Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59711 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #260 -: Юли 04, 2011, 10:55:41 pm »
ти що се подчиняваш на постулати сега - кой ти каза, че не съм мастит астролог
и кой ти каза, че си тъпа ;D

« Отговор #261 -: Юли 04, 2011, 10:59:22 pm »
.... почне да ми разправя колко сам тъпа.  :cry3:

е ако е мастит астролог би трябвало да разбере, че си просто дървен философ :93:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #262 -: Юли 04, 2011, 11:01:54 pm »
Аз съм против всички секти. Имам основание да съм. Като ученичка бях залитнала по една,
1. Дефинирай думата секта.
2. Докажи, че сциентологията е секта според твоята дефиниция.
3. Обясни на какъв принцип точно ментален правиш индукция - т.е. от колко общо примера на секти си извела тотална обща законоверност за всички секти.
Венера, ако са ти трудни трите въпроса, като за начало дефинирай думата секта.
Цитат
Много от видните психолози са посветили живота си на тази наука. А може ли да се каже същото за Хъбард.

Хъбард с нищо друго не се е занимавал освен с усъвършенстване на методолигиите.
И какво следва от това, че и той си е посветил живота на това дело?  :blink:

Според моите виждания сектите се създават за да подичнат маса хора и за лични облаги на създателите й – за печалба. Обикновено съдателят се издига в култ. Зарибяват хора като им обещават, че ще решат всичките им проблеми, обещават да ти покажат пътя към щастието, успеха и просветлението и то за кратко време. Разпрострянват безплатно летарурата си, организират семинари и курсове.  Всичко това го правят и сцеинтолозите. Освен това са забранени в България ...

“Хъбард е много интересна личност, за която се знае малко. Бил е писател, учен, фотограф, философ, инженер, хуманист, моряк, пътешественик, изследовател, математик, физик, режисьор, композитор... Владеел е 27 професии. Написал е над 530 книги... “  - чудя се кога му е останало  време да се отдаде на изследване на човешката психика .
http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=264&aid=6373..

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #263 -: Юли 04, 2011, 11:11:32 pm »
.... почне да ми разправя колко сам тъпа.  :cry3:

е ако е мастит астролог би трябвало да разбере, че си просто дървен философ :93:

Девойки, що не се разберете последно каква съм, че да си направя процесинг и да се оправя веднъж завинаги? Едната ми вика, че съм твърде конкретна, практична и прагматична, другата ми вика, че съм дървен философ, айде опрайте ме, че да мирясаме всички.  :umnik:

*

kaily

• 5145
« Отговор #264 -: Юли 04, 2011, 11:17:15 pm »
Цитат
Според моите виждания сектите се създават за да подичнат маса хора и за лични облаги на създателите й – за печалба. Обикновено съдателят се издига в култ. Зарибяват хора като им обещават, че ще решат всичките им проблеми, обещават да ти покажат пътя към щастието, успеха и просветлението и то за кратко време. Разпрострянват безплатно летарурата си, организират семинари и курсове.  Всичко това го правят и сцеинтолозите. Освен това са забранени в България ...
“Хъбард е много интересна личност, за която се знае малко. Бил е писател, учен, фотограф, философ, инженер, хуманист, моряк, пътешественик, изследовател, математик, физик, режисьор, композитор... Владеел е 27 професии. Написал е над 530 книги... “  - чудя се кога му е останало  време да се отдаде на изследване на човешката психика .
И аз сефте чувам, че е бил композитор, математик, режисьор и прочее...ама щом казваш...
Венера, спри да се плъзгаш по повърхността на гуглето, когато говориш с човек, който три години се е занимавал с изключително с материя, която ти на момента вадиш от търсачката. какво си въобразяваш, че ще извадиш от ръкава си? Асо пика или бяло зайче?  ;D

Цитат
Разпрострянват безплатно летарурата си
Ми сциентолозите я продават, значи не са секта.  :rolleyes:

Цитат
Освен това са забранени в България
...и доколкото знам, че не ми се рови, и в Албания и Сърбия. В останалите страни от Европа имат църкви.
 :34:

Не си създавай твърди убеждения от повърхностни знания, чопнати от гугле, вредно е...

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #265 -: Юли 04, 2011, 11:20:52 pm »
Астрологията е точна наука:)

Точна, точна, колко да е точна. :) Оти сега се сещам за някои неточности, ама все излизам провокативен. :) Астроложка, която беше гост в едно предаване преди време, даже реши да се обиди и да вземе твърде лично някои неща, които зададох просто като въпросчета по темата. :)

Полуквадратът с Уран примерно вкарва и кофти нервно напрежение. Понякога ми е било доста забележимо и пречещо. :) Мога и да преувеличавам - както в случая с тъпотата, или пък да звуча по-бомбастично-категорично, отколкото имам наум. Талантът за лъжи не го прилагам особено умело, понеже ми е съвестно.

Хъбард - 27 професии?! Леонардо да Винчи пасти да яде. :)
« Последна редакция: Юли 04, 2011, 11:26:07 pm от Kelvin »

*

AH

• 2201
« Отговор #266 -: Юли 04, 2011, 11:35:18 pm »
Астрологията е точна наука:)

Точна, точна, колко да е точна. :) Оти сега се сещам за някои неточности, ама все излизам провокативен. :) Астроложка, която беше гост в едно предаване преди време, даже реши да се обиди и да вземе твърде лично някои неща, които зададох просто като въпросчета по темата. :)

Полуквадратът с Уран примерно вкарва и кофти нервно напрежение. Понякога ми е било доста забележимо и пречещо. :) Мога и да преувеличавам - както в случая с тъпотата, или пък да звуча по-бомбастично-категорично, отколкото имам наум. Талантът за лъжи не го прилагам особено умело, понеже ми е съвестно.

Хъбард - 27 професии?! Леонардо да Винчи пасти да яде. :)

шегувам се, разбира се:)

П-важно е, че има някакви утвърдени и работещи аксиоми, схеми и правила - а интерпретацията е изкуство:)

Оттам на сетне, придържайки се към правилата, правиш си собствената интерпретация и проверяваш цял живот кое как работи, как се манифестира, какво се случва и т.н.:)
А колкото до аспект между Меркурий и Уран, можеш да го свържеш още и с нестандартен ум, технически наклонности, интуиция, а при по-негативна изява с невъзможност да се реализират някои идеи, вманиачване на някои теми и ей такива неща:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #267 -: Юли 04, 2011, 11:53:57 pm »
И аз сефте чувам, че е бил композитор, математик, режисьор и прочее...ама щом казваш...
Венера, спри да се плъзгаш по повърхността на гуглето, когато говориш с човек, който три години се е занимавал с изключително с материя, която ти на момента вадиш от търсачката. какво си въобразяваш, че ще извадиш от ръкава си? Асо пика или бяло зайче?  ;D
Цитат
Разпрострянват безплатно летарурата си
Ми сциентолозите я продават, значи не са секта.  :rolleyes:
Цитат
Освен това са забранени в България
...и доколкото знам, че не ми се рови, и в Албания и Сърбия. В останалите страни от Европа имат църкви.
 :34:
Не си създавай твърди убеждения от повърхностни знания, чопнати от гугле, вредно е...
Ами сигурно много други неща не знаеш за Хъбард ..както и аз ..ако не го познаваш поне лично де :)

За първи път чух по новините  за сциентологията и още тогава потърсих инфо. Интернет ми е основният източник за информация ..така че няма как да не се ровя. Не можеш да кажеш че абсолютно всичко тук е лъжа.

Просто не бих се оставила на някой си Хъбард, движения, секти .. или други подобни  ...  да ми промиват мозъка. Вече съм минала по този път. Нали ти казваш там ..за трънчето как беше .. следващия път заобикаляш пътя с трънче

« Отговор #268 -: Юли 04, 2011, 11:59:45 pm »
Девойки, що не се разберете последно каква съм, че да си направя процесинг и да се оправя веднъж завинаги? Едната ми вика, че съм твърде конкретна, практична и прагматична, другата ми вика, че съм дървен философ, айде опрайте ме, че да мирясаме всички.  :umnik:

Виж ся, аз знам, че човек няма една единствена страна на проява. А ти си многопластова личност. Но по-важното е, че си добронамерена и това е единствено важното в случая.  :58:

Освен това, ти си авторът на най-гениалният извод в астрологията:

ЗАКОН на астрологията: Откъдето и каквото да чакаш, никога не идва това и оттам, откъдето го чакаш.
СЛЕДСТВИЕ 1: Ако злотворец прави лоши аспекти, спукана ти е работата.
СЛЕДСТВИЕ 2: Ако злотворец прави добри аспекти, работата ти е спукана.
СЛЕДСТВИЕ 3: Ако добротворец прави лоши аспекти, тая работа не е на добре.
СЛЕДСТВИЕ 4: Ако добротворец прави добри аспекти, нищо добро не чакай.
СЛЕДСТВИЕ 5: Ако все пак дочакаш добро, на носа ще ти излезе.

*

kaily

• 5145
« Отговор #269 -: Юли 05, 2011, 12:03:24 am »
Ама Венера, аз не ти преча да вярваш, в каквото си поискаш.
Само ти се чудя на акъла как можеш да получаваш информация от втора ръка, вместо да търсиш винаги първоизточника и лично да си изграждаш впечатления...
Аз бих те посъветвала да оставиш чичко Хъбард на мира, щото той си е пуснал пипалата навсякъде из западния свят и не върви да го наричаш сектант..по-добре хвани за гушата Ошо, Ошо са го изгонили от САЩ -меката на Хъбард, тровили са го там, после са го изгонили от почти всички западни държави и обявили като най-вредния и опасен човек на нашето време...
Та задоволи си нуждата да си над тия сектантски неща чрез Ошо, по-подходящ е за целите ти... :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #270 -: Юли 05, 2011, 12:05:19 am »
ЗАКОН на астрологията: Откъдето и каквото да чакаш, никога не идва това и оттам, откъдето го чакаш.
СЛЕДСТВИЕ 1: Ако злотворец прави лоши аспекти, спукана ти е работата.
СЛЕДСТВИЕ 2: Ако злотворец прави добри аспекти, работата ти е спукана.
СЛЕДСТВИЕ 3: Ако добротворец прави лоши аспекти, тая работа не е на добре.
СЛЕДСТВИЕ 4: Ако добротворец прави добри аспекти, нищо добро не чакай.
СЛЕДСТВИЕ 5: Ако все пак дочакаш добро, на носа ще ти излезе.

Ха ха, аз това даже съм забравила, че съм го казвала...ма требе много да ми е прекипяло от тая астрология и сичките и планети, че да го сътворя.  :haha:
Ми то си е така, не ли?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #271 -: Юли 05, 2011, 12:06:58 am »
 ;D ок ,ок , Кайли...

п.с. И Ошо съм чела и Кастенда и Джон Кехоу.... и др. ..
не ми се пише повече по тая тема ..мерси че ми отговаряше . айде успех  :blink:  :tauruss:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #272 -: Юли 05, 2011, 12:20:30 am »
А колкото до аспект между Меркурий и Уран, можеш да го свържеш още и с нестандартен ум, технически наклонности, интуиция, а при по-негативна изява с невъзможност да се реализират някои идеи, вманиачване на някои теми и ей такива неща:

Мен реално ме интересуваше астрологично обяснение, ако моделът с аспект между Сатурн и Меркурий не е налице, и изобщо всякакви подобни алтернативни възможности като цяло в астрологията. И разлики в интерпретациите. Та ето пак провокация. :)
А за аспекта с Уран - ами усещам и позитивите, и някои от негативите. Но отваряш широка и дълбока тема, с разни подробности. Така и така виждам, че си настроена комуникативно, освен да ти пиша ЛС? Само да не се окаже, че си си навлякла не трънче, а магарешки бодил. :) Понеже преди време се допитвах до Лили за някои астрологични въпроси, а сега май не иска и да чуе за мене. :) Може и да съжалява, че изобщо ми каза за този форум преди няколко години.  :57:
« Последна редакция: Юли 05, 2011, 12:30:36 am от Kelvin »

« Отговор #273 -: Юли 05, 2011, 12:30:51 am »
Хърбард може и да е вледеел 27 професии, но му се е работело "Господ" иначе сциентологията щеше да си остане поредната философия, а не религия.

*

AH

• 2201
« Отговор #274 -: Юли 05, 2011, 12:31:08 am »

Мен реално ме интересуваше астрологично обяснение, ако моделът с аспект между Сатурн и Меркурий не е налице. Та ето пак провокация. :)
А за аспекта с Уран - ами усещам и позитивите, и някои от негативите. Но отваряш широка и дълбока тема, с разни подробности. Така и така виждам, че си настроена комуникативно, освен да ти пиша ЛС? Само да не се окаже, че си си навлякла не трънче, а магарешки бодил. :) Понеже преди време се допитвах до Лили за някои астрологични въпроси, а сега май не иска и да чуе за мене. :) Може и да съжалява, че изобщо ми каза за този форум преди няколко години.  :57:

Настроена съм комуникативно, докато видя, че са се поуспокоили разбунените духове във форума от последните  месеци:)
Иначе смятам, че всички тук са достатъчно грамотни и могат да прочетат стандартните интерпретации,  да си приложат творчески личен подход и да обсъждат всякакви въпроси:)
Естествено, всичко важно и лично е неподходящо за форумния формат, така  че се ползват другите форми на общуване:)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #275 -: Юли 05, 2011, 12:43:12 am »
Като прочете магарешки бодил, и... :) Разбира се, че важните и лични неща - положителни и отрицателни, не са за форуми, а дори и за друга форма на общуване може да не са, докато не е застлано с достатъчно спечелено доверие. Така че, по повод предходните постинги, не е чудно, ако не си споделяме ъгловите точки във форума, макар и да вписах една-две. Моите въпроси в случая са по-скоро от принципен характер и за неща, по които има не едно мнение.
« Последна редакция: Юли 05, 2011, 12:48:49 am от Kelvin »

*

AH

• 2201
« Отговор #276 -: Юли 05, 2011, 12:47:50 am »
Като прочете магарешки бодил, и... :) Разбира се, че важните и лични неща - положителни и отрицателни, не са за форуми, а дори и за друга форма на общуване може да не са, докато не е застлано с достатъчно спечелено доверие. Моите въпроси в случая са по-скоро от принципен характер и за неща, по които има не едно мнение.

но щом са принципни неща, спокойно се обсъждат във форума- с малко желание като прочете човек суперлативите и им сложи знак минус, е наясно и с неблагоприятните изяви:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #277 -: Юли 05, 2011, 12:48:14 am »
ти последно магарешки бодил или двоен бастун :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #278 -: Юли 05, 2011, 12:54:39 am »
АН, това не значи, че искам да обсъждам с всеки или с кой да е. :)

Бодлив двоен бастун :)

*

AH

• 2201
« Отговор #279 -: Юли 05, 2011, 01:00:32 am »
АН, това не значи, че искам да обсъждам с всеки или с кой да е. :)

Бодлив двоен бастун :)

е, щом си и претенциозен, си избираш подходящия за теб начин:))))))