Е, ти сега скромничиш:)
Но можеш да кажеш на Кайли как стои въпроса с призванието и паричките, че тя е тръгнала с голямата кошница:)
Явно трябва да внимавам какво пиша, че май изглеждам на някоя дето живее на стари лаври. :blink:
На Кайли относно парите, вече и писах. Аз до сега не съм срещала някой с К2 в Стрелец и Юпитер във втори дом да стои съвсем без средства. Все се намира нещо, което да спаси положението, колкото и безнадеждно да е. :blink:
Кайли, не знам какво работиш. От картата ти се вижда, че е нещо най-вероятно свързано с изкуство. Луната ти е изключително добре поставена и аспектирана (не приемам квадратурата й с Меркурий, тъй като според мен, орбиса е голям). Луната, в Нептун е в тригон с АЦ (Скорпион, също воден знак), а У1 дом (Плутон е в съвпад с МЦ). Ами до тук какво? Освен, че знаеш как да омайваш публиката, имаш вроден талант, който ти дава възможността да не бъдеш лесно забравяна и думите ти да са чути, а делата ти видяни.
Марс (У5) е в 8ми дом, в тригон с Луна, АЦ, Нептун е в секстил с У1 и СЛВ. Хобито е свързано с духовното и от теб зависи дали ще го превърнеш в призвание. Марс в Рак е малко тромав на действия, особено през младежките години поради ретроградието. Марс е в опозиция на Юпитер (У2) - трудно можеш от хобито си да направиш пари.

То ти е свързано с духовната сфера (мисля, че езотеризма е твоята слабост) а там място на материята (парите) няма. С тоя СЛВ и Плутон на МЦ би могла да направиш голяма кариера и да искарваш добри пари. Ерудирана си и имаш големи познания в много области на живота, влагала си доста средства в набавянето на тези знания, а и ПФ и тя е на МЦ. :blink:
Всъщност, какво работиш и с какво си се занимавала?
И да обобщя: Кайли, според мен (което не значи, че съм права) пари можеш да направиш посредством кариерата си, призванието ти обаче ще ти донесло само духовни блага и популярност сред определен кръг хора.