С тая тема ме накарахте да се замисля доста...интересно!
Най-добрият ми приятел има такъв съвпад и то много точен в Близнаци в 11-ти дом, като нищо не го аспектира мажорно. Луната е в Скорпион в 4-ти дом, а Марс и Сатурн са ретроградни и са в съвпад помежду си и с Иц.
Баща му е много обсебен от собствената си майка и е страшно грижовен към нея, а към жена си е някак си либерално-приятелски-непукистично настроен с изключително голяма свобода, което е изнервяло майка му (Скорпион) на приятелят ми до безкрай. В същото време бащата се е държал доста собственически с него и властно го е контролирал...абе заплетена си е работата отвсякъде.
В същото време се сетих за една моя колежка от университета, която имаше най-странно шарено-пъстро-жълтите очи които някога съм виждал. Та тя беше родена 2 дни след въпросния приятел по-горе и също имаше тоя съвпад. Тогава тъкмо прохождах откъм изследването на астрологията чрез проверки и опити де факто практика с обратна връзка. Та тя има най-интересната история, която познавам и до ден днешен: тя обичала баща си и към 14-тата си година почнала да прави секс с него. Майка й и баща й не са се понасяли много. На 15 и нещо баща й умира(пътен инцидент до колкото помня)и след година и малко майката си докарва вкъщи по-млад мъж от нея, в когото колежката пък се влюбва и става една...Оня с две паралелни връзки, майката не знае, пък ако разбере е щяло да стане мазало и...в средата на 2-рия семестър на 1-ви курс майка й починала внезапно. В края на 2-рия семестър на 2-рата година (демек след година) се ожени за приятелят на майка й с когото имаха скришна връзка. После чух, че си имали и дете...
Бе хахава работа отвсякъде си мислех тогава, а са ми изглежда някак си интересно, загадъчно и перверзно...