АС Везни не би ли трябвало да даде също правилни черти, но може би по-омекотени?
При нея влиянието на знака Везни се усеща по-силно от Девата - има правилни черти, но не остри, нито пък сладникави. Мисълта ми беше, че Луната и Плутон в първи дом действат заедно, нищо че съвпадът е широк, не знам защо се разглеждат разделно. Влиянието на сатурновия квадрат с Луната като че ли не се усеща във външността и излъчването. Много е привлекателна и има слънчева усмивка, това е от Лъва. Понякога става жлъчна, хаплива, но няма стаена злоба у нея, става доста крива обаче, ако нещо я подразни. Обикновено сатурновите Луни и проблемите им надушвам отдалеч, без да знам, че човекът отсреща има такъв аспект в картата си, просто го излъчват.
Въпросната дама е доста отговорен човек и работата й е такава. Има и подход към хората, умее да изслушва, да бъде съпричастна към проблемите им.
Ето че описах всичко от картата, май няма голям смисъл да пускам практически казуси и да разказвам всичко по тях. Щях да пускам още една карта за пример, но нека си караме на теория по-добре.