И аз дълго време го подценявах да си призная.
Поначало и не съм привърженик на други тела, основно планетите взимам предвид.
Ама после го долових, сам даде знаците да бъде разпознаваем, мислех, че трудно ще го разгранича и занапред, но в един момент ми се изясни в моята карта как и защо стои, до тогава някои детайли просто не пасваха, ако ползвам предпочитания ми подход.
Той ми се оказа значим и заради аспектите си и заради мястото си по знак/дом.
По тази тема съм набелязвала най-общо как го усещам в другите за Хирон, просто Хело не си ги прегледала достатъчно и често се задават едни и същи въпроси. Аз заобикалям потретванията обикновено, не ми се върти една и съща плоча, а и голяма част от изследването и наблюденията, които си правя, не са непременно с цел да бъдат написани.
Това е личния път, опитност и изживявания, които всеки сам минава, няма нищо лошо в споделените такива, но за крайният резултат е най-необходимо да си част от тях, не да ти говорят как е.
Иначе накратко в прогностика само от любопитство разглеждам къде е при дадени събития, но в натала категорично не бих го пренебрегвала. Разбира се до тук със сигурност как точно се изявява мога да казвам само при мен. За останалите засега имам известни предположения.