Здравей Гост

За г-н Jinom

• 944 Отговора
  • 236966 Прегледи
*

AH

• 2201
Re:За г-н Jinom
« Отговор #180 -: Ноември 28, 2009, 08:07:36 am »
и аз съм съгласна с Аурора! не ми пречи факта, че пишат простотии, само че не им е мястото на всяка манджа мерудия  >:(  сумати и теми оплескаха  >:( >:( >:(

Ще направим опити да овладеем ситуацията цивилизовано - на това ни учи астрологията, нали? :)

*

veshti4ka

« Отговор #181 -: Ноември 28, 2009, 08:10:31 am »
и аз съм съгласна с Аурора! не ми пречи факта, че пишат простотии, само че не им е мястото на всяка манджа мерудия  >:(  сумати и теми оплескаха  >:( >:( >:(

Ще направим опити да овладеем ситуацията цивилизовано - на това ни учи астрологията, нали? :)

добре  :-*  надявам се искрено на успех... щото тия са виждали цивилизация през крив макарон  ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #182 -: Ноември 28, 2009, 08:13:50 am »

добре  :-*  надявам се искрено на успех... щото тия са виждали цивилизация през крив макарон  ;D

Нали се сещаме - Бог помага, когато сами си помогнем ;D
Пък и ако това е урок за нас, ако сега избягаме от него, решавайки го административно, не след дълго ще се появи пак ;D

*

veshti4ka

« Отговор #183 -: Ноември 28, 2009, 08:46:33 pm »

Вий сте за в неговата торба!!!мухахахахахаа ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

само в сънищата ти чадо  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #184 -: Ноември 29, 2009, 04:19:29 pm »
АН , цитираш библията  :) , но пропускаш един друг цитат :почукайте и ще ви се отвори ,поискайте и ще ви се даде!"
повече от сигурна съм ,че това е аспект , на някой от любимите ми тежжкари ,който провокира подобни "творчески" изяви.
имам предложение:
да направите и чат към форума ,за да може тези ,които искат просто да си говорят за турбалан ,цоцолан , простолан ,гицка,мицка ,цицка и каквато се сетиш гъзичка :( >:( ,да си го правят там , а да не спамят астротемите ,които наред с пълнежа имат и структура и форма и есенция. :)

много го обичам този форум ,много съм взела от него ,дала съм му , много приятели срещнах ,много сродни души в тези сухи времена ..... и ме боли :'(.
аз  не съм човека ,който може да промени политиката на сайта. това обаче ,не е ссамо твоя сайт.това е НАШИЯ САЙТ , нашия виртуален дом и ние не искаме полтаргайстери ......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #185 -: Ноември 29, 2009, 04:49:25 pm »
Здрасти палавнице мазна,много хубаво си написала,за мене.Забравила си само да кажеш че съм малко по слабичък от тебе.Как е задния двор на твоя храм,оплеви ли тревата и изми ли плочките,че да доида да посадя едно борче .борче в задното дворче.мухаХАХАХАХАХА
 А ти обичаш ли спанак? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

нека ти отговори АН и АДМИНА!
жал ми е за теб! мястото ти не е в този сайт , препоръчвам ти форума на Мадлен Алгафари.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #186 -: Ноември 29, 2009, 05:08:28 pm »
АН , цитираш библията  :) , но пропускаш един друг цитат :почукайте и ще ви се отвори ,поискайте и ще ви се даде!"
повече от сигурна съм ,че това е аспект , на някой от любимите ми тежжкари ,който провокира подобни "творчески" изяви.
имам предложение:
да направите и чат към форума ,за да може тези ,които искат просто да си говорят за турбалан ,цоцолан , простолан ,гицка,мицка ,цицка и каквато се сетиш гъзичка :( >:( ,да си го правят там , а да не спамят астротемите ,които наред с пълнежа имат и структура и форма и есенция. :)

много го обичам този форум ,много съм взела от него ,дала съм му , много приятели срещнах ,много сродни души в тези сухи времена ..... и ме боли :'(.
аз  не съм човека ,който може да промени политиката на сайта. това обаче ,не е ссамо твоя сайт.това е НАШИЯ САЙТ , нашия виртуален дом и ние не искаме полтаргайстери ......

Не мисля, че чат към форума е някакво решение на въпросния случай.
В определени периоди всеки от нас привлича специални хора или хора, със специфично поведение. Това е ценна информация за нас, която лесно обвързваме със собствения си хороскоп, стига да пожелаем.
Следователно, ако провокираме у някого специално поведение, трябва да потърсим причината у себе си и ако желаем, да я тушираме или засилим.
Ако някой е наясно, че радиксът му е пълен с планети в Змиеносец, може да се окаже, че има какво да се научи от него, само трябва да се намери начина. Т.е. общуването с него не е спам в никой от подфорумите на сайта.
 А ако не се желае разговор, просто се игнорират неговите бележки.
Т.е. възможността от появата на човек, с по-различно поведение,  не е причина да се превръща форума в затворена система- всяка такава система е обречена на смърт – човекът или ще се впише в колектива, или няма - и това е политиката на нашия сайт и всички трябва в общи линии да се обединим около такава позиция.

*

AH

• 2201
« Отговор #187 -: Ноември 29, 2009, 05:13:35 pm »
Здрасти палавнице мазна,много хубаво си написала,за мене.Забравила си само да кажеш че съм малко по слабичък от тебе.Как е задния двор на твоя храм,оплеви ли тревата и изми ли плочките,че да доида да посадя едно борче .борче в задното дворче.мухаХАХАХАХАХА

жал ми е за теб! мястото ти не е в този сайт , препоръчвам ти форума на Мадлен Алгафари.

Ами ако нещо те дразни, не отговаряй, и ако наистина има проблем, тогава ще мислим за реакция - но ето, ти пак си отговорила:)
Аз не му знам радикса на човека, но много бързо мога да направя куп предположения за разни планети, позиции и пр. И като знам и моите планети, не бих влязла в словесен двубой с него, защото това ще е загубено време и за двамата:) С последното всеки астролог трябва да е наясно и да си преценява с кого и как да общува:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Ноември 29, 2009, 05:24:28 pm »

В определени периоди всеки от нас привлича специални хора или хора, със специфично поведение. Това е ценна информация за нас, която лесно обвързваме със собствения си хороскоп, стига да пожелаем.
Следователно, ако провокираме у някого специално поведение, трябва да потърсим причината у себе си и ако желаем, да я тушираме или засилим.

нямам аспекти ,които да провокират болни души в момента.  ::) разпадащ се квадрат на мерка с мц ???може ли да провокира това?

[/quote]
Ако някой е наясно, че радиксът му е пълен с планети в Змиеносец, може да се окаже, че има какво да се научи от него, само трябва да се намери начина.
[/quote]
 ;D ;D ;D ,май при мен е пълно с такива!

а за тоя торбалан басс слагам ,че има в момента квадратура на меркурий и марс. ;D и вероятно марс е в съвпад със сатурн. ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #189 -: Ноември 29, 2009, 05:27:56 pm »

Ами ако нещо те дразни, не отговаряй, и ако наистина има проблем, тогава ще мислим за реакция - но ето, ти пак си отговорила:)
Аз не му знам радикса на човека, но много бързо мога да направя куп предположения за разни планети, позиции и пр. И като знам и моите планети, не бих влязла в словесен двубой с него, защото това ще е загубено време и за двамата:) С последното всеки астролог трябва да е наясно и да си преценява с кого и как да общува:)

Г-ЖО АН!
Аз отказвам да пиша повече в този форум. ЧЕСТИТО ВИ НОВ ЕЛЕКТОРАТ!

*

AH

• 2201
« Отговор #190 -: Ноември 29, 2009, 05:40:09 pm »

Г-ЖО АН!
Аз отказвам да пиша повече в този форум. ЧЕСТИТО ВИ НОВ ЕЛЕКТОРАТ!

Е, това е в реда на нещата - и аз периодично не пиша във форума.
Всеки е свободен да пише, когато желае :)

*

AH

• 2201
« Отговор #191 -: Ноември 29, 2009, 07:31:46 pm »
Привет Ан,ние питахме мама и тате за термините ,които не разбрахме в тази дискусия,която видяхме в темата на администратора.Мама пък вика така:То Ан затва е администраторка ,понеже е много по умна от онези останалите.Леля ви Марайка,не може да и се мери и на малкия пръст.Да слушкате Ан!И тати каза същото,даже малко по солени приказки за леличката Марая.А па дедо  каза ,че торбалан бил много на място  и затова все не бил угоден на наи- важните клечки дето искат да бъдат.
  Благодарности на Ан още веднъж от мене Сульо и от брат ми Пульо ;D ;D ;D ;D :)

поведението на вашето семейство само е дало възможност на дамите да си кажат в прав текст какво си мислят по разни въпроси не от последните дни и трябва да сме ви благодарни за това ;D- т.е. всичко си е в реда на нещата :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Ноември 29, 2009, 07:33:05 pm »
ама ,кви сте сладки ,по всичко си личи ,че имате не раздвоение ,а разтроение на личността ;D ;D ;D. явно нептун ви е в 6-ти и затова ,ще е трудно да ви снеме анамнезата ;D ;D , а отсреща сигурно е слънцето или луната. абе не ви е лесно......

а лиля ви Марая не се мери с никой....... :) , и не стъпва ни на пръсти ни на пръстени.....
сульо ,дръпни ушите на пульо ;D ;D ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #193 -: Ноември 29, 2009, 07:40:39 pm »
ама ,кви сте сладки ,по всичко си личи ,че имате не раздвоение ,а разтроение на личността ;D ;D ;D. явно нептун ви е в 6-ти и затова ,ще е трудно да ви снеме анамнезата ;D ;D , а отсреща сигурно е слънцето или луната. абе не ви е лесно......

а лиля ви Марая не се мери с никой....... :) , и не стъпва ни на пръсти ни на пръстени.....

имам усещането, че с въпросния господин ще намерите общ език - той ти е подхвърлил нещо в една тема, но ти си предпочела да не го поразпиташ защо смята така ;D- нещо за съпрузи :)- а може да се окаже полезно да си изясниш мнението му :)- аз друго видях по въпроса и друго ти отговорих на бележката, но не пренебрегвай никакво инфо по приоритетните ти в момента въпроси:)- никога не се знае как вселената ще предпочете да ни отговори :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #194 -: Ноември 29, 2009, 07:47:21 pm »

имам усещането, че с въпросния господин ще намерите общ език - той ти е подхвърлил нещо в една тема, но ти си предпочела да не го поразпиташ защо смята така ;D- нещо за съпрузи :)- а може да се окаже полезно да си изясниш мнението му :)- аз друго видях по въпроса и друго ти отговорих на бележката, но не пренебрегвай никакво инфо по приоритетните ти в момента въпроси:)- никога не се знае как вселената ще предпочете да ни отговори :)

;D ;D ;D ;D ,ха ха ха ,искренно се разсмях! то плутон в съвпад с мц и нептун в 12-ти ,какво друго могат да ми донесат? ;D ;D ;D. цял живот скрити и подмолни ,понякога силни врагове , мръсни като софийските канали ....но нали е пусто мц -все успявам ;D ;D ;D.
тоя дали не е някоя рибааааааааа ,че тоя път направо ще полудея.скрит ,хлъзгав ,ама и манипулативен се прави..... ;D ;D ;D.
искренно се разсмях!

а по въпроса за вселената.... :), аз се научих да искам от нея. и понякога ме е страх ,защото май съм се научила да искам! ;)

*

Helo

« Отговор #195 -: Ноември 29, 2009, 07:52:13 pm »

а по въпроса за вселената.... :), аз се научих да искам от нея. и понякога ме е страх ,защото май съм се научила да искам! ;)

Да си поговорим за това! Я разкажи по-подробно.

« Отговор #196 -: Ноември 29, 2009, 08:01:06 pm »
хм, акаунта на Небесна беше възстановен.  ::) А тези на Вещичка и Скарлет ще бъдат ли възстановени?  ::) ::) ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #197 -: Ноември 29, 2009, 08:03:07 pm »
хм, акаунта на Небесна беше възстановен.  ::) А тези на Вещичка и Скарлет ще бъдат ли възстановени?  ::) ::) ::)

Ти не разбираш тук дълбокия смисъл, нищо, че си астроложка. Те си изтриват акаунтите и след няколко минути пак започват да пишат. Това е символичната смърт и ново раждане, щото нали сега Сатурн и Плутон са в квадратура.

*

Марая

• 28287
« Отговор #198 -: Ноември 29, 2009, 08:46:21 pm »

Да си поговорим за това! Я разкажи по-подробно.

много искаш! :P

« Отговор #199 -: Декември 08, 2009, 07:07:03 pm »
Бате шефе, много са грозни новите емотки. нЕмаше ли по-красиви?  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.