Здравей Гост

Канибал в БУРГАС

• 96 Отговора
  • 13094 Прегледи
Re:Kanibal v Burgas
« Отговор #20 -: Юли 27, 2011, 02:42:17 am »
Трима канибали от астро.ком

При тримата Луната е в квадрат със Сатурн.
Точно така. И двама от тях имат като добавка твърд аспект към Плутон. Нали Луната се свързва с храненето и усвояването на хранителни вещества.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #21 -: Юли 27, 2011, 02:47:35 am »
Луна - хранене. Сатурн - мърша.

Лили, знаеш ли коя планета управлява паразитите в тялото според западната астрология?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Юли 27, 2011, 02:50:25 am »
Не казвам, че това е аспект на канибализма  ;D, но наличието на твърд аспект Луна/Сатурн (съвпад, квадрат, опозиция) в повечето случаи говори за проблем с даване/получаване, който се пренася още от ранната детска възраст. Няма значение за какво става въпрос - материални ресурси, сигурност/защитеност, емоционална привързаност или любов, в една или друга форма този проблем съществува, различни са проекциите му в по-късна възраст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Юли 27, 2011, 02:53:36 am »
Лили, знаеш ли коя планета управлява паразитите в тялото според западната астрология?

В западната честно казано не знам.
По Нептун са вирусите, по Плутон може да са болестотворните бактерии и онези, които съдействат за разложението на тъканите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Юли 27, 2011, 02:53:40 am »
Цитат на: Hm

Не мисля, че го правят заради това. Мисля, че просто са извратени. Но за обществото това е Табу, както това да има секс между роднини.

E, извратени е лесно да се каже. То всеки е извратен малко или много.

* За мен извратен е този, който няма граница там, където повечето имат и биха спрели от страх да продължат. Това за мен е, като Лили написа Марс/Сатурн, така и Марс/Плутон.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #25 -: Юли 27, 2011, 02:56:22 am »

В западната честно казано не знам.
По Нептун са вирусите, по Плутон може да са болестотворните бактерии и онези, които съдействат за разложението на тъканите.

А гъбичките по коя планета са?

« Отговор #26 -: Юли 27, 2011, 02:59:43 am »
http://kriminalnidosieta.com/seriyni-ubiytsi/tsutomu-miyazaki-kanibalat-pedofil-ili/

Намерих инфо за дата му в нета - 21.08.1962г. Луната е във възможна квадратура със Сатурн.

* Лиле странен прочит на Луна/Сатурн. За мен това винаги е функция на емоционална отдръпнатост и блокаж, ама чак пък любов и материална сигурност...мхмхм, дали?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Юли 27, 2011, 03:01:29 am »
А гъбичките по коя планета са?

Мисля, че и те бяха по Нептун, но не съм сигурна.
Кожните гъбички също предизвикват гниене, разложение, макар и в по-лека форма.
Другият вид гъбички засяга устната кухина, лигавиците и гениталната област, вътрешната флора. Луната управлява течностите и секретите в тялото, доколкото съм запозната (Венера - жлезите с вътрешна секреция, семенната течност).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Юли 27, 2011, 03:10:46 am »
* Лиле странен прочит на Луна/Сатурн. За мен това винаги е функция на емоционална отдръпнатост и блокаж, ама чак пък любов и материална сигурност...мхмхм, дали?

Темата за даване/получаване сме я разглеждали вече, по твоя инициатива... Доколкото се сещам, че се коментираха Венера и Марс.
Но според мен Луна/Сатурн също участват, когато става въпрос за набавяне/осигуряване на най-необходимото на първично/инстинктивно ниво. Емоционалният глад от невръстна възраст впоследствие може да добие други измерения и да потърси някаква проекция - трудно отделяне от вещи и хора, нужда от запасяване, храносмилателни проблеми (проблем с изхвърлянето на отпадните продукти), трупане, колекциониране, тенденция към обграждане с вещи, които да компенсират емоционалните липси от детството, оставили отпечатък върху психиката, синдромът Чичо Скрудж (/Плюшкин  ;D).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Юли 27, 2011, 04:36:16 am »
зависи кои домове са засегнати.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Юли 27, 2011, 04:59:46 am »
Ако става въпрос за Луна/Сатурн, в ъглови и фиксирани домове ще е по-изявен аспектът, ако ги засяга, по оста 3/9 и би не чак толкова, в 6/12 може да даде и психосоматични смущения, ако други фактори го потвърждават и не се намери друг "отдушник" за изява на аспекта. Но при повечето такива Луни наблюдавам проблеми с консумацията - от непоносимост към някои видове храни до безразборно поглъщане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Юли 27, 2011, 05:16:22 am »

Обаче знаеш ли какво забелязвам (сега се сетих)?
В картите на няколко добри сладкарки, които познавам, има твърд аспект между Луната и Сатурн. Някои са професионални сладкарки, други са завършили курс, има и просто любителки, но много добри.
Виждала съм как се поглъщат огромни бонбониери и периодично се появява неустоим глад за нещо сладко с такъв аспект в радикса.

Интересно защо Луна/Сатурн, а не Луна/Венера или Луна/Юпитер... Всъщност май се сещам защо, ако се обърнем към психологията. Предполагам, че и ти ще се досетиш.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #32 -: Юли 27, 2011, 05:33:36 am »
... Всъщност май се сещам защо, ако се обърнем към психологията. Предполагам, че и ти ще се досетиш.  :blink:

не се изисква дълбок ум,за да се сети човек
когато не получаваш ''сладост'' в живота,си я набавяш поглъщайки тортички,пастички и т.н. :)
класика в жанра

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Юли 27, 2011, 05:36:14 am »
Компенсация на вътрешно присъщото усещане за недоимък.
Но компенсациите могат да бъдат различни, това е един от възможните варианти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #34 -: Юли 27, 2011, 05:38:55 am »
сега се сетих нещо ,което мога да дам като пример
миналото лято мисля,че Сатурн транзитираше през Слънцето ми или поне някъде там..
Слънцето и Луната ми са в градус на Луната,тясно свързани са
в него период имах неутолима нужда от сладко и зелен цвят,което беше рефлекс заради реалната ми емоционална стагнация в месеците преди това .

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #35 -: Юли 27, 2011, 05:45:10 am »

Обаче знаеш ли какво забелязвам (сега се сетих)?
В картите на няколко добри сладкарки, които познавам, има твърд аспект между Луната и Сатурн. Някои са професионални сладкарки, други са завършили курс, има и просто любителки, но много добри.
Виждала съм как се поглъщат огромни бонбониери и периодично се появява неустоим глад за нещо сладко с такъв аспект в радикса.

Интересно защо Луна/Сатурн, а не Луна/Венера или Луна/Юпитер... Всъщност май се сещам защо, ако се обърнем към психологията. Предполагам, че и ти ще се досетиш.  :blink:

А при Луна в Козирог наблюдавала ли си същото?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Юли 27, 2011, 05:45:59 am »
Потребност от сладко почти не изпитвам, по изключение консумирам натурален горчив шоколад и то рядко.
Но когато спрях тотално месото, дори пилешко не си вземах, започнах да се нахвърлям но всичко зелено - краставици, марули, сок от зелена ябълка (при все това, че не ям ябълки). Може да е имало недостиг на желязо в организма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Юли 27, 2011, 05:47:52 am »

А при Луна в Козирог наблюдавала ли си същото?

Баба ми е Лъвица с Луна в Козирог и правеше страхотни сладки, кексове и торти, но беше добра в готвенето по принцип, не само в сладкарството. За други Луни в Козирог като че ли нямам такива наблюдения, макар и да познавам няколко такива, просто не съм обръщала внимание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #38 -: Юли 27, 2011, 05:48:56 am »
Потребност от сладко почти не изпитвам, по изключение консумирам натурален горчив шоколад и то рядко.
Но когато спрях тотално месото, дори пилешко не си вземах, започнах да се нахвърлям но всичко зелено - краставици, марули, сок от зелена ябълка (при все това, че не ям ябълки). Може да е имало недостиг на желязо в организма.

Ти вегетарианка ли си?

Сигурно заради това се разбираме с теб.  ;D

Да си забелязвала кои са аспектите на вегетарианството?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #39 -: Юли 27, 2011, 05:52:03 am »
Моята Луна няма аспект със Сатурн, но много обичам да ям сладки неща. Може да е заради Сатурн в 1-ви дом в опозиция на Венера.