но да видим сега..защо си прецакан,ако се родиш в стара Луна ?
Еми старите винаги са по-прецакани от младите не мислиш ли, достатъчно обременени са.

Ама както знаеш въпрос на гледна точка и всичко е съвсем условно
или ти търсиш наистина "прецаканата" част от работата, точно в момента искаш да опознаеш тази й страна, май имаше някаква Плутонова активност по дирекции или прогресии към Луна не помня...съвсем основателно е да си задаваш подобни въпроси.
Ако трябва да посочим някакви липси, то липсва стремежа за постигане на това, което обикновено се очаква от една Луна.
Най-често е потайна и сдържана (дори близките не могат да вдигнат всички завеси) и е повече желанието за обществена реализация, отколкото в личен план.
Тази Луна тя е минала през цъфнала, вързала, дала плод и сега иска да бъде оставена в покой.
Ама само привиден е той, под повърхността му се осъществява процес, който подпомага отново следващия зараждането, покълването.
Зимата съответства като сезон на нея, ясно какви са асоциациите, ти можеш да дадеш идеи със своите. Сезонът, в който всичко изглежда застинало, сякаш нищо не се случва, най-мрачните и студени дни от годината, които обаче са част от кръговрата, време, в което всеки има по-голяма склонност да се обърне към себе си, да се вгледа надълбоко.
Аз имам няколко женски примера, при които съм успяла да намеря общото и доколкото е възможно да доловя деликатното влияние на тази фаза, но по-съм любопитна в картите на другия пол как се проявява. Имам само една такава и не мога само по нея да правя цялостен извод, а и мога само по някои странични фактори-майка, съпруга, семейство, но по самата му същност - не, и може би е още един знак, че трудно се стига до тази Луна.
Още мога да пиша, ма да не става монолог, а и карти ще кача, ако има защо.