Здравей Гост

Слънцето в Рак

• 183 Отговора
  • 25492 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Re:Слънцето в Рак
« Отговор #80 -: Юли 08, 2011, 03:43:14 am »
ти как гледаш на телекинезата и телепатията?
мислиш ли, че с известен труд в тая насока могат да се развиват тия способности?

Определено имам такива мисли. Ще да е необходимо изчистване на съзнанието и развитие на несмущаем фокус. Преди някоя и друга година бях започнал да експериментирам с парченца хартия, върху които се фокусирах, но поради непостоянство не продължих занимания, или може би по-скоро промених приоритетите си.
А по отношение принципа на работа - една от идеите, върху които съм размишлявал, е осъзнаването, че не сме това тяло и не сме ограничени до неговите габарити. Ако почнем да се възприемаме като неотделни от всичко друго, т.е. че сме и другото, бихме могли да го моделираме така, както си движим ръката, например. А това предполага и превключване на по-високо ниво на съзнание.

*

AH

• 2201
« Отговор #81 -: Юли 08, 2011, 03:49:50 am »
аз преди около 15 години минах през такъв период- сигурно година - две доста старателно се занимавах с упражнения - имам една тънка книжка и я носех навсякъде с мен - беше период на ентусиазъм:) - не че постигнах нещо:)- но беше интересно:)- а тия дни замислям едно пътуване- може да взема и тая книжка с мен:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #82 -: Юли 08, 2011, 04:05:45 am »
смятам, че успешно се прави, че бяга от себе си :blink:
но тук като гледам не е сама, само тя ;D

ами ако го погледнем като бягане към себе си:)

ще ми се, но няма да мина за реалист ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #83 -: Юли 08, 2011, 04:12:30 am »
смятам, че успешно се прави, че бяга от себе си :blink:
но тук като гледам не е сама, само тя ;D

ами ако го погледнем като бягане към себе си:)

ще ми се, но няма да мина за реалист ;D

На теб сега ти е препоръчителен само оптимизъм – тр. Юпитер на куспидата на 5-ти дом, прогр. Луна наближила асцендента:) – след  процесинга почвай да тренираш оптимизъм:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #84 -: Юли 08, 2011, 04:14:32 am »
след  процесинга почвай да тренираш оптимизъм:)

;D ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #85 -: Юли 08, 2011, 04:46:38 am »
аз преди около 15 години минах през такъв период- сигурно година - две доста старателно се занимавах с упражнения - имам една тънка книжка и я носех навсякъде с мен - беше период на ентусиазъм:) - не че постигнах нещо:)- но беше интересно:)- а тия дни замислям едно пътуване- може да взема и тая книжка с мен:)

Как се казва тази книжка?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #86 -: Юли 08, 2011, 04:48:09 am »
И три заека с едно бум. :) Активиране и изпитване на силата мисловна, натрупване на материална сигурност и пробив на голяма ниша от време за разследвания. Но пък не е единственият и най-интересен начин. Може примерно човек да се насочи към телекинеза, телепатия, астрални пътувания и какво ли още не. Както и себеосъзнаване и повече издигане над материалното. :)

телекинезата и телепатията наистина са по-пряко свързани със силата на мисълта- тук интересът е по-скоро към сънуване и астрални пътувания

излиза, че не трябва да говорим за сила на мисълта конкретно, а изобщо за вътрешна сила

ти как гледаш на телекинезата и телепатията?
мислиш ли, че с известен труд в тая насока могат да се развиват тия способности?

Днес точно смятах да потренирам телепатия. Обаче остава да намеря някой желаещ, който ми се струва подходящ.

АН, ти искаш ли?

*

abroad

• 2187
« Отговор #87 -: Юли 08, 2011, 04:49:14 am »
и аз искам да попитам за същото, че на тия тънките най имам доверие, но ме мързи да обяснявам защо ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #88 -: Юли 08, 2011, 08:05:29 am »
Нима досега не сте имали телепатични моменти? :) Или имате предвид съзнателно контролирана телепатия? Кой от вас досега е пробвал?

И понеже споменахме Хосе Силва - към края на живота си той доразвива методите си до UltraMind системата, която включва свръхсетивни възприятия (ESP).
« Последна редакция: Юли 08, 2011, 08:16:04 am от Kelvin »

*

AH

• 2201
« Отговор #89 -: Юли 08, 2011, 01:17:36 pm »

Как се казва тази книжка?

Телепатия  и Суонистика – на Закладний и Кирсанов. Както и Вие сте медиум на Марк Орив. Издадени са 1993г. Любимите ми упражнения съм ги писала преди 10-на година в някой от материалите на титулката на сайта.

И трябва да внимаваш с упражненията – да не ти объркат мечтата за милионите:)
Да не стане като при Кайли – по навик да пита за принца, а енергията и да е сплетена с тая на Хъбард:)

*

AH

• 2201
« Отговор #90 -: Юли 08, 2011, 01:18:24 pm »
и аз искам да попитам за същото, че на тия тънките най имам доверие, но ме мързи да обяснявам защо ;D

Малки книжки с прости упражнения:) – някои от упражненията с карти са ми ги показвали майка ми и баща ми в детските години, докато ме учеха да играя на вист и руска трупа:)
А някои от упражненията с кибритени клечки ни ги е показвал учителя по математика в гимназията, докато преподаваше теория на вероятностите:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #91 -: Юли 08, 2011, 02:57:32 pm »

И трябва да внимаваш с упражненията – да не ти объркат мечтата за милионите:)
Да не стане като при Кайли – по навик да пита за принца, а енергията и да е сплетена с тая на Хъбард:)

Така е! Трябва да се концентрирам върху това, което искам и да не си отклонявам вниманието.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #92 -: Юли 08, 2011, 03:41:22 pm »

Ама чакай сега, защо ги разглеждаш като взаимно изключващи се?  :unsure: :umnik: :thinking:

*

Uran

• 6041
« Отговор #93 -: Юли 08, 2011, 04:27:44 pm »
то гледам не е само тя, но само тя си го признава ;D
Защо?
Брой и мен. ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #94 -: Юли 08, 2011, 04:28:29 pm »
Ама чакай сега, защо ги разглеждаш като взаимно изключващи се?  :unsure: :umnik: :thinking:

Много неща могат да му се случат на човек или пък да не му се случат в определен период, но ако нещо се случи, то всякак се вижда в хороскопа.:)

От тук- ако виждаме в хороскопа възможност нещо да се случи, то можем да видим и подсказки за начините, по които да му помогнем да се случи.

И ако принцът в нечий хороскоп е свързан с Венера, а тя получава хармонични аспекти, примерно, от тр.Марс и тр.Сатурн, то хороскопът казва, че е подходящо време да пренасочим малко енергия към срещата с принца, която вероятно ще стане по някой традиционен начин, като срещи със стари приятели:)

И ако в същото време Хъбард е свързан с Луната, а тя пък не получава никакви трайни аспекти, то с чиста съвест можем да приемем, че Хъбард  може да го следим с периферното зрение, като междувременно  си изработим един план-график за срещи с разни стари приятели и приятелки, които не сме виждали отдавна, при това съвсем реално, а не виртуално:)

« Отговор #95 -: Юли 08, 2011, 06:07:17 pm »
В контекста на списано досега по темата искам и аз да ви разкажа за част от моите впечатления.  По отношение на лунната музика ви препоръчвам да докоснете Sarah Brightman ( и Enigma е o.k! ).
Телепатията се развива  по - трудно, отколкото ако я има априори.
Аз вчера сутринта се събудих със спомен от сън в който обикалях около нашата планета заедно с луната и тя ми показваше, как преминавайки от един регион в друг си променя назначението и символиката - посланието което носи / оставя :rolleyes:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #96 -: Юли 08, 2011, 06:36:20 pm »
Сара Брайтман и особено Енигма може да се причислят към лунната музика наистина, макар че Енигма като проект ми е малко сухарски на моменти. По-късни творби на Майк Олдфийлд може да намерят място в тази категория също. Изобщо, всякаква нюейдж музика може да мине за лунна. Инструменталната фолклорна музика също бих сложил тук - гайда и кавал, японска фолклорна музика с шакухачи и кото, даже гамелан ансамбли. :)

Намирам, че телепатията се проявява много по-често, отколкото си мислим. Ако се огледаш из миналото си, най-вероятно ще откриеш такива записки в архива. Особено с участието на близки хора. :)

Сънят ти е много интересен. :) Да си се занимавал теоретично с лунните фази напоследък? Имах преди някоя и друга година подобен сън, в който наблюдавах отстрани Земята и Луната, а глас изпълваше космоса и ми обясняваше за миналото им, вкл. как преди мнооого време луните били две, но сега е само една поради... да не казвам, че става много откачено тук, срам ме е. :-[

Тия дни нещо съм луднал по Луната...

И един музикален поздрав... http://www.youtube.com/watch?v=kTkJL-Nv7w0
« Последна редакция: Юли 08, 2011, 06:45:23 pm от Kelvin »

*

abroad

• 2187
« Отговор #97 -: Юли 08, 2011, 06:39:21 pm »
И ако принцът в нечий хороскоп е свързан с Венера, а тя получава хармонични аспекти, примерно, от тр.Марс и тр.Сатурн, то хороскопът казва, че е подходящо време да пренасочим малко енергия към срещата с принца, която вероятно ще стане по някой традиционен начин, като срещи със стари приятели:)

искам и аз ;D

« Отговор #98 -: Юли 08, 2011, 07:06:14 pm »
Kelvin, 6te pi6a za po-burzo  taka.
Bldodaria ti za otgovora. Misleh 4e tozi forum e silno feminiziran? No nadjavam se nie da go raznoobrazjavame, stiga da sme dobre do6li?
Za6to - purvo genite imat deteroden organ i tova e o6te edna
 svoeobrazna bonus vruska s kosmosa. Vtoro obmenjat  i si spodeljat, ne gi e strah da si priznavat slabosti i da iskat suvet. Oba4e kum 2020 ako ni ima spord Kwasha idva  svoeobrazen matriarhad i dano tova ni o4ove4i.
Blagodaria ti za pozdrawa klipa e bojestwen!
Ne otri4am, 4e silno me vulnuva tova da imam verna intuicija i da moga da si sluja s telpatia, no efira o6te e zaklju4en  v dne6no vreme..
Silte ni stiskat palci da stanem purvo dobri hora.
(principno sum s mnogo dominira6t mars i ima mnogo rok v kravta mi). :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #99 -: Юли 08, 2011, 09:45:21 pm »

Днес точно смятах да потренирам телепатия. Обаче остава да намеря някой желаещ, който ми се струва подходящ.

АН, ти искаш ли?

Ти наясно ли си какво предлагаш или само така си приказваш?:)
Аз си припомних какво представляваха упражненията.
Наясно ли си, че за да има смисъл подобно начинание, се иска режим, дисциплина, постоянство, известна изолация, без дразнители, без емоции и още разни неща?
Имаш ли подобни условия?
Аз идните 45 дни определено ще имам тия условия и достатъчно време всеки ден по половин час да правя упражненията:)