Здравей Гост

Психо и астропортрет на потребителите на форума

• 61 Отговора
  • 6528 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Повечето от потребителите на този форум са Плутонианци. Имат Плутон в съвпад с асцендента или Плутон в съвпад със Слънцето, често в комбинация с асцендент Скорпион.

Човек ще си помисли - това са спецове по лечението, по трансформацията, по човешката психология.

Немалко потребители на форума имат съвпад на Луна с Нептун. Човек ще си помисли - тези имат силна интуиция.

Освен това са Уранианци, защото това е форум по астрология. Човек ще си каже - свободолюбиви личности, които не обичат ограниченията и са ексцентрични и забавни.

Освен това имат и акцентиран Сатурн, често в съвпад с Марс. Човек ще си каже - издържливост и способност за дълги изследвания.

Ноооооооооооооооо Защо потребителите на форума почти не притежават тези качества, а са се събрали точно хора с такива аспекти?

Защо постоянно се оплакват от проблеми, въпреки Плутоновата способност за лечение и трансформация, въпреки Лунно-Нептуновата интуиция и въпреки Урановото свободолюбие?

*

AH

• 2201
Re: Психо и астропортрет на потребителите на форума
« Отговор #1 -: Септември 20, 2011, 04:36:50 am »
Наличието на въпросните космични състояние на първо място означава, че въпросните личности ще са чувствителни към проблемите, съответстващи на състоянията:)

А справянето с подобни проблеми е задача за цял живот.

И акцентът е върху това, че щом се обръща внимание на проблемите, вместо да се игнорират, значи се работи по задачата и е възможно да бъде решена:)

Някои казват, че оптимизмът е по-безнравствен от песимизма. Първият ни приспива с възможно фалшива безопасност, а вторият- предупреждава ни за разни неща и ни прави креативни:)

« Отговор #2 -: Септември 20, 2011, 07:45:17 am »
Хело, визираш своята карта ти как се справяш с проблемите си, само да не кажеш,че нямаш :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Септември 20, 2011, 07:56:54 am »
Песимизмът не ни прави креативни...в Сатурн и в депресията няма нищо креативно...Важен е баланса.

Ако оптимизмът е по Юпитер, песимизмът по Сатурн, а мечтите по Нептун щастлива съм, че имам голям воден тригон между тези планети, което ме прави преди всичко реалист.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Септември 20, 2011, 07:57:38 am »
Хело, визираш своята карта ти как се справяш с проблемите си, само да не кажеш,че нямаш :P

по-лесно е да говориш за другите и в трето лице, но всеки има право на своя път и на своите грешки, така че акъл не се дава.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #5 -: Септември 20, 2011, 08:50:56 am »
когато въпроса опре до нейната персона- потъва като Титаник,на дълбоко, типично скорпионско :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6 -: Септември 20, 2011, 09:32:42 am »
Хело, както казва АН проблемите се решават цял живот. Аз съм със Слънце съвпад с Плутон и винаги съм се интересувала от това което не се вижда, но се усеща и като по-сезитивна натура, винаги съм разглеждала проблемите в дълбочина.
Дали се справям с тях, ще се разбере на стари години и дай боже да сме живи и здрави пак да го обсъждаме.
 ;D ;D ;D

Та, основната ми мисъл беше, че Плутон ни дава възможността да навлезем надълбоко в слоевете на живота, под различна форма, но дали ще черпим сила от това или ще изгубим себе си по пътя е вече въпрос на личен избор.
« Последна редакция: Септември 20, 2011, 09:39:43 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #7 -: Септември 20, 2011, 09:56:51 am »
Хело пак прави проекции.
Когато кажеш нещо за някого, това нищо не говори за този някого, но говори много за теб.
 :mellow:

Ма другото е верно - Плутон съвпад с МЦ и северен възел, асцендент скорпион.
Голям воден тригон на Луна в риби, Нептун в скорпион и Марс в рак.
Силно акцентиран Сатурн опозиция с Марс.
Уран високо до МЦ в интерсептиран лъв, управител на неаспектирана Венера в интерсептиран водолей; и точен тригон Меркурий.

Правилно ни изброи.
Само че некои отхвърлихме 90% от проблемите, а други още се самопроектирате и не смеете да се погледнете отблизо.  ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8 -: Септември 20, 2011, 12:43:07 pm »

Правилно ни изброи.
Само че некои отхвърлихме 90% от проблемите, а други още се самопроектирате и не смеете да се погледнете отблизо.  ;D

Аз не съм и очаквала друго от вас. Мисля, че вече разбирам къде ви е проблема - затваряте си очите за истината. По-добре да страдате и да се самозаблуждавате, отколкото да погледнете истината, защото би била по-болезнена за вас.

Не всеки Плутонианец е лечител и самолечител. Не на всеки е дадено. Звездните позиции не дават възможности и таланти на всеки. Понякога това са просто позиции и нищо повече.

*

Uran

• 6041
« Отговор #9 -: Септември 20, 2011, 12:55:32 pm »
Хм, вероятно имаш претенцията, че си единствен пазител на абсолютната истина?!
Твоята истина не е моя, нейна, негова като и обратното. Дори математиката като точна-истинна наука е валидна само тук и сега.

*

kaily

• 5145
« Отговор #10 -: Септември 20, 2011, 01:13:39 pm »
Цитат
Аз не съм и очаквала друго от вас. Мисля, че вече разбирам къде ви е проблема - затваряте си очите за истината. По-добре да страдате и да се самозаблуждавате, отколкото да погледнете истината, защото би била по-болезнена за вас.

Абсолютно.  ;D

Хело, не съм виждала в живота си по-наглед пример за проекции.   :haha:
Просто си уникална.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #11 -: Септември 20, 2011, 01:17:11 pm »

Абсолютно.  ;D

Хело, не съм виждала в живота си по-наглед пример за проекции.   :haha:
Просто си уникална.

И това го казва някой, който няма собствено мнение по никой въпрос, а само цитира какво бил казал някой си мъж.

*

Divna

• 2478
« Отговор #12 -: Септември 20, 2011, 01:58:31 pm »
Хело, не можеш да "отвориш" на никой очите, ако той самия не желае да ги "отвори".
Разбирам те, че желанието ти е да провокираш, като по тоя начин целиш да видиш истинското лице на всеки от съфорумците, но не всеки се поддава на този вид провокация (твоята). Това е виртуален свят, а не истински, така че и резултатите по психологичния ти анализ за съфорумците ще бъдат виртуални, а не реални.

ПП: Според мен, по-желателно е да гледаме в нашата си паничка и да не ровим в паничката на другите. Много е лесно да се критикува. Всеки го може, но за щастие има такива, които са го надраснали и преодолели.
« Последна редакция: Септември 20, 2011, 02:03:16 pm от Divna »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Септември 20, 2011, 02:06:57 pm »
Струва ми се, че това проучване няма да се увенчае с особен успех поради простата причина, че малцина потребители във форумите застават с истинското си лице зад това, което изписват. Но има и друг момент, в чиято достоверност вече съм се убедила - човек каквито средства използва във виртуала, такъв е и в реала. Маските падат много бързо, ако се появи конфликт на интереси - факт!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #14 -: Септември 20, 2011, 02:07:28 pm »
Това, че някой ще си " отворят очите ", няма нищо общо със
страданието и проблемите - или " просветлението " не решава
проблемите нито е лек против " страдание "
Нито пътя ни ще стане по-лек, ако го извървим " просветлени "   ;)
Естествени минерали и амулети

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #15 -: Септември 20, 2011, 02:18:48 pm »
Хело, не можеш да "отвориш" на никой очите, ако той самия не желае да ги "отвори".
Разбирам те, че желанието ти е да провокираш, като по тоя начин целиш да видиш истинското лице на всеки от съфорумците, но не всеки се поддава на този вид провокация (твоята). Това е виртуален свят, а не истински, така че и резултатите по психологичния ти анализ за съфорумците ще бъдат виртуални, а не реални.

Изобщо не съм имала намерение да провокирам, както често твърдите, че правя. Съфорумците не са ми толкова интересни, че да се опитвам да видя истинското им лице. Те са ми от полза само за моите астро и други подобни проучвания, но нищо повече. И когато правя проучвания, всичко е открито - питам и ми отговарят.

Аз просто пиша истинското си мнение. Ако за вас това е провокация, да знаете, че не целя да провокирам. Но проблемът е ваш.

*

Divna

• 2478
« Отговор #16 -: Септември 20, 2011, 02:20:13 pm »
Проблемите са част от живота, така че просветлението може да помогне само тогава, когато сме готови да си помогнем, а ако не сме в състояние сами да го направим, то молим някой да ни помогне. Решаваме един проблем, след което идва друг и така докато сме живи. Проблемите са част от нашия еволюционен растеж.

*

Divna

• 2478
« Отговор #17 -: Септември 20, 2011, 02:25:12 pm »

Изобщо не съм имала намерение да провокирам, както често твърдите, че правя. Съфорумците не са ми толкова интересни, че да се опитвам да видя истинското им лице. Те са ми от полза само за моите астро и други подобни проучвания, но нищо повече. И когато правя проучвания, всичко е открито - питам и ми отговарят.

Аз просто пиша истинското си мнение. Ако за вас това е провокация, да знаете, че не целя да провокирам. Но проблемът е ваш.

Ами ето, тук аз съм на мнение, че провокираш. Ти може да не го правиш съзнателно, но начинът по който се изразяваш (директна си) ме води до това заключение. Няма нищо лошо да си провокатор. Аз предпочитам да ме провокират, защото така се опазнавам още по-добре, т.е. научавам доста неща за себе си.

*

kaily

• 5145
« Отговор #18 -: Септември 20, 2011, 02:31:02 pm »
Това, че някой ще си " отворят очите ", няма нищо общо със
страданието и проблемите - или " просветлението " не решава
проблемите нито е лек против " страдание "
Нито пътя ни ще стане по-лек, ако го извървим " просветлени "   ;)

Това просто не е вярно. Още Буда е открил пътя извън страданието. И свел надолу, че изходът от страданието е отхвърляне на желанията.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #19 -: Септември 20, 2011, 03:51:56 pm »

Правилно ни изброи.

Не всеки Плутонианец е лечител и самолечител. Не на всеки е дадено. Звездните позиции не дават възможности и таланти на всеки. Понякога това са просто позиции и нищо повече.

Много ясно , понякога просто може да е натрупване на опитност на индивида в Плутонианската сфера.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!