С процесинга не можеш да идеш над егото, мисля си?
С процесинга не знам, но с моя процесинг ще те изкарам.

е, жалко, аз тъкмо реших, че чрез теб говори духа на някой велик духовен учител:)
АН
Впрочем процесингът работи с единици съзнание, казва, че човек се ражда с определено количество единици съзнание - всеки с определено количество. Докато се мотае насам натам през живота, той започва да си губи единиците съзнание, които полепват насам натам. И процесингът ги събира обратно - това също.
Събира ги с елементарен първичен процесинг, най-елементарната техника на преглед на събитията...да ти напомня това нещо? Например личната сила, събирането на личната сила с преглед....Хъбард е писал много подробно за тия неща още през 1950...някой сигурно го е изчел и е решил от простите и лесни, ама ежедневни техники да направи нещо по-така, мистично, загадъчно и духовно...
Впрочем, аз наистина мисля, че всеки от нас носи Дух в себе си:)
Естествено, че носи, ама не може да го прояви, щото много камъни по пътя му...нали точно това прави процесингът - маха камъните, че духът да тече свободно...

И как да променим нещо,което осъждаме или отричаме?
Основно правило в процесинга е приемането. Не можеш да работиш с каквото и да било, ако не го приемаш. Основата на повечето прилепвания е именно неприемането...
Аз не вярвам, че хората се променят. В най-добрия случай...свикват.
Аз не вярвам, аз знам...аз се променям. :confuse3: