Знам, че типичните везни са стройни, високи, със светли очи и ефирни движения, но аз съм пълната противоположност - ниска, дебела, тъмна кожа, флегматична и няма да изброявам повече. Накратко - един ужасен тъмен типаж
. Да, и носът ми е огромен. Когато се видях с него бях отслабнала малко и изглеждах доста по-добре, но с годините напълнях още повече. Кой е този луд, който ще тръгне да търси бижуто изпод тази обвивка :>?
Относно Сатурна му върху моята Венера :Р, не разбрах в какво се изразява това влияение? В това, че ме потиска ли или че усещам неговото превъзходство, или друго?
За типичните Везни, поне това, което аз съм чела е, че са пухкави, светли, с трапчинки, за стройни Водолеите са повече стройни и издължени. Имам 3 приятели с асц Везни и силен стрелец и да те са високи, но не е от Слънчевия знак.
Е и аз имма 4 планети в Козирог и съм тъмна, то няма как. При теб земната стихия и водатат са доста силни, обаче не прави грешката да се сравняваш с някакви измислени образи..... и аз познавам и друго момиче, двойна Венза (асц и Слънце там) и тя с 4 планети в 1 дом и е около 1.55 висока, доста пухкава, и не бих я определила като изящна, дори ми направи впечатление колко са пухкави и китките и глезените и (айде, спирам, че станахме като женска клюкарница).
Виж ти имаш много планети в 4 дом, много дълбоки преживявания и рядко на човек с планети там му е лесен живота.
В смисъл съвременния живот целия е по Меркурий, повърхностен, забързан, комуникации, без дълбока емоционална стойност и тн. Ако цивилизацията беше друга можеше да се чувстваш по-добре.
Но имаш много добре поставен Юпитер, може би затова напълняваш, Юпитер обича да си похапва, избери си начинание в живота, което да изисква целенасоченост, устойчивост, дисциплина, дори вманиячаване, защото имаш такива качества и не си търси щастието в друг човек, защото с този хороскоп няма да го намериш другаде освен в теб самата.
И извинявам се пак на аудиторията и на теб самата за цинизма си, но едно момче на 26, вече нито е дете (за да е по детски невинен), нито е мъж, за да си е овладял характерчето и нагоните, не му позволявай да си прави експерименти с теб. Никога не съжалявай мъж и не си мисли, че са като нас. Не са........
Писах ти толкова дълъг пост, не за да ти давам акъл..... животът достатъчно ще ти дава, но знам в момента младите момичета колко са объркани, под целия този наплив на "освободеност" (толкова удобен за мъжете и измислен от мъжете).
Имах шанс да живея 6 месеца с момичета от арабския свят и от Азия и там нещата са съвсем други, все още има уважение към жената и живота като цяло, защото жената носи живот.
Никога момче от изтока не си позволи да повиши глас на момиче, живяхме заедно 6 месеца и никога не ги видях да пият, да излизат с нас по дискотеки или да си позволят каквото и да е неуважение. Пазарували сме заедно и съм се удивлявала колко са търпеливи един към друг и към нас момичетата. Имахме и студентки мюсюлманки и МНОГО по-запазени са от нас и психически и като ценности. Ясно ми е, че и те си имат техните проблеми....но аз честно си признавам, че предпочитах да работя с всеки роден на изток от Австрия, защото просто ти пазят душата.
Хората просто са различни, моя приятелка с асц везни и Слънце и Луна в Телец, с много планети във въздух и огън се ожени за 2 седмици, за "перспективен" мъж, а ти го мислиш това момче 6 години.....обаче тя има пълен 7 и 8 дом, и верно момчето и е доста богато, ама т'ва и е писано.....