Здравей Гост

Слънцето в Рак

• 183 Отговора
  • 25530 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Слънцето в Рак
« Отговор #140 -: Юли 09, 2011, 04:29:50 am »
не, не са случайни, но са нетехнични - да :blink:, не са контролирани
иначе са ми трудни без реален контакт...

Но и не намирам смисъл да ги развивам, вие какъв такъв намирате?

*

AH

• 2201
« Отговор #141 -: Юли 09, 2011, 04:30:58 am »
Възрастният човек с побеляла глава и отгоре плешив го видях като че болен.

А майката с къдрава кестенява коса. Ама нея я видях сравнително млада.

тук с телепатията е като при сънищата понякога- нещата биват и противоположни или пък отразяват духа на човека

така или иначе, ако системно и методично не се работи в някаква насока, резултатите са илюзорни

е, утре ще се чуя и с двамата- кой знае как изглеждат нещата и какво всъщност улавяме

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #142 -: Юли 09, 2011, 04:34:23 am »
Ама дървото на ширина ли е ставало по-голямо или на височина?

изобщо си порастна докато се приближавах и докато стоях до него

но ти имаш емоционален и асоциативен подход, а аз- рационален

Ти как тълкуваш това, че дървото е порастнало?

*

AH

• 2201
« Отговор #143 -: Юли 09, 2011, 04:35:24 am »

чудя се как да се изразя точно - то е като потребността да се изразиш по някакъв начин в определен момент- защо писателите пишат или художниците рисуват- не могат да не го правят- ще експлоадират, ако не го правят

понякога имаш нагласа и потребност да вършиш някакви неща- сега, примерно, си мисля, че е важно и нужно да правя тия упражнения- а и ще имам чудесна възможност да ги правя идните дни

*

AH

• 2201
« Отговор #144 -: Юли 09, 2011, 04:37:54 am »

ще научиш нещо от мен - ще ти е полезно

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #145 -: Юли 09, 2011, 04:39:50 am »

Хммммм Значи порастването на дървото означава, че ще имам повече знания?

*

AH

• 2201
« Отговор #146 -: Юли 09, 2011, 04:42:16 am »

Хммммм Значи порастването на дървото означава, че ще имам повече знания?

може и да не са знания - за къде бързаш - някои неща ги разбираме след години :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #147 -: Юли 09, 2011, 04:44:55 am »

може и да не са знания - за къде бързаш - някои неща ги разбираме след години :blink:

Ама аз съм се превърнала в орех, така ли?

Щото аз наистина съм тънка като фиданка.  ;D

Но това порастване дано не означава надебеляване или забременяване.
 :(

;)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #148 -: Юли 09, 2011, 04:46:34 am »
Да не те е объркала с мене, понеже и аз съм тънък, па и с тая дълга коса...  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #149 -: Юли 09, 2011, 04:46:49 am »

;)

ти искаш да забременееш ли?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #150 -: Юли 09, 2011, 04:47:57 am »

;)

ти искаш да забременееш ли?

Прочети пак написаното.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #151 -: Юли 09, 2011, 04:48:24 am »
Да не те е объркала с мене, понеже и аз съм тънък, па и с тая дълга коса...  ;D

Я прати снимка!  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #152 -: Юли 09, 2011, 04:51:28 am »
Прочети пак написаното.

прочетох го, въпросът остава актуален :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #153 -: Юли 09, 2011, 04:14:12 pm »

Може стар приятел да те срещне с нов:)
Но не се чудя, когато се инатиш:)- като си спомня как преди време като латерна повтарях:“излез от къщи, почни работа, нищо че и в къщи печелиш без да ходиш на работа“:)

А то голям праз като съм излязла от къщи. И квоооо? Нищооооо...само дето често вечер съм пребита от работа. Дип че в къщи ми стана скучно.

Ако Вселената праща податки от всевъзможни източници, че трябва да излезем от къщи, все в някой момент ще го направим- по-добре доброволно, отколкото- доброзорно:)
Същото се отнася и за принцовете:)

*

AH

• 2201
« Отговор #154 -: Юли 09, 2011, 04:15:12 pm »
АН,стана ми интересно ,какво искаш да ми кажеш? :blink:

Беше нещо свързано с аналогиите на Сатурн и Венера като генерални сигнификатори на работа и любов – за взаимодействието им като енергии- кога са в синхрон и кога- не.
Но сега някак излиза от контекста и е без значение към момента:)

*

AH

• 2201
« Отговор #155 -: Юли 09, 2011, 04:17:00 pm »
а аз си мислех за теб като за дърво- орех- отначало те виждах като тънка фиданка, а после, въпреки че исках да здържа тоя образ, дървото ставаше все по-голямо.
изпращах моя образ

Най-вече си мислех, че си мислиш за мен.

Мислех за себе си, не съм приела твоя образ.

Хората по обясними причини са избрали да усъвършенстват телефоните, а не телепатията.

Но ако човек реши, че му е интересно и полезно да се занимава със себе си, с дишането си, с контрол над организма си, с дициплината и концентрацията си, то упражнението в телепатична връзка с другите е не лошо.

Въпреки че телепатията по същество е сливане на съзнанията, възможно е да се практикува и без едната страна да осъзнава това сливане. Например, аз мога да реша всяка вечер в 22ч българско време да изпращам телепатема /примерно, образ на цифра/ към ореха. Ако ти успяваш да слееш съзнанието си с това на ореха, е възможно да улавяш телепатемата, т.е. образа на цифрата. Възможно е някакво закъснение на улавянето и тогава често и на най-различни места можеш да установиш, че се повтаря тая цифра.

Изпращащият упражнява концентрация и куп други неща, а приемащият- способност да разграничава собствени от чужди мисли и отново контрол над собствения разум.

*

AH

• 2201
« Отговор #156 -: Юли 09, 2011, 04:19:02 pm »
не, не са случайни, но са нетехнични - да :blink:, не са контролирани
иначе са ми трудни без реален контакт...

Съвпадения може да са случаите, когато мислиш за майка си и тя звънне по телефона.

Защо страх?- тия практики правят живота интересен, цветен, богат, красив – стига човек да е здрав, може да работи какво да е, за да осигури физическото си съществуване и тогава разни детайли от кариерата почват да му се струват маловажни и безинтересни- там дава най-доброто от себе си в рамките на работното време, като гледа на това отново като духовна практика за концентрация. Същото се случва и във връзките му с другите хора и т.н.

Обаче тия практики костват енергия, а понякога трудно си я набавяме.

« Отговор #157 -: Юли 09, 2011, 05:17:53 pm »
  Четейки Ви се връщам около 20 години назад, когато и аз бях като Хело, пълна с провокации до наглост  ;D. Тогава тепърва след демокрацията се появиха разни книжчици, но нямам спомен кво съм изчела, създала съм си практика, всичко което ми харесва го вкарвам като малка програмчица в подсъзнанието и го оставям така. След години разбирам, че е сработила и то на подсъзнателно ниво, макар и не с пълна сила...Коментирала съм го с близки приятели, те са се чудили как го правя - стигам до извода, че първо когато четеш нещо трябва да имаш живо въобръжение, да си представиш ясно нещата и да ги проектираш в бъдещето. Процеса е мигновен, поне при мен. Ииии трябва да си перде....С течение на годините осъзнаваш, че трябва да контролираме и желанията си, защото в един бъдещ момент моментното ни желание сега, може да се окаже фатално - тук се намесва закона за кармата...Няма безплатен обяд  :blink:.
  Та, мисълта с която почнах да пиша това, е че тогава под влияние на тези книжчици почнах да тествам телепатията - със случайни минувачи, избирах някой и му изпращах послание, а групата млади девойки с мен наблюдаваха -  ;D ;D ;D, понякога проработваше....но това остана там в миналото, впуснах се в живота да го живея.....Сега, често ми се случва програмката, заложена тогава да ми помага....Примерно обмен на мисли: вървя си аз към дома и си и внезапно се сещам за моя позната, ииии сега да се появи отнякъде в махалата да дойде да забере сина си, ако е тук у приятеля си в нашия блок и да ми се обади, да ме посети....Тази мисла, беше провокирана от групичка момчета...На другия ден разбирам, че 10 минути след това /бях погледнала часовника, защото бързах за филм/ тя наистина е дошла до блока и си помислила за мен, че колко хубаво е щяло да ме посети, но понеже бързали не се обадила...Тогава й обясних, че всъщност го проектирах мислено в съзнанието си и си я представих, заедно с мисълта за мен....Та с нея понякога телепатията сработва....Но се харесваме като индивиди, а това явно е от голямо значение - моят асцедент е в знака на нейното Слънце....
   За телепатията - от опит знам, че когато внезапно се сетя за някой, без повод и причина - значи той мисли за мен, а когато съм провокирана от нещо и се сетя за някой - изпращам послание и знам че този някой ще го улови.....без значение за пространството.

*

AH

• 2201
« Отговор #158 -: Юли 09, 2011, 05:58:39 pm »
  Четейки Ви се връщам около 20 години назад, когато и аз бях като Хело, пълна с провокации до наглост  ;D. ,

Ами ако Хело си е една личност, която преди 10-20г също е чела разни книжки, създавала си е практики, а сега е решила да възстанови енергията си от онова време:)

Или пък ако е личност, която се изправя пред нас, да ни подскаже, че трябва да си върнем ние нещо от ония години:)
Но факт е, че дори в някакъв период усилено да сме се занимавали с подобни практики, после животът се е погрижил да ги оставим настрана.
Тайните сами се пазят в тайна:) – или пък ни се разкриват, когато можем да ги открием:)

« Отговор #159 -: Юли 09, 2011, 06:31:13 pm »
  Да, АН, хубаво си го казала, за хората които го знаят...от опит. А опита се трупа с живот, който се живее, а не умува...Със срещи с хора, в които ти се отразяваш и те те отразяват....докато не станеш наблюдател и да наблюдаваш всичко и всички отстрани и винаги има какво още да научиш и разбереш. С умуване и четене, без практика - нищо не става....Казваш "мечка страх, мен не страх"  ;D и скачаш в дълбокото...приемам опитностите на препатилите и преживелите хора, осъзнатите - ако нещо не си го преживял няма как да го осъзнаеш, можеш да го разбереш, но не и осъзнаеш. Тогава всяка умна приказка от такъв човек е Мъдрост за мен....Видя ли че някой писец е имал беден на опитности живот, автоматично игнорирам като меродавно, квото е писал....така е и за всички техники и практики...
  В 5-ти клас четох "Мъдростта на вековете" - от тогава съм запомнила някои мисли, които след време съм осъзнала: "Най-тъмно е под лампата", както и "Никога за нищо не съжелявай"...