Четейки Ви се връщам около 20 години назад, когато и аз бях като Хело, пълна с провокации до наглост

. Тогава тепърва след демокрацията се появиха разни книжчици, но нямам спомен кво съм изчела, създала съм си практика, всичко което ми харесва го вкарвам като малка програмчица в подсъзнанието и го оставям така. След години разбирам, че е сработила и то на подсъзнателно ниво, макар и не с пълна сила...Коментирала съм го с близки приятели, те са се чудили как го правя - стигам до извода, че първо когато четеш нещо трябва да имаш живо въобръжение, да си представиш ясно нещата и да ги проектираш в бъдещето. Процеса е мигновен, поне при мен. Ииии трябва да си перде....С течение на годините осъзнаваш, че трябва да контролираме и желанията си, защото в един бъдещ момент моментното ни желание сега, може да се окаже фатално - тук се намесва закона за кармата...Няма безплатен обяд :blink:.
Та, мисълта с която почнах да пиша това, е че тогава под влияние на тези книжчици почнах да тествам телепатията - със случайни минувачи, избирах някой и му изпращах послание, а групата млади девойки с мен наблюдаваха -

, понякога проработваше....но това остана там в миналото, впуснах се в живота да го живея.....Сега, често ми се случва програмката, заложена тогава да ми помага....Примерно обмен на мисли: вървя си аз към дома и си и внезапно се сещам за моя позната, ииии сега да се появи отнякъде в махалата да дойде да забере сина си, ако е тук у приятеля си в нашия блок и да ми се обади, да ме посети....Тази мисла, беше провокирана от групичка момчета...На другия ден разбирам, че 10 минути след това /бях погледнала часовника, защото бързах за филм/ тя наистина е дошла до блока и си помислила за мен, че колко хубаво е щяло да ме посети, но понеже бързали не се обадила...Тогава й обясних, че всъщност го проектирах мислено в съзнанието си и си я представих, заедно с мисълта за мен....Та с нея понякога телепатията сработва....Но се харесваме като индивиди, а това явно е от голямо значение - моят асцедент е в знака на нейното Слънце....
За телепатията - от опит знам, че когато внезапно се сетя за някой, без повод и причина - значи той мисли за мен, а когато съм провокирана от нещо и се сетя за някой - изпращам послание и знам че този някой ще го улови.....без значение за пространството.