Здравей Гост

Канибал в БУРГАС

• 96 Отговора
  • 13080 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Kanibal v Burgas
« Отговор #40 -: Юли 27, 2011, 05:52:34 am »
Не знам какви трябва да са аспектите на вегетарианството, но Кету по принцип се свързва с намалената консумация, а също и с глада/гладуването.
Не са малко и случаите, когато към вегетарианство (отказ от месни продукти) се преминава след години безразборна консумация, познавам доста такива.
Не бих казала, че съм вегетарианка, просто консумирам някои продукти в много оскъдни количества - по-лесно е да кажа какво ям, отколкото какво не ям.  :blink:

Цитат
Може да е заради Сатурн в 1-ви дом в опозиция на Венера.

Венера/Сатурн, Венера/Уран, Венера/Юпитер също понякога дават афинитет към сладкото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #41 -: Юли 27, 2011, 05:54:54 am »
I az i myja mi sme vegetarianci.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Юли 27, 2011, 05:57:30 am »
Преди години, когато спортувах, някои момичета от групата отказаха месото, но за да компенсират липсата, започнаха да консумират в повече тестени и сладкарски изделия, за да си набавят необходимата енергия. Трудно се кара само на прана и кълнове при повишено физическо и умствено натоварване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #43 -: Юли 27, 2011, 06:19:06 am »
Не знам какви трябва да са аспектите на вегетарианството, но Кету по принцип се свързва с намалената консумация, а също и с глада/гладуването.
Аз имам съвпад на кету с луна.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #44 -: Юли 27, 2011, 06:45:11 am »

Венера/Сатурн, Венера/Уран, Венера/Юпитер също понякога дават афинитет към сладкото.

Аз имам Венера/Сатурн и Венера/Юпитер и напоследък почти всеки ден ям по един шоколад   :mellow: .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Юли 27, 2011, 06:48:50 am »
А Кету не винаги дава предразположеност към оскъдно хранене и вегетарианство, зависи как е поставен.
Има случаи, когато при определени позиции дава тенденция към безразборно/неправилно хранене и храносмилателни смущения, а също вредни навици и зависимости (алкохол и опиати/медикаменти).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #46 -: Юли 27, 2011, 06:10:07 pm »
Аз съм вегетарианка по рождение. Не обичам месо и никога не съм била изкушена от месни деликатеси.
Семейството ми е месоядно. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Юли 27, 2011, 06:40:54 pm »
И аз от малка не съм свикнала да ям много месо и месни продукти, нито бонбони и шоколади. Може би впоследствие това е повлияло върху вкусовите ми предпочитания.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #48 -: Юли 27, 2011, 07:24:13 pm »
...Кету по принцип се свързва с намалената консумация, а също и с глада/гладуването.

...Венера/Юпитер също понякога дават афинитет към сладкото.

Lillie, изключително точно!  :blink:

Имам в картата съвпад Венера/Юпитер/Слънце и Кету - всичкото в Телец ...и съм вегетарианец от дълги години; и практикувам и строг пост... уддава ми се, че и радост ми носи  ;D

И да, обичам много сладко ...обаче гледам да е нещо здравословно - бонбони от ядки, мед и сусам; плътен шоколад с много какао; подслаждам с истински мед /държа на това, че го търся от балкана.../ и сега си взех стевия - билка за подслаждане...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #49 -: Юли 27, 2011, 07:41:46 pm »
Аз ям само плодове и зеленчуци. От хляба - само пълнозърнест и такъв без брашно. Никакви вафли, бонбони, бисквити и подобни. Не са ми вкусни. Даже са ми гадни. Всичко това не го правя, защото съм прочела някъде, че така трябва, а защото така ми харесва и само тези храни са ми вкусни. И това дето го говорят, че без месо не можело са абсолютни глупости. Никой не е умрял от неядене на месо. Дори напротив - вегетарианците сме с много добро здраве и познавам мн. такива дълголетници и най-важното- здрави на стари години.

Идете на зеленчуков пазар и после влезте в месарски магазин. Каква разлика .. на пазара плодове и зеленчуци -природата ги е направила красиви, цветни и ухаещи приятно да ти привлекат погледа, а в магазина за месо - миризма на леш, трупове и кървища. отврат.
« Последна редакция: Юли 27, 2011, 07:52:19 pm от venerra »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #50 -: Юли 28, 2011, 09:25:24 pm »
Обаче все в Бургас стават някакви аномалии, мхм... - първо беше младежът с два пениса, сега пък канибал.  :thinking:

:57: :57:..,да бе.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Юли 28, 2011, 09:28:53 pm »
Цитат на: Hm

Не мисля, че го правят заради това. Мисля, че просто са извратени. Но за обществото това е Табу, както това да има секс между роднини.

E, извратени е лесно да се каже. То всеки е извратен малко или много.

* За мен извратен е този, който няма граница там, където повечето имат и биха спрели от страх да продължат. Това за мен е, като Лили написа Марс/Сатурн, така и Марс/Плутон.

Знка ж който попада съвпада никак не е за подценяване...Предстажете си това в скорпион или в телец.... :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Юли 28, 2011, 09:33:23 pm »
Обаче все в Бургас стават някакви аномалии, мхм... - първо беше младежът с два пениса, сега пък канибал.  :thinking:

Само не казвай, че си го видяла оня  :P - с двата пениса, не канибала.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Юли 28, 2011, 09:36:48 pm »

Само не казвай, че си го видяла оня  :P - с двата пениса, не канибала.  ;D

Не съм...,но ми се ще да му разгледам.....в детайли ..... хороскопа.... :P ;D :haha:

*

Hm

• **
  • 1397
Re:Канибал в БУРГАС
« Отговор #54 -: Август 01, 2011, 12:48:45 am »
Нали за храненето отговарят знакът Дева и оста 2-ри-8-ми дом?

Домът на Телец го свързвам с тревопасните, но този на Скорпиона не съм сигурна дали трябва да се свърже с месоядните.

Но, ако гледаме само знакът Дева, то този знак отразява една брутална реалност - животът се храни с живот и някои същества умират, за да се нахранят други с тях. Ако това отразява природата на знакът Дева, то се чудя дали хората от тази зодия имат извратени наклонности.

*

Stella

• 7765
« Отговор #55 -: Август 01, 2011, 01:29:16 am »

Домът на Телец го свързвам с тревопасните, но този на Скорпиона не съм сигурна дали трябва да се свърже с месоядните.

Но, ако гледаме само знакът Дева, то този знак отразява една брутална реалност - животът се храни с живот и някои същества умират, за да се нахранят други с тях. Ако това отразява природата на знакът Дева, то се чудя дали хората от тази зодия имат извратени наклонности.

Божееее, боже! Растението не е ли живот?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #56 -: Август 01, 2011, 01:32:47 am »

Какво прави твоят приятел попът? Майка му още ли чете във форума и още ли наглежда синчето си?

*

Stella

• 7765
« Отговор #57 -: Август 01, 2011, 01:36:53 am »

Какво прави твоят приятел попът? Майка му още ли чете във форума и още ли наглежда синчето си?

Много питаш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #58 -: Август 01, 2011, 04:07:07 am »

За първи път чувам, че в Бургас има канибал. Имаше един такъв, но беше в едно странджанско село. Изял вътрешностите на трима човека, доколкото си спомням. Този втори ли е? Можете ли да покажете нещо във връзка със случая?

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #59 -: Август 03, 2011, 12:18:25 am »
А Кету не винаги дава предразположеност към оскъдно хранене и вегетарианство, зависи как е поставен.
Има случаи, когато при определени позиции дава тенденция към безразборно/неправилно хранене и храносмилателни смущения, а също вредни навици и зависимости (алкохол и опиати/медикаменти).
Това по оста 6-12 дом ли е? Ketu в 6-ти не се чувства добре.