АН , цитираш библията
, но пропускаш един друг цитат :почукайте и ще ви се отвори ,поискайте и ще ви се даде!"
повече от сигурна съм ,че това е аспект , на някой от любимите ми тежжкари ,който провокира подобни "творчески" изяви.
имам предложение:
да направите и чат към форума ,за да може тези ,които искат просто да си говорят за турбалан ,цоцолан , простолан ,гицка,мицка ,цицка и каквато се сетиш гъзичка
,да си го правят там , а да не спамят астротемите ,които наред с пълнежа имат и структура и форма и есенция. 
много го обичам този форум ,много съм взела от него ,дала съм му , много приятели срещнах ,много сродни души в тези сухи времена ..... и ме боли
.
аз не съм човека ,който може да промени политиката на сайта. това обаче ,не е ссамо твоя сайт.това е НАШИЯ САЙТ , нашия виртуален дом и ние не искаме полтаргайстери ......
Не мисля, че чат към форума е някакво решение на въпросния случай.
В определени периоди всеки от нас привлича специални хора или хора, със специфично поведение. Това е ценна информация за нас, която лесно обвързваме със собствения си хороскоп, стига да пожелаем.
Следователно, ако провокираме у някого специално поведение, трябва да потърсим причината у себе си и ако желаем, да я тушираме или засилим.
Ако някой е наясно, че радиксът му е пълен с планети в Змиеносец, може да се окаже, че има какво да се научи от него, само трябва да се намери начина. Т.е. общуването с него не е спам в никой от подфорумите на сайта.
А ако не се желае разговор, просто се игнорират неговите бележки.
Т.е. възможността от появата на човек, с по-различно поведение, не е причина да се превръща форума в затворена система- всяка такава система е обречена на смърт – човекът или ще се впише в колектива, или няма - и това е политиката на нашия сайт и всички трябва в общи линии да се обединим около такава позиция.