам моите си блокажи и стигнах донякъде в отпушването, животът ми доста се подобри.

и какви бяха твойте блокажи,трънчета  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #137 -: Юли 03, 2011, 08:25:47 pm »
Сънрейн, може, но не съм сигурна, че аз мога да го направя. Но не пречи да опитам.
И на мен не ми пречи, щом на теб не ти пречи. ;D
Имам нужда от отговор поне частичен, може пък да произлезе нещо.
Сега няма да ви прекъсвам с аброад, има време.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #138 -: Юли 03, 2011, 08:26:13 pm »
А не, ефектът си е съвсем на място дори и меркантилен, Хъбард е спечелил милиони от процесинг  ;D
Просто на мен не ми беше дадено навремето, може би трябваше да натрупам безплатен опит...

Да , ама той...Аз не мисля , че ти конкретно следваш стъпките му...., а мисля , че именно усета ти в конкретна ситуация и подход ти помагат...Хчман Дизайн и астрологията в комбинация с процесинг са гаранция за онова което ни е нужно днес , тук и сега...Просто съм сигурна...

Прати ми материали  :25:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #139 -: Юли 03, 2011, 08:26:24 pm »
Уран, не разсейвай Аброуд, нищо не правиш с нея в момента, само я отклоняваш, аз съм я хванала за рогите, ти и пускаш класическа музика...

Цитат
егоист, своенравна, нервна, нетактична, дистанцирана, липса на съпричастност, безкомпромисна
Аброуд, всички хора са такива често или понякога.

Кой ти е казвал, че си лоша?