Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59672 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #200 -: Юли 04, 2011, 03:16:14 am »
По тоя повод – прави ли ти впечатление, че минаваме през разни мистични и духовни интереси и стигаме до пресечна точка в астрологията:) – т.е. много е интересно и полезно да се изучава астрологията:)

Има го това. Изобщо, подобни пресечници са много интересни и привличат вниманието, даже може да са вид подсказки, вкл. къде мистичните твърдения се пресичат с научните теории и факти. Мистиката и науката може понякога да се "плюят" взаимно, докато аз искам да ги събера. И... от една страна, една част от мен държи скептицизма и запраща провокативни :) въпроси, докато друга държи астрологията и мистичното да се взема предвид, та в крайна сметка май не загърбвам нищо.

Значи с Кайли сме колеги, но предполагам, че в различни области. Други инж. има ли тук? Лили...?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Юли 04, 2011, 03:22:54 am »

ЪПСУРД! Лъжеш...Нямаш това излъчване и поведение...Не вярвам... ;D

Опитите ти за провокация не минават при мен.

Вече минаха и имам отговора... ;D Умея да чета м/у редовете... :P ;D

Просто лъжеш и избиваш комплекси за малоценност...Следя ти постовете...за мен си прочетена книга..,за другите не знам... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #202 -: Юли 04, 2011, 03:33:27 am »
Има го това. Изобщо, подобни пресечници са много интересни и привличат вниманието, даже може да са вид подсказки, вкл. къде мистичните твърдения се пресичат с научните теории и факти. Мистиката и науката може понякога да се "плюят" взаимно, докато аз искам да ги събера. И... от една страна, една част от мен държи скептицизма и запраща провокативни :) въпроси, докато друга държи астрологията и мистичното да се взема предвид, та в крайна сметка май не загърбвам нищо.

Не е работа за един живот и за един човек.
Мисля, че първата наука за човеството /която отговаря на академичните  представи за наука/ е астрологията.
В последствие тя остава ориентирана към мистичното и труднопознаваемото, а класическите науки бързо я изпреварват.
Явно е естествено и закономерно, но въпросът е защо.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #203 -: Юли 04, 2011, 03:43:16 am »
Ми нали взаимно си вадим уж трънчетата във връзка... :-\ :rolleyes: Нали срещаме нужните ни хора...по пътя... :rolleyes: Нали все израстваме?
Господ работи по една техника от процесинга - най-бавната, непрекъснто повторение, докато не научиш урока, Господ не е заложил самовъзстановяване, докато не настъпи окончателното освобождаване.
Да не искаш да кажеш, че ако се ступате във връзката си и ти получиш цицини, не ги налагаш с лед, щото болката от цицините е част от израстването?

Цитат
Кайли е инженер
Не е инженер, Кайли е икономист...

Цитат
пишейки си помагаш, но трябва да има насреща подходящ насочващ провокатор

за да има какво да пишеш.....

Не, Марая, писането не помага с нищо. За да има кой да те разтресе или ако нещо те разтресе, да има кой да ти помогне да останеш там и да видиш какво те е разтресло, вместо панически да избягаш...

Цитат
сега, ако следвам модела на Кайли, то означава, че в себе си я нямам, та затова я искам
има логика, нямам я
Всъщност логита съм я заимствала от Кабала и тя е - любовта е отдаване, не е получаване. Така че не можеш да получиш любов, защото тя нали е отдаване...трябва да се научиш да отдаваш любов....но, продължава Кабала, всички хора са егоисти откак са създадени и са свикнали само да получават. Сега тече време разделно и палачинката трябва да се обърне - от получаващи хората трябва да станат отдаващи. Най-трудното нещо на света, защото никой не знае как става това.

Цитат
Ние просто избягваме истинския източник на проблемите ни.
Ето и истинският проблем и защо съществува процесингът - за да не ти даде да избягаш, когато се сблъскаш челно с източника. Всички хора бягат и това е закон.
Всъщност когато се сблъскаш с проблема и го конфронтираш, той се разтваря. И акта на сблъсък с проблема е много по-лако болезнен, отколкото ни изглежда и много по-малко болезнен, отколкото ако бягаш от него.
Приемането е по-малко болезнено от отхвърлянето, аз много отдавна съм писала някъде из клубовете на дира, че приличаме на крави с ограда от слаб ток. Корчем някоя крава се допре до оградата, панически се връща наобратно. А ако само се осмели да продължи - първоначалният токов удар е всичката болка, която може да изпита, минавайки през оградата. На практика ние се допираме, получаваме си токовия удар всуе, щото се връщаме обратно, а вече сме получили цялата болка, която изобщо сме щели да получим, ако продължавахме през оградата...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #204 -: Юли 04, 2011, 03:51:09 am »
Значи с Кайли сме колеги, но предполагам, че в различни области. Други инж. има ли тук? Лили...?

О, не, аз съм само преводач/фрийлансър.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #205 -: Юли 04, 2011, 03:52:30 am »

като го смяташ за естествено и закономерно защо питаш?

*

kaily

• 5145
« Отговор #206 -: Юли 04, 2011, 03:56:18 am »

Тъй де, процесингът е заразен.  ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #207 -: Юли 04, 2011, 03:59:41 am »

като сложа вода във фризера, тя закономерно преминава в друго агрегатно състояние, но това ее случва, защото я слагам във фризер:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #208 -: Юли 04, 2011, 04:20:55 am »
Държа да вметна, че процесингъ не може да се прави току така - да почнеш и после да го зарежеш, когато ти хрумне. Става въпрос за конкретен сеанс.
Или изобщо не го почваш, или почвайки го, трябва да оставиш преклира развеселен или в най-лошия случай да му стане досадно. Това означава, че енграмите, които си извикал към живот, са се слегнали отново.
Не можеш да разчовъркаш раната и да си вземеш шапката...
А веднъж разчовъркани енграмите, след това преклира ще ги "смила" и ще работи подсъзнателно с тях.
То е като да работиш с огън, трябва да го запалиш, да разместиш съчките, че да се разгори, да го обезопасиш и тогава можеш да излезеш.

Ама просто да палиш огън насред стаята и да мяташ факли си е опасно...

*

abroad

• 2187
« Отговор #209 -: Юли 04, 2011, 04:26:30 am »
то ясно, че не е добре да го прекъсваш, но трябва ли да е в някакъв порядък и интервал от време

*

Марая

• 28287
« Отговор #210 -: Юли 04, 2011, 04:33:54 am »
Ми нали взаимно си вадим уж трънчетата във връзка... :-\ :rolleyes: Нали срещаме нужните ни хора...по пътя... :rolleyes: Нали все израстваме?
Господ работи по една техника от процесинга - най-бавната, непрекъснто повторение, докато не научиш урока, Господ не е заложил самовъзстановяване, докато не настъпи окончателното освобождаване.
Да не искаш да кажеш, че ако се ступате във връзката си и ти получиш цицини, не ги налагаш с лед, щото болката от цицините е част от израстването?

Цитат
Кайли е инженер
Не е инженер, Кайли е икономист...

Цитат
пишейки си помагаш, но трябва да има насреща подходящ насочващ провокатор

за да има какво да пишеш.....

Не, Марая, писането не помага с нищо. За да има кой да те разтресе или ако нещо те разтресе, да има кой да ти помогне да останеш там и да видиш какво те е разтресло, вместо панически да избягаш...

Цитат
сега, ако следвам модела на Кайли, то означава, че в себе си я нямам, та затова я искам
има логика, нямам я
Всъщност логита съм я заимствала от Кабала и тя е - любовта е отдаване, не е получаване. Така че не можеш да получиш любов, защото тя нали е отдаване...трябва да се научиш да отдаваш любов....но, продължава Кабала, всички хора са егоисти откак са създадени и са свикнали само да получават. Сега тече време разделно и палачинката трябва да се обърне - от получаващи хората трябва да станат отдаващи. Най-трудното нещо на света, защото никой не знае как става това.

Цитат
Ние просто избягваме истинския източник на проблемите ни.
Ето и истинският проблем и защо съществува процесингът - за да не ти даде да избягаш, когато се сблъскаш челно с източника. Всички хора бягат и това е закон.
Всъщност когато се сблъскаш с проблема и го конфронтираш, той се разтваря. И акта на сблъсък с проблема е много по-лако болезнен, отколкото ни изглежда и много по-малко болезнен, отколкото ако бягаш от него.
Приемането е по-малко болезнено от отхвърлянето, аз много отдавна съм писала някъде из клубовете на дира, че приличаме на крави с ограда от слаб ток. Корчем някоя крава се допре до оградата, панически се връща наобратно. А ако само се осмели да продължи - първоначалният токов удар е всичката болка, която може да изпита, минавайки през оградата. На практика ние се допираме, получаваме си токовия удар всуе, щото се връщаме обратно, а вече сме получили цялата болка, която изобщо сме щели да получим, ако продължавахме през оградата...

ОТговорите заслужават печат...В тях има неподправена мъдрост и болка...изживяна с времето...усетена с чувства..,сензативна болка...до която се стига с катарзис...
Бавно или не...,бързо или не...всички сме търсачи на СИЛНИ УСЕЩАНИЯ...Силни , защото да скалпираш себе си се иска много , ама много сила...В тоя ред на мисли...,като захапала кукичката...като рибка..която усеща края...да попитам...В хода на самия процесинг..,когато токовия удар е неизбежен...,когато усещаш себе си в безтегловност...когато се прощаваш с ОБРАЗА НА БОЛКАТА/ПРИ МЕН ТОВА БЕШЕ ФАКТ СНОЩИ И ДНЕС ВИЖДАХ...,НО НЕ УСЕЩАХ БОЛКА ДОКАТО СИ ПИШЕХ ПРОГНОЗИТЕ/...Та в този миг Кайли....,понеже си наясно с ЧЕРВЕНАТА ТОЧКА...,не се ли чувстваш отворен към един друг свят, не си ли по-свободен....???

Извини ме за въпросите...,но ако не искаш тук...може и на лични.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #211 -: Юли 04, 2011, 04:39:27 am »
като сложа вода във фризера, тя закономерно преминава в друго агрегатно състояние, но това ее случва, защото я слагам във фризер:)

ако ми трябва вода в такова агрегатно състояние си я слагам във фризера, ако не - ползвам другите и форми, които са ми нужни в момента

ако можех да управлявам света чрез астрология, сигурно бих я наложила
ако е твърде опасно познаването и обаче, бих я ограничила - астрологията може да борави с всички науки, да извлече корен, което я прави опасна
религията също е в графа мистика, но никой не я счита за опасна, напротив

*

kaily

• 5145
« Отговор #212 -: Юли 04, 2011, 05:05:51 am »
то ясно, че не е добре да го прекъсваш, но трябва ли да е в някакъв порядък и интервал от време

Значи лично аз си оставям хората сами да довтасат обратно при мен, щото знам, че ако не довтасват, значи не им трябвам. Още не са обработили повдигнатия материал.

Иначе един сеанс около 40 минути до час, може и по-малко, понякога се получава прищракване много по-бързо и тогва няма смисъл да се почва нещо друго.
Всяко нещо си иска и време за работа, и отлежаване...

*

kaily

• 5145
« Отговор #213 -: Юли 04, 2011, 05:11:31 am »

ОТговорите заслужават печат...В тях има неподправена мъдрост и болка...изживяна с времето...усетена с чувства..,сензативна болка...до която се стига с катарзис...
Бавно или не...,бързо или не...всички сме търсачи на СИЛНИ УСЕЩАНИЯ...Силни , защото да скалпираш себе си се иска много , ама много сила...В тоя ред на мисли...,като захапала кукичката...като рибка..която усеща края...да попитам...В хода на самия процесинг..,когато токовия удар е неизбежен...,когато усещаш себе си в безтегловност...когато се прощаваш с ОБРАЗА НА БОЛКАТА/ПРИ МЕН ТОВА БЕШЕ ФАКТ СНОЩИ И ДНЕС ВИЖДАХ...,НО НЕ УСЕЩАХ БОЛКА ДОКАТО СИ ПИШЕХ ПРОГНОЗИТЕ/...Та в този миг Кайли....,понеже си наясно с ЧЕРВЕНАТА ТОЧКА...,не се ли чувстваш отворен към един друг свят, не си ли по-свободен....???

Марайке, що имам усещането, че ти почна да ме сваляш?  :rolleyes: ;D

Много ми е странно, че не си усещала болка, от много малко работа прищрака...чакай да видим, напълно е възможно де, ма все пак това ще ми е най-бързото прищракване май, което се е случвало.

А за другия свят - той не е тема на процесинга, процесингът е прагматичен и върши работа за ежедневието. Сциентологията специално разделя света на 8 динамики, 8-та е Бог и тя не се занимава с него. Не забравяй, че Хъбард е практичен американец...според мен окрал техниките от масони и подобни. Щото по високите нива има техники за всесилие, но никой не дава високите нива, без да си минал през ниските.

*

Марая

• 28287
« Отговор #214 -: Юли 04, 2011, 05:21:24 am »

Марайке, що имам усещането, че ти почна да ме сваляш?  :rolleyes: ;D

Много ми е странно, че не си усещала болка, от много малко работа прищрака...чакай да видим, напълно е възможно де, ма все пак това ще ми е най-бързото прищракване май, което се е случвало.

А за другия свят - той не е тема на процесинга, процесингът е прагматичен и върши работа за ежедневието. Сциентологията специално разделя света на 8 динамики, 8-та е Бог и тя не се занимава с него. Не забравяй, че Хъбард е практичен американец...според мен окрал техниките от масони и подобни. Щото по високите нива има техники за всесилие, но никой не дава високите нива, без да си минал през ниските.

Ама ИЧ БАРЕМ НЕ ТЕ СВАЛЯМ....ПРОСТО КОГА ЗА КАВО СИЕ...БЪДИ СИГУРНА...ТУК ИМА ХОРА , КОИТО МЕ ПОЗНАВАТ И В РЕАЛА И МОГАТ ДА ПОТВЪРДЯТ...Ебаси...сега видях капса...извини ме Кайли...,не ми се преписва....

Аз съм прекалено узряла...това е голата истина...И винаги отивам в последния момент...където и да било...РАДВАЙ СЕ...ПОСТИЖЕНИЕ СЪМ! Твоя попеда...навярно си надобряла... ;D...това е твоята малка победа...,но не ме оставяй на средата на пътя...Защото за мен е важна причината..,не констатацията...Аз ровя до дъно...,когато стигна тинята съм удовлетворена...Или не деля крушката от опашката... ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #215 -: Юли 04, 2011, 05:31:35 am »
Аз пет пари не давам за причината отдавна...за мен е важен резултатът... ;)
Дреме ми за причината, вече съм над тия неща, е, нека АН да си дири причините, аз искам да използвам явленията, не да им диря причините... :bedtime2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #216 -: Юли 04, 2011, 06:00:29 am »
Аз пет пари не давам за причината отдавна...за мен е важен резултатът... ;)
Дреме ми за причината, вече съм над тия неща, е, нека АН да си дири причините, аз искам да използвам явленията, не да им диря причините... :bedtime2:

Дали и АН няма квадрат на Сатурн и Меркурий :o....

Лека Кайли.... :wub: От сърце ти желая...Имаш душа и сърце...Аз ги видях!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #217 -: Юли 04, 2011, 06:55:44 am »
религията също е в графа мистика, но никой не я счита за опасна, напротив

Дали това е така  :-\
Хиляди умират в името на някакви религии през вековете и до днес  :-[
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #218 -: Юли 04, 2011, 08:11:45 am »
http://www.youtube.com/watch?v=SA-v1aRvo0k

Хубава , усмихната и смислена седмица... :88:

« Отговор #219 -: Юли 04, 2011, 01:26:12 pm »

Така че имам самочувствие на човек, който е вадил, вадил трънчета, вади и пак ще вади.
Вие какво точно искате - сам дядо Боже да слезе и да ви обезтръни ли? Ми извикайте си го и действайте. Аз толкова мога, толкова правя.

Кайлито , що се палиш, просто питане, дали процесинга е ефективен или поредното голямо говорене,защото същите въпроси зададени от теб ще й ги зададе и психотерапевта,
та  ми се ще да разбара има ли процесинга разлика от психотерапията и каква :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...