Чистят мозъка от "лоши файлове", използват компромати
Сциeнтологията е тоталитарна секта, която е доста агресивна в търсенето на последователи.
Венера, нищо лично и към теб, обаче в България не знам, лично аз съм се нагледала на филми с видиотени и откровено луди психоаналитици.
Не занма защо да вярвам повече на информацията от инфокулт.бг, отколкото на информацията от тия филми, нали знаеш, че дим без огън няма?
Следваща забележка: Едно от основните правила на процесинга и сциентологията е - подлагай на съмнение извечните истини, т.н. прилепнали постулати. Ти лично освен информацията от горния сайт какъв друг досег си имала със сциентологията?
Защоот виж разликата между мен и теб:
-АЗ казвам, че не знам, не съм се сблъсквала директно с психоаналитици и не мога да дам мнение.
-ТИ казваш, че имаш лошо мнение за сциентологията и ми цитираш сайт, който има лошо мнение за нея.
От моя опит с процесинга аз съм се научила да бъда предпразлива с информация, която ми е поднесена наготово и за източника на която нямам директни наблюдение.
От твоя опит с психотерапията ти очевидно не си се отучила от това.
Е, кое от двете е по-полезно и помага - процесинга или психотерапията?
Авесалом Подводни - трябва да знаеш за него, защото е астролог и има много добри попадения, та той казва, че човек не може да лекува жужда психика там, където не е излекувал своята.
Аз съм се научила да съм нащрек с клишетата и да проверявам инфото, а ако не е проверено, да не давам категорично мнение. Продължавам да твърдя от ЛИЧЕН ОПИТ не от прочетени книжки, учебници или сайтове, че в основата на всеки невървеж са прилепналите постулати.
А ти сама показа как се лепва постулат, без дори да се усетиш, както се казва - миг невнимание и хоп, внедрили са ти чужд разум в личния ментал...
Как се оправя с това психотерапията - с прилепналите постулати?