Липсата на огън при мен не мога да си я обясня,в никакъв случай не съм песимист и не ми липсва активност,динамика и амбиция.Може би съм по-дълго обмислям нещата,когато трябва да взема решение,т.е.не съм прибързана.Асцендентът ми е рак. :blink:
липсата на огън означава, че огънят като елемент ти е отработен в минали животи и в този не ти е нужен

явно си имаш достатъчно динамика в натала и огънят не е от такова значение, колкото и неприемливо да звучи за астрологичното войнство

аз нямам елемнт земя в натала си, но това не ми пречи да имам невероятно силна връзка с Майката Земя, дори по-силна от хората с натоварена земя в хороскопите си. отделно в огън имам само един Нептун, но това е повече от достатъчно
тук трябва да се различава архетипът на елемента от онова, което символизира, защото онова което символизира може да се набавя от самите аспекти, а не от стихиите

самите стихии присъстват в натала и показателят при тях е находяща се планета, ако няма, то въпросната стихия е отработена в миналите инкарнации и в тази инкарнация се набляга на това, което тепърва се отрабтва, тоест стихии в които присъстват планети.
с тази тау квадратура си имаш достатъчно уроци да учиш, че кусур ти е и огън