Абе, дайте му хороскопа на този човек, бе! Не може така само по една луна да се разсъждава.
Щях да го дам Стела, права си, целият хороскоп е нужен, но нещо стана много лична и нападателна темата, а определено не ми беше целта да обидя някой във форума. Аз имам огнена Луна и то фиксирана и много добре си знам "различията" от другите. За някой неща това е перфектната Луна (да водя конференции, да правя презентации, да творя и тн и тн) за други - да си замълча и да не си кажа мнението, да се подчиня и тн. не е.
Но когато работиш и влагаш толкова усилия и труд и забелязваш, че нещо не е наред, трябва да си "защитаваш" територията. Изобщо не ме интересува кой колко е чувствителен и тн., като е подписал договор и е приел ПО СОБСТВЕНА воля някакви условия, трябва да ги изпълнява, както го правят всички останали. В къщи може да е най-милото същество на света, но да внушава на колежките ми (забележете само на ЖЕНИ и то чувствителните), че са некадърни и да ни прецаква работата, за да блесне той.....
Не казвам, че всички Луни в Рак са така, но от житейския си опит съм забелязала, че не са най-добрите професионалисти, най-самоотвержаните хора (дори собствения ми брат, като огладнее може да убие човек), и определено ще излъжат/извъртят нещата, което на ПРОФЕСИОНАЛНО ниво обърква целия колектив.... ИНТРИГИТЕ...
Само ще поясня, че две от най-близките ми приятелки са Слънчеви Раци, и при тях също има чувствителност, такт, ненасилие (пряко - Луна в Лъв понякога е насилник) и тн и тн. но някак са МНОГО по-осъзнати.
До голяма степен обаче отчитам, че хора с Луна в Рак са изключително нарцистични, субективни и не ги правят дори нарочно нещата, неосъзнати са.
Мнението на Стела много добре ги обяснява нещата. Може би пък хора с Луна в Рак са родени за семеен живот предимно, не тежка научна работа, и вместо да работят, интензивно, по 12 часа на ден биха се чувствали много по-добре като родители например, с по - лека професия....така ги отчитам нещата.