Здравей Гост

Изследване, Опознай себе си чрез родовата карма

• 74 Отговора
  • 8498 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Изследване, Опознай себе си чрез родовата карма
« Отговор #40 -: Септември 25, 2011, 09:44:29 am »
За телепатията не е ли необходимо двамата души да са на една "вълна", да са сходни по някакъв начин, за да получат някакво послание от отсрещния човек ?

*

AH

• 2201
« Отговор #41 -: Септември 25, 2011, 09:45:38 am »
Благодаря! А би ли попитала сега образа в ума си - Какво означава това за дебненето на плячката, целта и настойчивостта във връзка с мен и родовата карма?

избор и посвещаване на тоя избор, сякаш е най-важното

/и ще се отделя  от компа за сега/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #42 -: Септември 25, 2011, 09:46:36 am »
Благодаря! А би ли попитала сега образа в ума си - Какво означава това за дебненето на плячката, целта и настойчивостта във връзка с мен и родовата карма?

/и ще се отделя  от компа за сега/

Добре! До после.

*

AH

• 2201
« Отговор #43 -: Септември 25, 2011, 09:47:15 am »
За телепатията не е ли необходимо двамата души да са на една "вълна", да са сходни по някакъв начин, за да получат някакво послание от отсрещния човек ?

да, това е много добра предпоставка, но понякога не е задължителна- то ще зависи от предаващия и приемащия телепатемата - включи се, ако нямаш по-интересно занимание:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #44 -: Септември 25, 2011, 09:48:33 am »

а, може наистина да се гледа и така -  аз усещах тия си баба и дядо много близки- на дядо си съм кръстена и много ги обичах и още ги обичам:)

Интересно, но докато си мислех за баба ти по бащина линия си помислих - Ами, ако не може да се разбере за нея, ако той не е имал майка, защото тя е починала рано?

Тук е заровен скелетът на най-важното от родовата ти карма. Там трябва да търсиш и променяш, ако желаеш. Начини има.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #45 -: Септември 25, 2011, 11:09:08 am »

Ще ти бъда благодарна, ако някой път, като имаш време, решиш да попиташ още едно нещо този образ. Спомни си за пумата и дебнещите и очи, които дебнат целта, която е избор и посвещаване на нещо, сякаш е най-важното. И попиташ пумата - Кой е моят избор и кое е това нещо, на което съм се посветила, сякаш е най-важното?

*

AH

• 2201
« Отговор #46 -: Септември 26, 2011, 05:44:39 am »
И попиташ пумата - Кой е моят избор и кое е това нещо, на което съм се посветила, сякаш е най-важното?

Видях гнездо и яйце. От там- въпрос на лични асоциации и интерпретации.
Не бързай и не се притеснявай – като поставяме правилните въпроси, Вселената има начини да отговаря.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #47 -: Септември 26, 2011, 03:22:14 pm »
И попиташ пумата - Кой е моят избор и кое е това нещо, на което съм се посветила, сякаш е най-важното?

Видях гнездо и яйце. От там- въпрос на лични асоциации и интерпретации.
Не бързай и не се притеснявай – като поставяме правилните въпроси, Вселената има начини да отговаря.

Ти това със семейство ли го свръзваш?

Значи, от една страна казваш, че тема от родовата им карма е самотата, а от друга, цел, която дебна, която е мой личен избор и е гнездо с яйце. Сега остава и да се запиташ - Какво означава във връзка с моята родова карма това гнездо с яйце.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #48 -: Септември 26, 2011, 03:25:48 pm »
Аз съм намислила още едно упражнение по теле :tauruss:патия, което да направим с теб в подходящ момент. Ще ти пиша, когато и двете сме готови да го направим. Пак ще бъде свързано с родовата карма.

*

AH

• 2201
« Отговор #49 -: Септември 27, 2011, 06:57:58 am »

Значи, от една страна казваш, че тема от родовата им карма е самотата, а от друга, цел, която дебна, която е мой личен избор и е гнездо с яйце. Сега остава и да се запиташ - Какво означава във връзка с моята родова карма това гнездо с яйце.

Нямам добър и еднозначен отговор- може да е идея в зародиш, която трябва да се опази /може да не е опазвана в предишни поколения/. Не се знае дали ще се излюпи нещо от това яйце и ако се излюпи, какво ще е- ще пълзи ли, ще лети ли........
А може да е най-прякото – грижа за семейството и продължение на рода.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #50 -: Септември 28, 2011, 06:23:18 pm »

Нямам добър и еднозначен отговор- може да е идея в зародиш, която трябва да се опази /може да не е опазвана в предишни поколения/. Не се знае дали ще се излюпи нещо от това яйце и ако се излюпи, какво ще е- ще пълзи ли, ще лети ли........
А може да е най-прякото – грижа за семейството и продължение на рода.

За идея в зародиш съм съгласна, както и че трябва да бъде опазена.

Но се чудя дали има нещо общо с това, че може да не е била опазена в предишни поколения. Това да предишните поколения само твоя идея ли е или го получи като информация?

*

AH

• 2201
« Отговор #51 -: Септември 29, 2011, 05:35:55 am »
При телепатията се предполага, че има сливане между перципиент /в случая аз/ и индуктор/в случая ти/. Перципиентът е нещо като усилваща и ретранслираща станция – изкарано е нещо от твоето подсъзнателно или несъзнателно, но с образи, които са информативни за теб.
Така че моите идеи не трябва да са определящи за теб – търсиш в себе си отговорите – ще се появят, ако трябва. Понякога не трябва.

*

Uran

• 6041
« Отговор #52 -: Септември 30, 2011, 08:01:10 pm »
Как ще го правиш?

*

AH

• 2201
« Отговор #53 -: Октомври 01, 2011, 05:32:31 am »
Смесваш техники – ясновидство/Уран/; телепатия /Нептун/; регресия /Плутон/.

Може би регресията да ти е най-достъпна /Плутон ти управлява хороскопа/.
Може в тоя период друга да ти е по-достъпна/в зависимост от активации на наталните или от действието на транзитните/

Астрологията е наука – по логичен или емпиричен път търси ключ:)
Добре е да имаме шперц за отваряне на всяка врата:) Ако нямаме, поне търсим точния ключ:)

« Отговор #54 -: Октомври 19, 2011, 10:17:37 pm »
Търсите ли си още хора?  :( Имам чудесна липса на връзки със семейството си и почти всеки ме дразни или ме тика да бъда това, което не искам да съм, или ме ограничава. Не че не си ги обичам, но  :rolleyes: в повечето случаи се чувствам като насадена на грешното място и въпреки че намирам някои прилики между моя хороскоп и този на роднините ми, все още се чудя дали не са ме объркали в родилния дом.  :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #55 -: Октомври 20, 2011, 08:04:16 am »
Имам чудесна липса на връзки със семейството си и почти всеки ме дразни или ме тика да бъда това, което не искам да съм, или ме ограничава. Не че не си ги обичам, но  :rolleyes: в повечето случаи се чувствам като насадена на грешното място и въпреки че намирам някои прилики между моя хороскоп и този на роднините ми, все още се чудя дали не са ме объркали в родилния дом.  :rolleyes:

с такова добро чувство за хумор нещата ще се оправят от самосебе си:) - идват, вероятно, от разлика в поколенията, но с възрастта тая разлика престава да личи силно и се сближават разбиранията:)

« Отговор #56 -: Октомври 20, 2011, 08:40:59 am »
Ан, права си за разликата в поколенията, но мисля, че това е един универсален фактор и в повечето случаи изиграва роля в живота на всеки човек, но моя конфликт далеч не се изразява само със разликите в поколенията. Майка ми и сестра ми са едни много експресивни, драматични персони, чиито усилия са насочени ЗА всичко КЪМ семейството. Имам сблъсък на ценности с тях, понеже аз нито съм толкова експресивна, нито толкова драматична, нито виждам като основна цел в живота да браня сегашното и да създавам ново наследство. Проблема е, че от тази страна на рода ми се налага вид поведение, което ако не възприемеш, си коравосърдечен, незаинтересован и не си способен на съпричасност.
Другата страна на рода ми е прекалено отдадена на работата си, свръхамбициозна и там вече наистина има някаква студенина от страна на хората, и един към друг, и към другите хора, не можеш лесно да се сближиш с тях. И баща ми, и баба ми по бащина линия, лелите ми, все са така. Въпроса е, че аз не съм ЧАК така и подобно отношение стресира и озадачава и мен самата.
Аз съм на средата. И понеже бяхте казали изследване на родовата си карма, аз по-сериозно се залових да намеря данни освен за родителите ми, и за прародителите ми. Намерих датите на дядо ми и на баба ми по майчина линия. В тоя род се раздават раци, лъвове, овени, риби - на поразия. И аз в интерес на истината в южната хемисфера имам два рака, три лъва, с други думи тлъста драматична работа. Раците ми за красота се веят в 10 дом, лъвовете в 11. В северната хемисфера в 4 дом (Козирог) имам Луна (доминантна планета на целия хороскоп), северен възел, Нептун, Уран. За да е красива цялата тази опозиционна работа, Сатурн е в 5 дом във Водолей и опонира на лъвовете, щото си нямам малко опозиции от раци-козирози. Козирогът вероятно е наследствен от другия ми род, въпреки че лично баща ми няма нещо в Козирог като лична планета. Идеята ми беше, че съм насадена по средата :D И виждам и двете страни, но и от двете страни получавам "АНАТЕМА" за това, че имам някакви балансирани разбирания - едно драматично, наранено АНАТЕМА и едно типично козирожко такова АНАТЕМА - щото господството на техните разбирания не трябва да се оспорва.

*

AH

• 2201
« Отговор #57 -: Октомври 20, 2011, 08:56:48 am »
И виждам и двете страни, но и от двете страни получавам "АНАТЕМА" за това, че имам някакви балансирани разбирания - едно драматично, наранено АНАТЕМА и едно типично козирожко такова АНАТЕМА - щото господството на техните разбирания не трябва да се оспорва.

въпросът е това притеснява ли те, искаш ли да го промениш, или си готова да изчакаш нещата да се подредят сами?:) - може би само се чудиш защо сте така различни:)

« Отговор #58 -: Октомври 20, 2011, 09:30:42 am »
Не, не ме притеснява. Има си предимствата, има си и недостатъците, като всяко нещо. Такава конфигурация е мнгоо трудна да се овладее, но после като се овладее, образува някаква цялостност, двете неща се допълват, така че донякъде се благодаря, че я имам. Просто исках да участвам в изследването, ако още авторът на темата го провежда, като индивид, който има какво да каже по въпроса. Не искам да изглежда все едно се оплаквам от проблемите си :D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #59 -: Октомври 20, 2011, 03:58:23 pm »
Не, не ме притеснява. Има си предимствата, има си и недостатъците, като всяко нещо. Такава конфигурация е мнгоо трудна да се овладее, но после като се овладее, образува някаква цялостност, двете неща се допълват, така че донякъде се благодаря, че я имам. Просто исках да участвам в изследването, ако още авторът на темата го провежда, като индивид, който има какво да каже по въпроса. Не искам да изглежда все едно се оплаквам от проблемите си :D

Кажи, има ли в рода ти някой (да не би да е баща ти) който да е бил по-различен от останалите в семейството си, от своите родители? Някой по-свободолюбив и с повече въздушни планети?