извинявай, но ти не се опитваш да се справяш, ами замазваш положението докато се потуши огъня. това не е справяне. и стига сте го размятвали това духовно - когато достатъчен брой членове на форума /разбирай опита на 100-те маймуни/ загърбят завинаги егото си и реакциите продиктувани от него, едва тогава може да се каже, че един форум е духовен 
всъщност, дори и да не ви се вярва, форумът не е представителна извадка на завихрилата се недолюбвана родна действителност :blink:
аз нищо замазващо не видях през всичките тези години, въпреки че ми е силен и Нептуна, и Сатурна

видях по-специален интелект, който ми допада :blink:
ако тук не можем да постигнем това, към което се стремим в реалността, предполагам разбирате какво можем да очакваме в последната плоскост
не ми се ще да споменавам други астрологични форуми, които съм чела, без да съм участвала - достатъчно е да спомена, че те приключиха...
във връзка с горното, не подкрепям следното :blink:
А пак мен, ако някой ме заплашва на лични ще го публикувам. Хич не ми дреме. Тук не сме деца и няма да толерирам когото и да било да ме тормози, а аз да се правя на много извисена и толерантна.
доколкото ми е известно можеш да блокираш лични съобщения, от когото си пожелаеш, а и от всички накуп, в случай че си
допуснал по желание, не когото желаеш :blink:
не дай боже пък някой да ми се е доверил, без оглед подтика и причината, довели до някакъв последващ разрив в отношенията и аз да се почувствам безкрайно
свободна и
безсилна по друг начин да се изразя