а и е трудно като не вярваме, защото не намираме логика :blink:
дай да я потърсим логиката - в кое точно не я откриваме?
теорията издиша, като тази за отвъдния живот, а на мен ми трябват доказателства

- да допуснем, че двама души се раждат по едно и също време, с равен потенциал, но при различни условия и обстоятелства - мислиш ли, че това няма как да е отразено в картите?
- да кажем, че не е - тогава къде се намърдва теорията за избора на душата, която е позволила да се роди точно в еди коя си среда, която от своя страна попроменя отзвучаването на планетните взаимодействия?
- приемаме, че едната от миналото е заслужила едно, другата - друго - какво мисли тук кармичната астрология, дето пак трябва да е отразена в картата?
*жалко, че нямам пример от реалния живот - майка ми е раждала едновременно с една циганка (отново момиче). Била съм толкова грозно бебе (заради трудното раждане), че е имала съмнения за евентуална размяна

, но какво се е случило с некръвната ми близначка няма как да знам
горното е още по-неиздържано като иде реч за близнаци, отгледани в една и съща среда (макар и отношението никога да не е еднакво, дори при положено родителско старание), или казваш, че на 15-20 годишна възраст преждевременно помъдрелия близнак така проработва планетните схеми, че се оказва със завидна преднина на 30, а другият му диша праха - не вярвам
освен това с какво се обяснява това, че едното бебе оцелява при раждане, другото - не? прерождена проработка или?
има някаква рамка или елипса на позволено движение и в тая плоскост вариантите са си сходни
ако не - не разбирам, защо не?