Здравей Гост

Съвет? (Везни - Телец)

• 12 Отговора
  • 1739 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Съвет? (Везни - Телец)
« -: Юли 05, 2011, 04:36:12 pm »
Здравейте. Знам, че постоянно се появяват хора, които искат да разберат съвместимостта си с някого, но аз съм подготвена:Р. Имам наталните карти на двама ни, но, предполагам, е важна и нашата история...Запознахме се преди 5-6 години - в mIRC, тогава бях на 15 години, а той се готвеше да заминава, за да учи в друга държава. Спомням си първия разговор по skype, тогава не смеех да продумам, нямах снимка, и за него бях просто един хубав глас. Спомням си след това разговора по телефона - говорихме си цял час, без да споменавам проблемите със сметката впоследствие...Това, което разбирам сега е, че винаги съм чакала, нищо между нас не е ставало на момента, винаги е имало пречка, разстояние или съм имала собствени спирачки. Давам по същество. 9 месеца "бяхме заедно", но виртуално. Дълго време не исках да му пратя снимка, защото си имам някакви патологични комплекси и не изглеждам добре, притеснявах се. Започнах малко по малко да му се разкривам. Той се върна в България и се очакваше да се видим, но аз все отлагах, отлагах, а той губеше търпение. Да чакаш някого цяла година си е постижение дори за Телец, нали?
В крайна сметка се хвана с моя приятелка. Аз, разбира се, твърде късно се осъзнах и за да не си повтарям как всичко ми се е изплъзнало, отидох да се видя с него...твърде късно. Бях ужасна, държах се неадекватно, студено, грубо, гледах лошо, дори го ритнах. Толкова се притеснявах, толкова ме беше срам. Бях се "наконтила", въобразявайки си, че това е единствения начин да ме хареса ...истински. А с цялото това поведение само го отблъснах. И така. Той замина с нея. Сега 5 години по-късно аз все още го сънувам, а той се върна преди дни отново, но вече е сам. Въпросите ми са - да се видя ли с него, как да се държа, да опитам ли да го спечеля пак, как да бъда себе си и да му позволя да ме опознае, защото въпреки всички ужасни везнишки недостатъци, знам, че има какво да обикне в мен. Но не знам как да му го покажа. И знам, че колкото и връзки да имах след него, никога не съм чувствала тази предопределеност и магия, които изпитвах с този Телец... Това, което реално сме споделили бе една прегръдка на сбогуване, която няма да забравя никога. Искам да помоля някой да погледне наталните карти и да ми каже какво крият - дали си подхождаме, дали има начин да го разгадая, дали се нуждае от мен, дали сме някак свързани, или просто си внушавам, че съм за него, и не искам да продължа напред? Бих искала да знам и как да се справя със себе си, как да се науча да се приемам..и да се обичам. Ако не можеш да обичаш себе си, как ще те обича другия, нали? :( Благодаря, ако някой реши да се отзове и да ми даде насоки!

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

holanda

Re:Съвет? (Везни - Телец)
« Отговор #1 -: Юли 05, 2011, 06:42:16 pm »
помисли над това колко ''лошо'' си се държала с него по време на срещата ви .
Мислиш ли,че това е причина той да не те харесва,или е твоя нарочна самозаблуда,защото ти се иска да задържиш магията ? Не ти се иска да повярваш,че може би тази магия е само от твоя страна,а момчето просто не изпитва чувства.
Помисли добре над тези неща,дори ако можеш,виж се отново с него и ако се съгласи да поговорите,значи супер-ще ти се изяснят нещата.
Не мога да разбера как може някой да си мисли разни неща и да си живее и болката,и любовта,без изобщо да ги споделя с този,който провокира всичките тези чувства .
Та..по-нататък ще ти разгледам картата,
по-малка си от мен с няколко дни ,но пък си толкова колеблива ,
не отива на това Слънце/Марс да живее във фантазии и да си таи любовите към някакъв си,без да го държи отговорен за тях  ;D (шегувам се)

ще те поразгледаме,няма страшно  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #2 -: Юли 05, 2011, 07:44:22 pm »
Жълтолилава, благодаря ти! Радвам се, че се намери някой да отговори :). Всъщност чувствата ни тогава бяха взаимни, тия 9 месеца бяха невероятна част от живота ми, макар да беше толкова далече, го чувствах като най-близкия си човек. И той се чувстваше така. Пишеше ми имейли почти всеки ден, говорихме си с часове, споделяхме, показваше ми по всякакъв начин, че държи на мен, докато аз не успявах да изкажа чувствата си...Мисля, че причината всичко да приключи е, че го отблъснах... един вид. Отказвах да се видим, не бях готова да преминем следващата стъпка - връзката ни да стане реална, тъй като нямах опит и бях много неуверена, но и сега не съм се променила. Може би просто разбрах, че го загубих по най-глупавия начин. И ме беше страх да се боря за него. Пишем си от няколко дни. Предложи ми да отида да се видим, след това ми предложи той да дойде, аз пак отказах и отговорих, че трябва сама да реша кога и че ми трябва малко време...Защо се държа толкова тъпо!? Мисля, че приемам твърде тежко как изглеждам и си представям как не би имал желание дори да се доближи до мен, затова и нямам смелост да се видим. Картата му е толкова "заплетена", поне както я виждам аз. Какво толкова крие?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

holanda

« Отговор #3 -: Юли 05, 2011, 08:01:21 pm »
сега нямам много време,но довечера ще помисля над казуса ти . Факта обаче ,че иска среща,говори положително . В най-добрия случай имаш неоснователни комплекси..но има още някои неща,които трябва да си изясня около теб и въпросния .

* картата му не е заплетена  ;)

« Отговор #4 -: Юли 05, 2011, 10:02:00 pm »
Е как няма да се държи момичето сдържано като е с него, когато Сатурнът му е върху нейната Венера, а и тя е с пълен 1 дом - силно его и целияти свят се върти глявно около теб, а и упр 1 дом е в 1 дом.

Абсолютно откровенна съм с теб - аз също имам натоварен 1 дом и знам колко дълбоко приема всичко, защото си мисля, че съм център на света, така, че което и момче да беше, все МНОГО дълбоко щеше да го приемаш, особено с Венера в Скорпион в съвпад с Плутон.

Виж се с него, защото това ти е модел на поведение и трябва да си научиш уроците, със следващия няма да е по-лесно.
Но имай предвид, че като ритъм сте доста различни, въпреки, че той има луна в Лъв, а ти във Везни, което все пак е някакъв синхрон.

Честното ми мнение, дори нищо да не излезе от тази връзка (при него има силно търсене на партньор - по 7 дом, а ти дори и Везни имаш натоварен 1 дом и животът ми е показал, че жени със силен 1 дом, трудно отделят достатъчно енергия и време за партньора, и понякога си мисля, че пътят им изобщо не включва брак...а при теб и Юпитер екзалтиращ в 10 дом, на кариерата....) виж се с него, защото ще ти остане иначе голяма рана, с тази Венера, но наблюдавай себе си и помни, че всичко е следствие от твоята представа за света и не го БИЙ момчето  ;D :blink:

Отлагането във времето не помага. А ти имаш и натоварен 4 дом и може би се опитваш да избягаш от лични семейни проблеми, чрез връзките си. ... което просто не става.
« Последна редакция: Юли 05, 2011, 10:06:19 pm от Mayanna »

« Отговор #5 -: Юли 05, 2011, 10:30:03 pm »
а относно външния вид, мъжете са изключително лесно внушими, ако си уверена, както и да изглеждаш, няма значение.

Красотата е толкова относително понятие, аз понеже имах връзка с финландец, ако знаеш техния идеал за красота, просто можеш да си умреш, ако си българка........ а аз нито съм руса, нито синеока, нищо общо с техните абсолютно бозави девойки с чипи носове и едни етно специфични черти......., но просто си казах, че няма значение и нямаше.

На края той вече беше решил, че ако имаме деца ще са много красиви, защото ще съчетават толкова много култури, нещо което аз му бях внушила (не нарочно), на него просто не би му хрумнало иначе....  НЯМА идеални хора, а мъжът е доста по-далеч от боговете от жената със силния си сексуален нагон, чрез който изпада под тотален контрол.

Извинявам се за бруталността си, аз минах 25 години и се убедих, че само жените чувстват истински, при мъжа има две неща - секс и ЕГО. Ако ги овладееш, той е твой. Изобщо няма да те види хубава ли си, каква си....обожавай го и ще те оцени, защото ти си разпознала скритите му качества, з акоито само той е знаел.... сори, ама са толкова елементарни........ а ние влагаме толкова емоции и чувства....... жените са друга цивилизация!!!!!!!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #6 -: Юли 06, 2011, 12:09:40 am »
Passion, благодаря ти много за думите! Наистина добър съвет! :)

Mayanna, :))), напълно те подкрепям, ако знаех тази истина преди, щях да си спестя много разочарования.  В последните дни той ми прави някакви сексуални намеци, но ужасно просташки. Преди беше нежен и деликатен, а сега някак...Като че се е върнал само на почивка и да освободи нагона...Спомням си, че преди ми задаваше въпроси, интересуваше се от мен, искаше да говоря, да споделям, а аз имах проблем точно с това, и още имам. Понеже съм анонимна тук и ми е по-лесно да споделя всичко това, но наживо не бих посмяла. А последното, което ме пита той беше...дали след като брат ми го няма, стаята му е празна и може да дойде и да я използваме?! Но относно тези намеци, ако му отвърна, не знам как да се изправя наживо пред него. Виртуалните целувки не водят непременно до истински...

Знам, че типичните везни са стройни, високи, със светли очи и ефирни движения, но аз съм пълната противоположност - ниска, дебела, тъмна кожа, флегматична и няма да изброявам повече. Накратко - един ужасен тъмен типаж :). Да, и носът ми е огромен. Когато се видях с него бях отслабнала малко и изглеждах доста по-добре, но с годините напълнях още повече. Кой е този луд, който ще тръгне да търси бижуто изпод тази обвивка :>?

Относно Сатурна му върху моята Венера :Р, не разбрах в какво се изразява това влияение? В това, че ме потиска ли или че усещам неговото превъзходство, или друго?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #7 -: Юли 06, 2011, 05:52:20 pm »
Мисля, че успях сама да си изясня нещата. Вече не е single, а статус "сложно е". И тя се е върнала с него. Още не може да я забрави,между тях не е приключило, с изневярата чувствата не стихват, а това все пак е нещо реално, не един спомен за едно момиче и за ужасната му среща с нея. Сама си причинявам всичко това. Все си мисля, че предусещам нещата, че имам някаква интуиция, а съм толкова заблудена! Не знам какъв е урокът, на който той трябва да ме научи, но май не съм готова да го разбера. Не искам и следващият, който се появи да ме учи на нещо! Не знам и изобщо имам ли някаква мисия и цел, завърших училище, след година завършвам университет, поела съм по някакъв път, без да знам къде искам да отида. Не мисля, че това е моят живот. :(  Да не е станала някаква ужасна грешка в началото?? :(

Мога ли да разбера някак какъв/кой ще е следващият, който ще се опитам да обсебя, който ще си въобразявам, че ме харесва, който ще ми причини същото? Не си спомням вече какво е споделена любов.

« Отговор #8 -: Юли 06, 2011, 07:40:36 pm »

Знам, че типичните везни са стройни, високи, със светли очи и ефирни движения, но аз съм пълната противоположност - ниска, дебела, тъмна кожа, флегматична и няма да изброявам повече. Накратко - един ужасен тъмен типаж :). Да, и носът ми е огромен. Когато се видях с него бях отслабнала малко и изглеждах доста по-добре, но с годините напълнях още повече. Кой е този луд, който ще тръгне да търси бижуто изпод тази обвивка :>?

Относно Сатурна му върху моята Венера :Р, не разбрах в какво се изразява това влияение? В това, че ме потиска ли или че усещам неговото превъзходство, или друго?

За типичните Везни, поне това, което аз съм чела е, че са пухкави, светли, с трапчинки, за стройни Водолеите са повече стройни и издължени. Имам 3 приятели с асц Везни и силен стрелец и да те са високи, но не е от Слънчевия знак.

Е и аз имма 4 планети в Козирог и съм тъмна, то няма как. При теб земната стихия и водатат са доста силни, обаче не прави грешката да се сравняваш с някакви измислени образи..... и аз познавам и друго момиче, двойна Венза (асц и Слънце там) и тя с 4 планети в 1 дом и е около 1.55 висока, доста пухкава, и не бих я определила като изящна, дори ми направи впечатление колко са пухкави и китките и глезените и (айде, спирам, че станахме като женска клюкарница).

Виж ти имаш много планети в 4 дом, много дълбоки преживявания и рядко на човек с планети там му е лесен живота.   

В смисъл съвременния живот целия е по Меркурий, повърхностен, забързан, комуникации, без дълбока емоционална стойност и тн. Ако цивилизацията беше друга можеше да се чувстваш по-добре.

Но имаш много добре поставен Юпитер, може би затова напълняваш, Юпитер обича да си похапва, избери си начинание в живота, което да изисква целенасоченост, устойчивост, дисциплина, дори вманиячаване, защото имаш такива качества и не си търси щастието в друг човек, защото с този хороскоп няма да го намериш другаде освен в теб самата. 

И извинявам се пак на аудиторията и на теб самата за цинизма си, но едно момче на 26, вече нито е дете (за да е по детски невинен), нито е мъж, за да си е овладял характерчето и нагоните, не му позволявай да си прави експерименти с теб. Никога не съжалявай мъж и не си мисли, че са като нас. Не са........

Писах ти толкова дълъг пост, не за да ти давам акъл..... животът достатъчно ще ти дава, но знам в момента младите момичета колко са объркани, под целия този наплив на "освободеност" (толкова удобен за мъжете и измислен от мъжете).

Имах шанс да живея 6 месеца с момичета от арабския свят и от Азия и там нещата са съвсем други, все още има уважение към жената и живота като цяло, защото жената носи живот.

Никога момче от изтока не си позволи да повиши глас на момиче, живяхме заедно 6 месеца и никога не ги видях да пият, да излизат с нас по дискотеки или да си позволят каквото и да е неуважение. Пазарували сме заедно и съм се удивлявала колко са търпеливи един към друг и към нас момичетата. Имахме и студентки мюсюлманки и МНОГО по-запазени са от нас и психически и като ценности. Ясно ми е, че и те си имат техните проблеми....но аз честно си признавам, че предпочитах да работя с всеки роден на изток от Австрия, защото просто ти пазят душата.   

Хората просто са различни, моя приятелка с асц везни и Слънце и Луна в Телец, с много планети във въздух и огън се ожени за 2 седмици, за "перспективен" мъж, а ти го мислиш това момче 6 години.....обаче тя има пълен 7 и 8 дом, и верно момчето и е доста богато, ама т'ва и е писано.....

*

holanda

« Отговор #9 -: Юли 06, 2011, 08:24:43 pm »
управител на МЦ при теб-Меркурий,е в съвпад с Асцендента и в квадрат с МЦ .
Самата ти възпираш шанса си за щастие от страхове,комплекси,външен вид (заради връзката с асцендента)

ако не се харесваш,постарай се да се промениш .Отиваш,измисляш си цвят за косата,почваш програма за стягане и това е . Прави всичко за себе си,което може да те накара да се чувстваш добре в кожата си и да си щастлива в последствие . Останалото е самоотричане и живот без смисъл .
Някои си намират човек ,който ги приема такива,каквито са..не се влияят от външността на приятелката си.
Но заради този аспект,предполагам,ще ти се налага да работиш над себе си  :blink:

да не ти казвам колко се промени една бивша съученичка,която в средното ядеше по 4 солетки,за да отслабва,а ние гъчехме мазните дюнери и все я бъзвахме . Сега мадамката учи в Манчестър и е добила фигурата,за която се бореше . Чувства се перфектно,има си готино приятелче .Доколкото знам е свалила около 20-30 кг за около година и  половина . :blink:

*колкото до момчето..с този огнен акцент,Нептун в 7 дом,асц.и Марс в Близнаци..опозиции,квадрати...възможно е да мами приятелката си . Груби закачки към теб..намеци,похот...
не е добро развитие
« Последна редакция: Юли 06, 2011, 08:59:00 pm от жълтолилава »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #10 -: Юли 06, 2011, 10:43:54 pm »
Не ми пише. Как да се уговорим като не ми пише?  Така или иначе ще ходя в Бургас да снимам пясъчния фестивал. А Телецът ще е там до средата на август. Не знам дали ще му се обадя, изключвайки него има много хора, с които сме си виртуални другарчета с години и все ме канят да се видим, а аз все отказвам. А знам, че биха били чудесни приятели.

Има друго, за което искам да попитам, ако не прекалявам вече.  Има един Скорпион, който ме обича, помага ми винаги, и може би аз го нараних толкова, колкото се чувствам наранена и аз от Телеца. Някак си не мога да го обикна, а не искам да го загубя като приятел, но той страда. Искам да му помогна, защото отношенията ни са много натоварващи и за двама ни.

Нямам много спомени от нашата история, което е... супер ОТКАЧЕНО! Познаваме се от 2 години. Преди това си пишехме като приятели. Спомням си, че първата ни среща беше през декември. И станахме гаджета...Периодът оттогава до днес ми е мъгла. Сякаш не съм била в тази връзка, сякаш съм си оставила клонинга с него, а аз съм избягала някъде да живея в свобода. Знам някои неща за него, но дори не бях сигурна дълго време за рожденната му дата. Повечето неща от тази връзка просто не съм ги усетила... 0_o Не знам дори колко време сме били заедно?!И често се карахме, защото не искам да правим секс.(Разбираемо имам проблем и с това) Но помня, че скъсах с него преди няколко месеца... Не помня колко?! Сега се мъчим да останем приятели, но той настоява да се съберем и виждам, че му е тежко. Разговорите ни главно се въртят около това да дефинираме отношенията си, но не ни се получава.

Забелязах, че имаме 3 еднакви планети в Козирог :Р, ако така се казва правилно. Той иска да се съберем отново, но аз не знам. Имам нужда да бъда сама - едно свободно момиче в свободна държава. Можете ли да ми кажете дали няма да срещне скоро няма голяма любов и как е най-добре да продължим - като приятели или нещо повече? Не знам как да постъпя с него. Мисля, че по-фатален и от мен. Току що ми написа: "Докато се навърташ около мен, ще се измъчвам. Защото ти си оставаш решение на проблема ми, докато те има, не ми се налага да търся други."

Извинявам се, ако вече ставам досадна!

« Отговор #11 -: Юли 07, 2011, 03:00:11 am »
Аз мисля, че във въпросите си, даваш всички отговори.

Астрологията може да ти каже какъв потенциал за какво имаш, кога дадени периоди ще са подходящи за какво, но
не може да ти каже какви решения ще вземеш.

Виж сигурна съм, че всяка жена във форума може да ти напише доста откачени неща, за доста връзки. Цялото Ви поколение има тези 3 планети в Козирог, това значи, че още няколко милиона души на планетата ги имат.

Това, което със сигурност наблюдавам при теб е липса на планети в огнена стихия, въпреки, че имаш съвпад на Слънце с Марс, и виждам, че някак все хора с Огнени Луни си избираш.

Защо питаш за момче, за което знаеш, че не е за теб и не го обичаш, абсурдно е, мислиш, че астрологията ще ти каже нещо, което не знаеш вече.... абе мацка, ти си жена, айде, моля те. Няма да те женим, за да запазваме кралството, че да трябва на сила да те даваме......... я се стегни  ;D :rolf: :rolf:

Не му е това функцията на форума, стана като лична драма, което не е неочаквано с твоята Венера в съвпад с Плутон. Е мойта е в риби и виж как ти се връзвам.....Това не го казвам като обида, а се уча от хороскопа ти. Не ни заливай с лични терзания, защото ние и без това много си мрънкаме за щяло и нещяло и аз дойдох във форума по същата причина - мъж, ама от време на време трябва да се контролираме.

Хайде мини през Бургас наснимай пясъчните фигури, качи ни малко снимки да погледаме, и не взимай нещата толкова сериозно, ще се съсипеш от емоции. Пълно е с мъже, и всичките до един ни ядосват и когато сме с тях, и когато сме без тях....

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #12 -: Юли 07, 2011, 03:17:28 am »
Хаха, май много обичам да задавам въпроси и наистина с тях си давам отговори. Така е..:) Виж, това за планетите в Козирог не го подозирах и разбирам, че задавам глупави въпроси:)). Астрологията ми е интересна, но и виждам колко е сложна като разгледах темите във форума:).

Mayana, мерси, че беше едновременно деликатна и искрена :)), спирам с драмите. Ако има развитие и хубави снимки, ще споделя.

Благодаря на всички, които ми отделихте време и ми дадохте съвети! :))