Ми нали взаимно си вадим уж трънчетата във връзка...
:rolleyes: Нали срещаме нужните ни хора...по пътя... :rolleyes: Нали все израстваме?
Господ работи по една техника от процесинга - най-бавната, непрекъснто повторение, докато не научиш урока, Господ не е заложил самовъзстановяване, докато не настъпи окончателното освобождаване.
Да не искаш да кажеш, че ако се ступате във връзката си и ти получиш цицини, не ги налагаш с лед, щото болката от цицините е част от израстването?
Кайли е инженер
Не е инженер, Кайли е икономист...
пишейки си помагаш, но трябва да има насреща подходящ насочващ провокатор
за да има какво да пишеш.....
Не, Марая, писането не помага с нищо. За да има кой да те разтресе или ако нещо те разтресе, да има кой да ти помогне да останеш там и да видиш какво те е разтресло, вместо панически да избягаш...
сега, ако следвам модела на Кайли, то означава, че в себе си я нямам, та затова я искам
има логика, нямам я
Всъщност логита съм я заимствала от Кабала и тя е - любовта е отдаване, не е получаване. Така че не можеш да получиш любов, защото тя нали е отдаване...трябва да се научиш да отдаваш любов....но, продължава Кабала, всички хора са егоисти откак са създадени и са свикнали само да получават. Сега тече време разделно и палачинката трябва да се обърне - от получаващи хората трябва да станат отдаващи. Най-трудното нещо на света, защото никой не знае как става това.
Ние просто избягваме истинския източник на проблемите ни.
Ето и истинският проблем и защо съществува процесингът - за да не ти даде да избягаш, когато се сблъскаш челно с източника. Всички хора бягат и това е закон.
Всъщност когато се сблъскаш с проблема и го конфронтираш, той се разтваря. И акта на сблъсък с проблема е много по-лако болезнен, отколкото ни изглежда и много по-малко болезнен, отколкото ако бягаш от него.
Приемането е по-малко болезнено от отхвърлянето, аз много отдавна съм писала някъде из клубовете на дира, че приличаме на крави с ограда от слаб ток. Корчем някоя крава се допре до оградата, панически се връща наобратно. А ако само се осмели да продължи - първоначалният токов удар е всичката болка, която може да изпита, минавайки през оградата. На практика ние се допираме, получаваме си токовия удар всуе, щото се връщаме обратно, а вече сме получили цялата болка, която изобщо сме щели да получим, ако продължавахме през оградата...