Здравей Гост

ПСИХО-ПОРТРЕТ НА СЪФОРУМКИТЕ ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА МАРАЯ

• 22 Отговора
  • 3400 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
На майтап или не...,но реших да отворя тази тема..,защото вярвам..,че на всички ще бъде интересно да прочетат...
На някой от Вас имам картите и ще ми бъде по-лесно...,при другите...каквото пусне тригона Нептун-Хирон...
НИКОЙ ДА НЕ СЕ ЗАСЯГА ИЛИ ОБИЖДА...НЕ Е ОТВОРЕНА С ТАЗИ ЦЕЛ ТЕМАТА!!!!УВЕРЯВАМ ВИ....
Кажете само колко е вярно...

Като начало АБРОД....

Изключително здравомислеща и практична личност...Обременена със семейни проблеми...,заложени някъде в предишни инкарнации...Силна сексуалност , незадоволена поради ниски енергийни нива на партньорите...Отдаване и получаване са трудностите с които се сблъсква...Желанието да доминира във връзките и създава неудобства....Изключително праволинейна в работата си , точна и коректна...Осторожно следи за всичко поверено и...,може да носи отговорност и я поема изцяло и за своя сметка...Тежат и семейните грижи покрай възрастни родители...както и отговорностите към тях...Силна връзка с майката...,майката е пример за подръжание....Силни чувства в които разума липсва..Склонност за участие в триъгълници от страх да не загуби себе си...Умее да обича , но е прекалено взискателна към другите...Плаши с чувства...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
явно днес ми е ден ;D
20-25тина процента

*

Марая

• 28287
АСОЛ

Страхотен инат , инат до дупка...Желание да бъде перфекциониска ..,да бъде оценена и защитена...Уморява я неразбирането на другите , както и желанието им да изискват все повече и повече от нея...Слабото и място е сигурността която търси у всичко...Страхува се да се отдаде на желанията си...,страх да изисква...Умее до край да стиска зъби и да крие истинските си чувства...Колебанието е проблем в живота и...Вярна и съвършена...Дълбока духовност...Страх да изрази мнението си....страх от отхвърляне...Неоценена...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287

Кажете само колко е вярно...

Аз щи кажа. Нали се опита да ми направиш психопортрет преди време и нищо не позна.

;D

Твоята книга е прочетена...ТИ ЛЪЖЕШ БЕЗОГЛЕДНО , КАТ ДЖИПСИ АВЕР СИ... ;D ;D ;D

Абе Марая, ти жена, тая тема за какво я пусна, да зажужи пак форума ли ............
е сега вече наистина може да стане голяма комедия. Божествена-астро-комедия  ;D :25: :rolf: :rolf: :rolf:

*

Lillie

• 30532
Божествена-астро-комедия  ;D :25: :rolf: :rolf: :rolf:

Олеле, пак ли ще хвърчат перушини?  :-[
Тъкмо настана относително спокойствие и привидна хармония.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Абе Марая, ти жена, тая тема за какво я пусна, да зажужи пак форума ли ............
е сега вече наистина може да стане голяма комедия. Божествена-астро-комедия  ;D :25: :rolf: :rolf: :rolf:

Ми на фона на коочовете ....реших да кажа какво впечатление се създава през моя поглед.... ;D ;D :wub: :P :P

*

Марая

• 28287
явно днес ми е ден ;D
20-25тина процента

Кое не е вярно? ;D :rolleyes:

*

Марая

• 28287
Божествена-астро-комедия  ;D :25: :rolf: :rolf: :rolf:

Олеле, пак ли ще хвърчат перушини?  :-[
Тъкмо настана относително спокойствие и привидна хармония.  ;D

Стига де...,не става дума за перушини....Става дума за психо-портрет през моя поглед.... :rolf:
ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ....ПРОСТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО , КОЕТО Е НУЖНО....МНОГО НА СЕРИОЗНО СЕ ВЗЕМАТЕ...НАДСМЕЙТЕ СЕ НА СЕБЕ СИ...СВЕТА ЩЕ БЪДЕ ДРУГ.... ;D :wub:

ТИ СИ СЛЕДВАЩАТА.... ;D

*

Lillie

• 30532
Няма проблеми... И без това не се вземам много насериозно, ако някой още не е разбрал.  ;D И си знам повечето трески за дялане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
ЛИЛИ

Понеже знаете , ВСИЧКИ , ЧЕ МИ Е ПРИЯТЕЛКА ТУК ЩЕ БЪДА МНОГО КРИТИЧНА! ТАКА ПРИЕМАМ ПРИЯТЕЛСТВОТО....

Лили е изключително умна и интелигентна...,но за съжаление колеблива в предприемане на съответните стъпки и по отношение на личния и живот и по отношение на социума...Трупа в себе си агресията и недоволството , и и липсват сили да каже истината в очите...Предпочита леко, меко и дипломатично...рядко вади ножа...,а би следвало да го прави по-често...Поради високата степен на отговорност , заложена в наталната и карта...Лили е жертва на плужяци и тем подобни...в това число и животни...Просто заложник...Страха да не е водач е отдавна преодолян , самоусъвършенстването е в ход...,много аналитична и с високи изисквания...трудно прави компромиси...дори и със себе си...Често е наранена...,тъжна...,но е фин човек...И ми е приятелка- ОБИЧАМ СИ Я...Понякога ме дразни...,но тя знае кога.... ;D..Крайно време е да спре да задоволява чуждите потребности и да помисли  за собствените си...

Лили...колко процента? :-\ :rolleyes: ;D ;D :wub: :P

*

Марая

• 28287
явно днес ми е ден ;D
20-25тина процента

Кое не е вярно? ;D :rolleyes:

Явно почти всичко!  ;D ;D ;D

20-25% са много...за форум...

*

Lillie

• 30532
Лили...колко процента?

Е, ти си ме познаваш, де.  ;D
100%.

Но имам един въпрос, ще ми отговориш ли?
Може на някой да му прозвучи надменно или твърде самоуверено...
Но защо една и съща ситуация, макар и в различни модификации, непрекъснато се повтаря при мен? С какво предразполагам хората да проектират най-големите си комплекси върху мен? Откъде идва тази злоба? Осмодомната Луна ли действа като огледало? Ако някой още не се е досетил, наскоро се освободих на работа, бях принудена да го направя, но този път от мъж... Там бях поставена в подобна ситуация. А през цялото време се държах много мило и любезно, с никой нищо не съм коментирала.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Може би трябва да поработиш върху собствената си подтисната агресия. Когато човек не я осъзнава, другите му помагат да я осъзнае, обаче по разни агресивни начини.

Осъзнавам я, но не си поставям за цел да се карам и конфронтирам, нито да налагам мнението си на всяка цена.
Често ми се е случвало с любезното си държане да предизвиквам негативни чувства в женски колектив, в момента говоря за служебни отношения. Този път ситуацията бе по-различна - бях много добре приета, но станах трън в очите на един натегач, дясната ръка на шефа. Но той не само с мен се държи така, наблюдавах го как обикаля от бюро на бюро и взема на подбив колегите, които стоят едно стъпало по-долу от него в служебната йерархия. Обаче се оказах костелив орех за него като отвръщах на иронията му с добронамерени шеги. Наскоро АН беше написала нещо интересно по повод висшите изяви на планетите в хороскопа и конкретно за Венера, в моя случай проработи именно това. От колективи, където има подмолни игри и добре прикрита мръсотия, отпадам автоматично - всеки път се случва нещо, което обуславя моето напускане/излизане от групата.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Лили...колко процента?

Е, ти си ме познаваш, де.  ;D
100%.

Но имам един въпрос, ще ми отговориш ли?
Може на някой да му прозвучи надменно или твърде самоуверено...
Но защо една и съща ситуация, макар и в различни модификации, непрекъснато се повтаря при мен? С какво предразполагам хората да проектират най-големите си комплекси върху мен? Откъде идва тази злоба? Осмодомната Луна ли действа като огледало? Ако някой още не се е досетил, наскоро се освободих на работа, бях принудена да го направя, но този път от мъж... Там бях поставена в подобна ситуация. А през цялото време се държах много мило и любезно, с никой нищо не съм коментирала.

Аз ще бъда най-щастливия човек...,ако отговоря на този ти въпрос....Защото ще отговоря и на себе си... :wub: Много благодаря за въпроса...,той провокира...

Огнените знаци сякаш са предразположени към подобни поведения и **инвазии**...Петодомния стелиум е важен за творческите процеси , както и неговия знак свързан с динамиката и импулса са свързани със състезателни процеси...Хората се състезават с най-добрите..,искат да подръжават на най-добрите...Хората , търсят слабите места на силните , за да задоволят интересите си , за да изпъкнат...,за да докажат себе си...Всъщност слабите хора имат необходимост от силните...и постоянните...,винаги е нужен баланс...Коректив е нужен...Аз снощи бях изключително приятно изненадана....... вчера от Кайли...,казвам го с цялата си отговорност....Просто има хора , които са двигатели...Ми приеми , че си двигател...А и при буря падат първите... :P ;D Малеее...,ще мисля...още!

И наистина БЛАГО-ДАРЯ ЗА ВЪПРОСА...КОЛКОТО ТВОЙ, ТОЛКОВА И МОЙ! :kissd: Ми обичам те Лили...,теб и няколко човека...от тук...АЗ ОБИЧАМ ПРОВОКАТОРИТЕ!

КАЙЛИ....ИДВАЙ....ГЕЛЬ, ГЕЛЬБУРАЯ...ПЪРВО НИ ИЗЧЕТИ И ПОСЛЕ КОЛЕКТИВНО...НИ ГО НАПРАВИ.... :haha: :kissd: Дано разбираш границата на шегата и сериозното отношение....

*

Lillie

• 30532
В "Астрология на семейната динамика" се разпознах като катализатор... А такива винаги биват изхвърлени първи, защото стават твърде неудобни, разбирам.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
В "Астрология на семейната динамика" се разпознах като катализатор... А такива винаги биват изхвърлени първи, защото стават твърде неудобни, разбирам.  :blink:

Като химик...и инж.металург..мога да ти кажа..,че всяка катализа...е процес от електролизата..., а това е основното в живота...и в химията.... ;D..,без която живота би бил немислим.... :wub:

*

Lillie

• 30532
Лили, плъховете по коя планета са? Те се свързват с канализацията и затова се чудя дали не са по Скорпион.

В интерес на истината, не се сещам, може и по Скорпион да са.
В индийската астрология знам, че влечугите и пълзящите твари (паяци, насекоми) са по Лунните възли, за плъховете и мишките не съм сигурна, не помня с коя планета се асоциират.

Ама аз периодично си меня подписите и картинките (за разлика от аватара), тъй че недей да си мислиш, че се идентифицирам с маниерите на този дребен гризач. Избрах го, защото е облечен като палячо и беше в момент, в който спрях да се вземам насериозно, особено на места като това тук. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
В западната астрология мишките са по Сатурн...

В западната астрология мишките са по Сатурн...

а котките по Луна, от това следва ли, че Луната е по-силна от Сатурн :)