A това за външните планети на асц. и като се замисля не само външните е на 100% сигурно в моя живот.
Изгряващ Сатурн при мен - аз съм причината родителите ми да се оженят. Баща ми е бил на 22, когато се раждам. Уран 1 дом.
Естествено всичките ми, не толкова много "връзки" - Плутон на асц. първородни и до голяма степен си мисля, че не са били планирани, със сигурност са расли на "самотек". Изключително саморазрушителни личности. Видя ли Плутон в 1 дом при мъж, много емоции, много драми, много падания....алкохол и други Плутоновски екстри. А и майките им - властни, силни жени.
Най-близките ми приятелки, почти без изключение с ПОНЕ 2 планети в 1 дом, всички първородни и всички хорактерче до характерче. Нито една типична жена, всички с тежки мъжки професии, особено Уранианките и това им харесва. Около 60-70% от родителите разведени. Засега имат влияние по един или друг начин на обществото около себе си.
Никога не е имало интриги между нас. Някак това им е под нивото, всичко ще ти кажат в прав текст, по възможно е да те "ударят с папка по главата" (реален случай) в пристъп на "ярост" (енергия), отколкото да са лукави.