Здравей Гост

.

• 36 Отговора
  • 4127 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
.
« -: Септември 01, 2011, 08:10:05 pm »
.

« Последна редакция: Септември 18, 2011, 11:45:53 am от Hm »

*

Hm

• **
  • 1397
Айде пишете де! Ако в момента не ви се правят асоциации, тогава пишете поне в кой знак и дом ви е и да обсъдим влиянието му.

*

abroad

• 2187
Дай първо да изследваме първите 7, веднага след това трите, а после Хирон :blink:
щото без основата за какво надграждане ще говорим :rolleyes:

*

Divna

• 2478
Хело, ти нали знаеш какъв е принципа.
1. Отваряш тема.
2. Започваш първа с примери.
3. Ако на някой му се стори интересна се включва по темата.
4. Ако на някой му стане безинтересна, пак се включва, ама със спам.
5. Темата се забравя от пишещите и отива в архива на сайта.
6. След година - две, някой новопристигнал я намира и я пуска отново на дневен ред.

*

Lillie

• 30532
Хело, не се сърди, с удоволствие бих се включила в представителната ти извадка, но аз самата не използвам Хирон, астероиди и прочие джуджета, кой каквото иска да си мисли, работя по друга система.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Мисли само за Хирон. Остави информацията да дойде при теб. После напиши тук първите асоциации, които са ти дошли наум.

То хубу, ма аз цяла вечер превеждам и съм на две големи бири, между другото.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Добре де, ама не ми се смей.  ;D

Като ти видях темата и реших да визуализирам Хирон, не видях никакви картини и никакви по-специални усещания нямах. Представи си колко ми е безразличен, за да не го свързвам с нищо конкретно.

Обаче като се замисля за секунда, в мислите ми се появява еднорог, но това може и да е от бирата. Туй как ще го разтълкуваш?

Имам Хирон в последния градус на Овен и в последния градус на 5 дом, ако гледаме по Плацидус. В шиииирок съвпад с ретро Венера и ЮЛВ.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Хело, не се сърди, с удоволствие бих се включила в представителната ти извадка, но аз самата не използвам Хирон, астероиди и прочие джуджета, кой каквото иска да си мисли, работя по друга система.  :blink:

И аз леко се мръщя при фриволното намъкване на разни камънаци в сметките.  ;D

Не се сърдете за спама. Няма повече.

Според мен позицията по знак на Хирон едва ли има толкова голямо значение.Той се движи бавно и домът в който е разположен е много по-важен плюс аспектите,които прави.Съвпадите за мене са най-показателни.А също и какъв аспект прави със диспозитора си.
  Мен за медитации в момента не ме търси.Много съм разсеяна и не мога да си успокоя ума и да го концентрирам. Но първото, което ми изскочи в ума докато четях поста ти е камък.Огромен камък вързан за врата със синджир.Камъка си го асоциирам с тежест и болка и ако си достатъчно силен си носиш камъка.Ако ли пък не,ти се влачи като котва след тебе и те спира да вървиш или те дърпа надолу.Но камъка не можеш да го махнеш никога.Може  да е тежък,лек,след време да си мислиш ,че не ти тежи и да го позабравиш,но той ще си бъде там.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Hm

• **
  • 1397

Но първото, което ми изскочи в ума докато четях поста ти е камък.Огромен камък вързан за врата със синджир.Камъка си го асоциирам с тежест и болка и ако си достатъчно силен си носиш камъка.Ако ли пък не,ти се влачи като котва след тебе и те спира да вървиш или те дърпа надолу.Но камъка не можеш да го махнеш никога.Може  да е тежък,лек,след време да си мислиш ,че не ти тежи и да го позабравиш,но той ще си бъде там.

Има ли в живота ти момент, когато си се чувствала или в момента се чувстваш така, сякаш си имала или имаш камък, вързан за врата ти? Някога през живота си изпитвала ли си такова чувство и в коя област?

Но първото, което ми изскочи в ума докато четях поста ти е камък.Огромен камък вързан за врата със синджир.Камъка си го асоциирам с тежест и болка и ако си достатъчно силен си носиш камъка.Ако ли пък не,ти се влачи като котва след тебе и те спира да вървиш или те дърпа надолу.Но камъка не можеш да го махнеш никога.Може  да е тежък,лек,след време да си мислиш ,че не ти тежи и да го позабравиш,но той ще си бъде там.

Има ли в живота ти момент, когато си се чувствала или в момента се чувстваш така, сякаш си имала или имаш камък, вързан за врата ти? Някога през живота си изпитвала ли си такова чувство и в коя област?
  Караш ме да се замисля.....Принципно от началото на тази година,не се чувствам комфортно(емоционално).Имам чувството ,че всичко около мене ме задушава.Отговорности по дете,мъж,досадни ежедневни задължения,излишни вещи и пр.Но незнам дали Хирон има връзка,че да го асоциирам така.Всъщност може и да има връзка.В натала имам опозиция Уран във Везни(у6)-Хирон  в Овен по оста 2-8дом и транзитиращия Сатурн(у5) ми се разхожда наоколо.
 В натала аспекта между Сатурн и Уран ми е тригон и нещата са си вървяли досега без много проблеми ,но съвпада на Сатурн сега ми се вижда много тегав .
  А иначе за твоето лично изследване на Хирон,въпреки ,че беше в друга тема ще ти кажа само ,че имам проблеми (психологически и дребни физически такива,които за мен са големи) по осми дом,но не мога да споделя.
  Имам Т-квадрат на Уран,Хирон и диспозитора му Марс(у8)

*

sunrain

• 6710
И аз дълго време го подценявах да си призная.
Поначало и не съм привърженик на други тела, основно планетите взимам предвид.

Ама после го долових, сам даде знаците да бъде разпознаваем, мислех, че трудно ще го разгранича и занапред, но в един момент ми се изясни в моята карта как и защо стои, до тогава някои детайли просто не пасваха, ако ползвам предпочитания ми подход.
Той ми се оказа значим и заради аспектите си и заради мястото си по знак/дом.
По тази тема съм набелязвала най-общо как го усещам в другите за Хирон, просто Хело не си ги прегледала достатъчно и често се задават едни и същи въпроси. Аз заобикалям потретванията обикновено, не ми се върти една и съща плоча, а и голяма част от изследването и наблюденията, които си правя, не са непременно с цел да бъдат написани.
Това е личния път, опитност и изживявания, които всеки сам минава, няма нищо лошо в споделените такива, но за крайният резултат е най-необходимо да си част от тях, не да ти говорят как е.

Иначе накратко в прогностика само от любопитство разглеждам къде е при дадени събития, но в натала категорично не бих го пренебрегвала. Разбира се до тук със сигурност как точно се изявява мога да казвам само при мен. За останалите засега имам известни предположения.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Караш ме да се замисля.....Принципно от началото на тази година,не се чувствам комфортно(емоционално).Имам чувството ,че всичко около мене ме задушава.Отговорности по дете,мъж,досадни ежедневни задължения,излишни вещи и пр.Но незнам дали Хирон има връзка,че да го асоциирам така.Всъщност може и да има връзка.В натала имам опозиция Уран във Везни(у6)-Хирон  в Овен по оста 2-8дом и транзитиращия Сатурн(у5) ми се разхожда наоколо.
 В натала аспекта между Сатурн и Уран ми е тригон и нещата са си вървяли досега без много проблеми ,но съвпада на Сатурн сега ми се вижда много тегав .
  А иначе за твоето лично изследване на Хирон,въпреки ,че беше в друга тема ще ти кажа само ,че имам проблеми (психологически и дребни физически такива,които за мен са големи) по осми дом,но не мога да споделя.
  Имам Т-квадрат на Уран,Хирон и диспозитора му Марс(у8)

Хирон в 8-ми дом ли ти е? В кой знак?

*

Hm

• **
  • 1397
Понеже забелязвам, че всички обсъждат евтаназията, да кажа, че наскоро имах медитация върху Хирон. В ролята на Хирон исках да премахна болката, дори, ако това означава евтаназия. Затова реших, че евтаназията е по Хирон.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Ако махнеш астероидите, по коя планета го виждаш? А ако си до септенера, тогава по коя?

*

Stella

• 7765
Ако махнеш астероидите, по коя планета Го виждаш? А ако си до септенера, тогава по коя?

Кого? Ефтаназий ли?  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Аз го изследвах, когато ми направи точен съвпад с Меркурий през март тази година. Сега е ретрограден, но догодина, когато отново тръгне директно точният съвпад с Меркурий ще се повтори. Меркурий ми уравлява 3 дома - 6, 7 и 9-ти, а се намира в 3-ти. Не съм установила да ми е донесъл болка по време на точния съвпад.

Иначе рожденият Хирон ми е в Риби в съвпад със Сатурн, опозиция с Уран и в тригон с Юпитер и Нептун.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Hm

• **
  • 1397

Иначе рожденият Хирон ми е в Риби в съвпад със Сатурн, опозиция с Уран и в тригон с Юпитер и Нептун.

Ама в кой дом?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аз не съм медитирала върху всички планети. Освен това съм медитирала върху планетите от моя личен хороккоп, които ми носят лични послания.

Но, когато медитирах върху Хирон мисля, че не беше върху моя личен, а по принцип.

Има една книжка...понеже виждам , че тук се говори само на база книжки и материали от нета...и почти липсва влагането на интелектуален потенциал в производствения процес :blink:...Та книжката се казва....

Мисля, че е добре да се започне от знаците...,защото в астрологията/както междувпрочем навсякъде/ е важна последователността...в противен случай рискуваме... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765

Ама в кой дом?

В трети дом.