най-сексуалният орган на мъжа е умът и ако прояви малко състрадание и галантни обноски, направо съм паднала.
Умът е най-сексуалният орган на жената,а не на мъжа.
"Бил е несъмнено умен човек онзи, който е казал, че щастливото съпружество е възможно само между сляпа жена и глух мъж.
Мишел дьо Монтен"
Това доказва извечната правда,че жените обичат с ушите си,а мъжете с очите си.
Нуличке, ти вероятно изхождаш от себе си и от своите собствени предпочитания. Аз съм с Луна и Слънце във Водолей. Мене може да ме спечели само умен мъж.
Личните ми наблюдения показват, че въздушните (луни) обичат с ушите си, като първенството е на Луна в Близнаци - тя е лесно внушаема, думите за не я са сила, могат както да я въздигнат, така и да я сринат. Лесно се повлияват от комплименти.
Земните не можеш да ги спечелиш нито с приказки, нито с визия. "Ръка да пипне" е техния девиз. Впечатляват се от реални жестове. те обичат "формата" и материалните неща, но много лесно могат да се отдръпнат от неща, които изглеждат фалшиви.
Огнените обичат атрактивността -хубавата визия, това което радва окото. Не вярват на приказки. На тях им трябва чуждата енергия. Те възприемат човека цялостно, а не отделни детайли. Ако отсрещният им хареса, са готови да споделят своята енергия с него.
Водните се привличат от емпатията.
Така или иначе, независимо от естеството на елементите, всичко се ражда първо на физическо / инстинктивно ниво, но умът може да бъде приятел или враг за бъдещото развитие на една връзка. Само си представи колко много "ако" пресмятаме в главата си. А пък сексуалността на мъжа е пряко зависима от това колко печели и способен ли е да осигурява семейство. Ако тази тревожност не щъкаше постоянно в умовете на мъжете, вероятно щеше да има значително по-щастливи семейства.