Колеги !
Щом въпросът за подписа е от толкова голямо значение за Синухе ,предлагам да се спрем на компромисен вариант от 200 пиксела височина и 500 ширина както е в форума по аниме ,а за аватар 180х180 .
Няма нужда да продължаваме да се дъвчем и да се правим на светци като изтъкваме чакри и ред други аргументи .
Нищо достатъчно чисто и свято не виждам в този дребнав спор , па и облечен в благопристоен вид .
Днес вече тъкмо се бях примирил ,че нещата са се кротнали и дори бях отчел като плюс това ,че Синухе смали размера на картинките , да , да ама не.
Ако на някой му се иска да е най-велик ,то да си каже и всички да му го признаят ,че да настане спокойствие .
В последно време е тенденция ,мине замине ,някой си каже мнението ,па макар и грешно ,но така както той е разбрал нещата и да му се направи забележка тип шамаросвне.
В скоби да вметна ,че и аз нося подобен грях към едно девойче ,което спря да пише тук преди време .
Меренето на пишки няма да доведе до никъде и повечето теми ще се превръщат в бойно поле .
Ако някой се е почувствал засегнат от мен искренно го моля да ме извини ,защото към никой не тая злоба с изключение на моментни състояния ,но те са достатъчно кратки .
Приемам всякакви критики към мен и начина ми на поведение и ако някой е бил засегнат и има какво да ми каже нека го сподели и да се разберем като хора .
Това е ,което имам да кажа .