Ти имаш проблеми само с извънземните, които те нападат насън.

Моят Нептун е в тригон с Меркурий, съвпад с Луната и в секстил с асцендента. За щастите не е в квадратура със Слънцето и Слънцето не е в Риби.
скъпа, и това колко пъти трябва да го повтарям, че и с извънземните нямам проблеми! никой не ме напада

и колкото и да се фукаш ще ти кажа следното: Мерка в Теле си остава дърво и туй то! няма никакво значение какви са му аспектите! тригона с Нептун ти засилва самозаблудите, защото тригона много лесно прокарва енергиите и като вземем и факта, че Нептуна ти е неотработен с това телешко Слънце и Мерк, става ясно, че дори и бегла представа си нямаш за какво говоря аз

освен това имаш съвпад на Слънце с Хирон - с него доста бой ще изядеш по егото си докато се научиш на някои основни неща...
има енергии, които никога няма да ги разбереш, защото не ги усещаш, а не ги усещаш, защото не ги признаваш. това не е мой проблем обаче. можеш да си обиждаш колкото си искаш - няма да станеш по-умна и няма да ме нараниш по никакъв начин
първо си отработи енергиите в собственият си хороскоп и тогава започни да оправяш чуждите