Здравей Гост

Един експеримент

• 200 Отговора
  • 20046 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re: Един експеримент
« Отговор #80 -: Август 28, 2011, 01:16:35 pm »
ам тъй де - търпелива, грижовна, саможертвена... ама и моята въпреки, че е в рак в 4 дом е в тригон с Уран и квадрат с Плутон - всичко си има граници и преминат ли ги - става страшно... иначе мога да търпя доста повече от средностатистическите жени... преди известно време бившия дойде да види децата и като ми изпляска следното: ти през целият ни брак не ми сложи едно топло ядене на масата! и съвсем естествено си отнесе един чехъл по главата и една кола ругатни  ;D  то няма такова безочие направо  :-X  и това да го кажеш на рачешка Луна - пълна отврат  :angry:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Август 28, 2011, 01:20:21 pm »
преди известно време бившия дойде да види децата и като ми изпляска следното: ти през целият ни брак не ми сложи едно топло ядене на масата!

Странно, на Луна в Рак това да каже. Като ти гледам манджите в темата за готварски рецепти, с друго впечатление оставам.  ;D  На някои хора не можеш да им угодиш, ако щеш да си скъсаш и задника, все недоволни остават.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #82 -: Август 28, 2011, 01:21:23 pm »
преди известно време бившия дойде да види децата и като ми изпляска следното: ти през целият ни брак не ми сложи едно топло ядене на масата!

Странно, на Луна в Рак това да каже. Като ти гледам манджите в темата за готварски рецепти, с друго впечатление оставам.  ;D  На някои хора не можеш да им угодиш, ако щеш да си скъсаш и задника, все недоволни остават.

Лилииииии,

сито куче и доволен мъж няма!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Август 28, 2011, 01:22:40 pm »

Сатурн на бившия ти е бил "заклещил" много здраво Луната ти ,заедно с ЮЛВ ...чувствала си се потисната,имала си чувство на моменти ,че ти "изсмуква" енергията,по-скоро ти си глезила него ,отколкото той теб. ;)

е тя рачешаката Луна все гледа да угажда на всички, обаче като и писне на шапката и ела гледай  ;D

Аз мисля,че по-скоро Луната в Телец иска да угажда на всички и на себе си също де ;),( ако нещо не и
пречи :blink:) ,рачешката по-скоро съприживява емоционалните настроения на хората около нея,и ти си права като и писне(все пак е кардинална),се нацупва и да не си до нея ;)

Зависи как е поставена и аспектирана...Ако е в съвпад със Сатурн ...чакай я да съпреживява...до 10-то пришествие... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Август 28, 2011, 01:28:45 pm »

Зависи как е поставена и аспектирана...Ако е в съвпад със Сатурн ...чакай я да съпреживява...до 10-то пришествие... ;D

Сигурно и те съпреживяват, но им е по-трудно да го изразят. Зависи и от знака, в който попада съвпадът.
Майка ми беше с такава Луна, но в Стрелец. Интересно ми беше да я наблюдавам как реве пред телевизора на предавания за изоставени деца или инвалиди в тежко положение, същевременно спрямо близките си не проявяваше същата съпричастност, по-скоро неосъзната жестокост в определени моменти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #85 -: Август 28, 2011, 01:29:40 pm »
Е твоята Луна в Рак с Плутон ,и Уран доста я наелектризирват и на моменти правят безскрупулна,така че ти не си "кротка,рачешка душица" ;)  :P

аз съм просто огледало и им отразявам простотиите  :yahoo: 

иначе съм си кротушче, до момента, в който решат да ми изкарат демоните на паша  :rolf: 

*

Uran

• 6041
« Отговор #86 -: Август 28, 2011, 01:33:27 pm »
Майка ми беше с такава Луна, но в Стрелец. Интересно ми беше да я наблюдавам как реве пред телевизора на предавания за изоставени деца или инвалиди в тежко положение, същевременно спрямо близките си не проявяваше същата съпричастност, по-скоро неосъзната жестокост в определени моменти

Аз това сиромахомилство хич не го кльопам. С големи резерви съм към състрадателните души и си създавам имдж на бездушна, което не е така.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #87 -: Август 28, 2011, 01:37:16 pm »

Сигурно и те съпреживяват, но им е по-трудно да го изразят.

така е, но е че по-скоро не смятат за нужно да го правят  ;) 

смисълът е следният /поне при мен/: факта, че съм до тях постоянно, грижа се за тях, като са болни не спя за да съм до тях и да ги обгрижвам, готвя им по сто неща само и само да да са нахранени и доволни - поне за мен това е достатъчно. това показва моята обич и топлота, а останолото са лиготии, които не са ми по вкуса! самият факт, че съм до тях лично за мен е достатъчно показателен за чувствата ми. кво е то туй обичам те, обичам те, обичам те... ма ако върви некой подире ми да ми го повтаря ще му забия един в мутрата... някак лично за мен е по-показетлно отношението и самото действие, а не приказките. щото всеки може да ми каже, че ме обича, ама колко от тях наистина ще го покажат  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #88 -: Август 28, 2011, 01:40:31 pm »
Е твоята Луна в Рак с Плутон ,и Уран доста я наелектризирват и на моменти правят безскрупулна,така че ти не си "кротка,рачешка душица" ;)  :P

аз съм просто огледало и им отразявам простотиите  :yahoo: 

иначе съм си кротушче, до момента, в който решат да ми изкарат демоните на паша  :rolf:

Вещичка,извинявай къде ти е Марса? :blink:

в близнаци в 3 дом, на квадрат от Мерка+Юпи+Ас и тригон с Плутон в 7 дом везни и тригон с Венера в 12 дом водолей  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Август 28, 2011, 01:40:57 pm »
Аз това сиромахомилство хич не го кльопам. С големи резерви съм към състрадателните души и си създавам имдж на бездушна, което не е така.

Нямам резерви към състрадателните души, но зависи от какво е мотивирано състраданието им... Понякога човек рони сълзи при такива гледки, не осъзнавайки, че оплаква собствената си съдба, а не на гладните сомалийски дечица... Просто гледката може да е провокирала някой неприятен спомен от детството или да го накара по не особено приятен начин да осъзнае, че и той би могъл да се окаже на тяхното място, което си е чиста проба егоизъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #90 -: Август 28, 2011, 01:44:05 pm »
Грижата и аз я разбирам долу-горе като Вещичка- да пренебрегнеш собствените си желания, за да си до децата си във всички моменти докато растат.

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Август 28, 2011, 01:51:55 pm »
Грижата и аз я разбирам долу-горе като Вещичка- да пренебрегнеш собствените си желания, за да си до децата си във всички моменти докато растат.

Груба грешка...,но мнооого късно разбирам , че е било грешка....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #92 -: Август 28, 2011, 01:52:31 pm »
Доколкото знам авторът на тази емблематична фотография е бил по-загрижен за ефекта на творбата си отколкото за съдбата на детето. Всъщност не се е погрижил за умиращото от глад дете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #93 -: Август 28, 2011, 02:01:12 pm »
Това е страхотно да си всеотдайна майка,но в един момент същата тази "майка" ако прекалено много пренебрегне своите нужди и желания ,в името на децата си ,дали няма след известно време да се чувства меко казано неудовлетворена,защото и тя е човек ,жена,която има своите копнежи,стремежи...?!?

анджък де, ама веднъж като го осъзнаеш и вече не си такава всеотдайна и си гледаш собствения кеф... и в крайна сметка децата порастват и си поемат пътя... вече не съм това, което бях преди, ама Уран отдавна ми е в 1 дом по транзити, така че нещата са се променили коренно. сега правя нещо само ако съм на кеф, иначе просто правя това, което си искам  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #94 -: Август 28, 2011, 02:02:02 pm »
Това е страхотно да си всеотдайна майка,но в един момент същата тази "майка" ако прекалено много пренебрегне своите нужди и желания ,в името на децата си ,дали няма след известно време да се чувства меко казано неудовлетворена,защото и тя е човек ,жена,която има своите копнежи,стремежи...?!?
Балансът е труден и не всички успяват в това поради една или друга причина. Децата са отговорност и след като си предприел тази крачка не трябва да се търсят оправдания. В този смисъл разбирам и тези, които не искат да имат деца и са се концентрирали в собствена си личност.

*

Asol

• 4140
« Отговор #95 -: Август 28, 2011, 02:16:10 pm »
Ахам  :72:, и моята е в Рак, но е в конфигурация с Марс и Уран, а двамцата се намират на много специални места в хороскопа... В един момент като ми писне да угаждам на неблагодарници и ми прелее чашата, стой та гледай.  ;D

E, нали в една от темите беше написала, че  не търсиш благодарност, освен ако не е от сърце.  :rolleyes: :19:

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Август 28, 2011, 02:18:26 pm »
Е според вас ,коя е причината повечето български жени-майки да пренебрегват своите желания,стремежи в името на децата-семейното възпитание,семейната среда,традициите ...или е въпрос на вътрешно усещане при всеки?..Задавам така въпроса ,защото аз не съм майка и няма как да си отговоря на този въпрос много обективно,за това въпроса ми е към тези ,които са майки и са се сблъскали с това и се сблъскват.

Култура на бита....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Август 28, 2011, 02:24:14 pm »
E, нали в една от темите беше написала, че  не търсиш благодарност, освен ако не е от сърце.  :rolleyes: :19:

Не обичам да се представя всичко, което правя, за мое задължение и да не спират да изискват повече. Но този принцип го прилагам в личните си отношения, в семейството. И определям такова отношение за неблагодарно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #98 -: Август 28, 2011, 02:30:50 pm »
Е според вас ,коя е причината повечето български жени-майки да пренебрегват своите желания,стремежи в името на децата-семейното възпитание,семейната среда,традициите ...или е въпрос на вътрешно усещане при всеки?..Задавам така въпроса ,защото аз не съм майка и няма как да си отговоря на този въпрос много обективно,за това въпроса ми е към тези ,които са майки и са се сблъскали с това и се сблъскват.

Национална карма – ако приемем, че Бг е под знака на Козирог, под управителството на Сатурн, ясно е как си взаимодействат Сатурн и Луна.

*

Asol

• 4140
« Отговор #99 -: Август 28, 2011, 02:42:39 pm »
Лили, Марс в Риби се чувства длъжен. Не се изрепчва току така.