Лили...колко процента?
Е, ти си ме познаваш, де. 
100%.
Но имам един въпрос, ще ми отговориш ли?
Може на някой да му прозвучи надменно или твърде самоуверено...
Но защо една и съща ситуация, макар и в различни модификации, непрекъснато се повтаря при мен? С какво предразполагам хората да проектират най-големите си комплекси върху мен? Откъде идва тази злоба? Осмодомната Луна ли действа като огледало? Ако някой още не се е досетил, наскоро се освободих на работа, бях принудена да го направя, но този път от мъж... Там бях поставена в подобна ситуация. А през цялото време се държах много мило и любезно, с никой нищо не съм коментирала.
Аз ще бъда най-щастливия човек...,ако отговоря на този ти въпрос....Защото ще отговоря и на себе си... :wub: Много благодаря за въпроса...,той провокира...
Огнените знаци сякаш са предразположени към подобни поведения и **инвазии**...Петодомния стелиум е важен за творческите процеси , както и неговия знак свързан с динамиката и импулса са свързани със състезателни процеси...Хората се състезават с най-добрите..,искат да подръжават на най-добрите...Хората , търсят слабите места на силните , за да задоволят интересите си , за да изпъкнат...,за да докажат себе си...Всъщност слабите хора имат необходимост от силните...и постоянните...,винаги е нужен баланс...Коректив е нужен...Аз снощи бях изключително приятно изненадана....... вчера от Кайли...,казвам го с цялата си отговорност....Просто има хора , които са двигатели...Ми приеми , че си двигател...А и при буря падат първите...

Малеее...,ще мисля...още!
И наистина БЛАГО-ДАРЯ ЗА ВЪПРОСА...КОЛКОТО ТВОЙ, ТОЛКОВА И МОЙ! :kissd: Ми обичам те Лили...,теб и няколко човека...от тук...АЗ ОБИЧАМ ПРОВОКАТОРИТЕ!
КАЙЛИ....ИДВАЙ....ГЕЛЬ, ГЕЛЬБУРАЯ...ПЪРВО НИ ИЗЧЕТИ И ПОСЛЕ КОЛЕКТИВНО...НИ ГО НАПРАВИ.... :haha: :kissd: Дано разбираш границата на шегата и сериозното отношение....