Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59532 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #180 -: Юли 04, 2011, 01:24:27 am »
Ооооо..., Кайли...ти много далеееч хвръкна....Това с птиците и с крилата е лукс според мен....

Непълноценните връзки , чиито богат опит нося като бреме на плещите си не са ли част от пътя за себепознание...Именно те не стимулират ли процеса...? И още нещо....огледалото не е ли час от процесинга? :rolleyes:

Не, не са част от себепознанието. Това е друг прилепнал постулат. Да ходиш с търнчета в петите, те непрекъснато да те бодат и да гноясват и ти, вместо да ги извадиш, да викаш, че са част от процеса на себепознание.
Себепознанието е било в момента, в който си настъпила трънчето - да знаеш друг път там да не ходиш боса. Оттук насетне стоенето на трънчето в петата не носи грам себепознание, само пречи....

Цитат
Що се отнася до астрологията
все си мисля, че тя може да дава и насоките за излизане от даден проблем, но май не ги познаваме достатъчно добре в днешно време.
Съгласна съм. Може и да може.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #181 -: Юли 04, 2011, 01:37:20 am »
Ми нали взаимно си вадим уж трънчетата във връзка... :-\ :rolleyes: Нали срещаме нужните ни хора...по пътя... :rolleyes: Нали все израстваме? Или....след всичките тези процеси на попрището жизнено в средата започва процесинг...Всъщност натрупалото се като Кремиковска шлака...не съдържа ли ценни метали...в/у които катализираме вътрешните процеси.... :rolleyes:
Оффф, къде ме захвърли...?!- тоя квадрат Меркурий -Сатурн...сега има да го мисля... :P ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #182 -: Юли 04, 2011, 01:43:46 am »
AH, няма лошо наистина, ако не сме решили, че е лошо. Биология и задоволяване на хормоналния повик, но с какво се обвързват... :)

Щом си падам малко еретик, що да не може? Може дори така да бъде извъртяно, че да е същото. Игра. :) Нямам и особен проблем да си държа в съзнанието две уж противоположни позиции, без да изпитвам непременно нужда да елиминирам едната - по-скоро включвам на режим "наблюдател" или "съзерцател". В случая няма значение избирането, имам съмнения към системата. И по-конкретно, че може някой да не стигне хич до фазата със самопочистването, както и да заменя едни модели с други модели. Както и в процеса на почистване да прилепи чужди тръни. А "подробностите" за парите - той Хъбард си го е казал още преди. :)

Майтапът е, че преди време убих време с вземане на един тест за религиозна принадлежност, който изписва около 30 - 40 най-прилягащи ни религии по ред. И... сциентологията беше най-горе или сред първите 3 - 4.  ;D
А, тва за теста ти и за сциентологията някак се усещаше, но Кайли все още много ревностно посреща вмешателството:) вместо да ползва всеки повод да си защитава каузата /даже и да не вярва много в нея:)/
Не че не вярва де:)

По тоя повод – прави ли ти впечатление, че минаваме през разни мистични и духовни интереси и стигаме до пресечна точка в астрологията:) – т.е. много е интересно и полезно да се изучава астрологията:)

И според мен си прав за системата – та дори за най-елементарно изследване имаме нужда от методика – Кайли е инженер и ги знае тия неща:)
Въпреки индивидуалния подход, за най-честите житейски проблеми сциентологията трябва да има и да прилага подходи и техники, които системно да се проверяват.

*

AH

• 2201
« Отговор #183 -: Юли 04, 2011, 02:00:17 am »
Вие с Кайли се познавате подозрително добре. Явно се познавате още години преди създаването на форума.

Смущава ли те нещо:)
И с теб се познаваме – не мислиш ли:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #184 -: Юли 04, 2011, 02:03:29 am »
Аз пък ще чакам да се появи някой от участниците в процесинга
и да каже резултата, последните изводи, защо къде и т.н и
как е положението след лечението  ;)

гледам, че и ти си практично ориентирана, ама бързаш  ;D
не познавам техника (от коя и да е сфера, дори научната), която да решава проблеми или да намира решения бързичко на заплетени въпроси и теми, освен ако не е подчинена на бъдещото жарко докосване от E.T. :blink:
пишейки си помагаш, но трябва да има насреща подходящ насочващ провокатор

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #185 -: Юли 04, 2011, 02:04:27 am »
Казват, че само чрез дълго съвместно и хармонично съжителство с човек от другия пол е възможно да се интегрират Анимата и Анимусът.

Нещо, което иска еди си какво за ДЪЛГО време, което на практика представлява съзвездието Телец като размер - LONG.
Телец е за структурата, същественост, задоволство и задълбочаване на връзката ни със Земята ..
  Не само физическата земя, но и качеството на земята в нас, коeто е капацитет за натрупване, удоволствия и да чувстваме задоволство от това, което имаме ..
Телец е вторият знак, всички неща са свързани със сетивата, специално неща като храна, и удоволствия от всякакъв вид, но Телец може да доведе до нещо определено като алчност, може да бъде алчен знак, защото това е като "искам го за себе си, и да го задържa, и да получа повече от това", но това е страдание на Телец, защото концентираме енергията си върху задържане на удоволствието, вместо да му се насладим и да го споделим.

Най-големият урок на Телец е удовлетворението, ето и защо Луната екзалтира там, защото Луната е частта от нас, която иска да се чувства свързана, и когато не се чувстваме свързани имаме желание да се свържем, но вместо да се свържем с нещо вътрешно през сърцето и през душата, сърцето и душата - вътрешно, ние сме склонни да се свързваме към нещо външно - това е адът на Луната.

*

Марая

• 28287
« Отговор #186 -: Юли 04, 2011, 02:08:45 am »
Аз пък ще чакам да се появи някой от участниците в процесинга
и да каже резултата, последните изводи, защо къде и т.н и
как е положението след лечението  ;)

гледам, че и ти си практично ориентирана, ама бързаш  ;D
не познавам техника (от коя и да е сфера, дори научната), която да решава проблеми или да намира решения бързичко на заплетени въпроси и теми, освен ако не е подчинена на бъдещото жарко докосване от E.T. :blink:
пишейки си помагаш, но трябва да има насреща подходящ насочващ провокатор

за да има какво да пишеш..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #187 -: Юли 04, 2011, 02:13:49 am »
Не и се сърдете на Хело, някъде в някоя книга или някой и е казал, че така си помага :blink:
Още е малка и няма как да знае, че няма как да си помогнеш на гърба на другите, за това е нужен опит или инстинкта, който я тласна да пропише във форума :blink:

« Отговор #188 -: Юли 04, 2011, 02:18:21 am »
Пробвай през high anonymous proxy да се регистрираш с нов ник и да влезеш отново там. Ако не си с рутер, би трябвало да стане.

*

abroad

• 2187
« Отговор #189 -: Юли 04, 2011, 02:25:27 am »
Чета, чета, па си мисля: Стига с тези мъже бе. :) Защо пък да трябва някой да си намери мъж / жена, следвайки половинчестия шаблон? За да хлътне в обществения коловоз като бройка от поточна линия, на която ще получи етикета "нормален"? А майчините изказвания тип "детето ми осмисли живота" - преди това безсмислен ли ти беше животът? Или това са просто спасителни дънери, плаващи по течението, за които човек се закача, вместо да плува...?

това за детето осмислило живота и за мен е непонятно, но това може да е, щото нямам такова - няма как да го знам и коментирам, поради тази причина, поне
искам любов
сега, ако следвам модела на Кайли, то означава, че в себе си я нямам, та затова я искам
има логика, нямам я :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #190 -: Юли 04, 2011, 02:29:20 am »

И ти какво разбираш под това - да се свръжеш с нещо вътрешно през сърцето и душата? Дай пример за нещо вътрешно, с което човек може да се свърже през сърцето и душата?

Защото си мислим:
"О, аз не се чувствам добре, аз не се чувствам спокоен, така че това ще ме направи да се чувствам спокоен, онова ще ме направи да се чувствам спокоен" .. и не ме прави.
Ние просто избягваме истинския източник на проблемите ни.
Луната екзалтира в Телец, Tелец, защото е стабилен/+фиксиран/, това е вътрешен знак и е с отблясък/отразява/, и се задоволява с това, което имаме.

Това е голямо нещо.. има много неща, които са по-големи от това, което вземаме. По-важно от това, какво вземаме е колко реално сме в състояние да се забавляваме и да сме доволни от това, което имаме, когато се чувстваме доволни от това, което имаме, тогава нашето отношение от това, което вземаме e, че сме спокойни, и това е голям "ключ" за Луната - мир.

*

Uran

• 6041
« Отговор #191 -: Юли 04, 2011, 02:32:00 am »
това за детето осмислило живота и за мен е непонятно, но това може да е, щото нямам такова - няма как да го знам и коментирам, поради тази причина, поне
искам любов
сега, ако следвам модела на Кайли, то означава, че в себе си я нямам, та затова я искам
има логика, нямам я

Имането на деца няма как да се разкаже, а се преживява. Аз не бях от хората, които си умират да се възпроизведат, но се попромених. Е, не до толкова, че да смятам, че това е единствената ни функция.. :blink:
 По второто- за любовта- ами...може пък да имаш прекалено много такава в себе си и ако не я споделиш/раздадеш, да експлоадираш било чрез обсесии, било чрез някакво конкретно деяние.

*

abroad

• 2187
« Отговор #192 -: Юли 04, 2011, 02:34:26 am »
Обаче искам да пишем тук, защото обичам да имам публика.

Ще обсдъждаме твоите проблеми и сънищата ти. Поне тази вечер.

;D ;D

а, ако почти не сънувам?
знаеш ли как се обяснява

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #193 -: Юли 04, 2011, 02:34:37 am »
това за детето осмислило живота и за мен е непонятно, но това може да е, щото нямам такова -

Когато говорим за деца това е Юпитер, но Юпитер отговаря (съвместно с Меркурий) и за значенията ни в живота.
 Така, че си осмисля.. и то много..

Само забележете колко жени след като родят и децата им пораснат -> напускат съпрузите си..
Защо?
.. почват да търсят значение в живота си, нещо по-висше.(ако той не им го предоставя, някак)

« Последна редакция: Август 10, 2011, 01:40:06 am от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Юли 04, 2011, 02:37:46 am »
Пък прописах тук, защото ме баннаха завинаги от любимия ми форум и ми беше скучно.

И там ли настъпа някоя мома по мазола?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #195 -: Юли 04, 2011, 02:43:44 am »

Ще започваме ли?  ;D :rolleyes:

давай ;D

но си направи тема, тази е за процесинга

*

Марая

• 28287
« Отговор #196 -: Юли 04, 2011, 02:47:52 am »
Това е съвършенство...мъжете да те мислят за мъж , жените за жена...Не ти вярвам! Докажи! :P ;D

« Отговор #197 -: Юли 04, 2011, 02:53:41 am »
Пък прописах тук, защото ме баннаха завинаги от любимия ми форум и ми беше скучно.

В онзи форум пишат много мъже и жени. Там настъпвах без оглед на пола, защото имаше хора и от двата пола. Обаче аз си криех пола тогава, за да видя какво ще бъде отношението им към мен, ако не ми знаят пола. Мъжете ме мислеха за мъж, а жените за жена.
Това е интересно наблюдение, което потвърждава факта, че оприличаваме непознатото максимално на себе си, за да не ни изглежда толкова страшно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #198 -: Юли 04, 2011, 02:57:07 am »
Това е съвършенство...мъжете да те мислят за мъж , жените за жена...Не ти вярвам! Докажи! :P ;D

Искаш да ми четеш писанията в другия форум. Няма да ти кажа.

Защо?Срамуваш ли се от писанията си? :rolleyes: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #199 -: Юли 04, 2011, 03:05:52 am »

В онзи форум пишат много мъже и жени. Там настъпвах без оглед на пола, защото имаше хора и от двата пола. Обаче аз си криех пола тогава, за да видя какво ще бъде отношението им към мен, ако не ми знаят пола. Мъжете ме мислеха за мъж, а жените за жена.
Това е интересно наблюдение, което потвърждава факта, че оприличаваме непознатото максимално на себе си, за да не ни изглежда толкова страшно.

За жените ми е ясно. Те имат интуиция, пък и конкретните жени или бяха Скорпион или имаха Плутон на асценеднта. За тях беше абсолютно ясно. Е, имаше и някои жени, които бяха изклюючения.

Ама се чудя на мъжете. Обръщаха се към мен като към мъж, в мъжки род и се държаха като към мъж, малко по-грубо.

ЪПСУРД! Лъжеш...Нямаш това излъчване и поведение...Не вярвам... ;D