Здравей Гост

Луна в РАК ?

• 73 Отговора
  • 11218 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Луна в РАК ?
« Отговор #40 -: Септември 29, 2011, 05:59:44 pm »
....но нещо стана много лична и нападателна темата, а определено не ми беше целта да обидя някой във форума.

а, дали ти не ги правиш лични?
(препоръка: помисли няколко пъти преди да отговориш импулсивно и огнено :blink:)

Аз съм Козирог с изгряващ Сатурн, и може би имам по-високи изисквания от средните за професионализъм.

аз пък съм Козирог с екзалтиращ Сатурн и с Луна в РАК, повтарям РАК ;D
и сега?
какво мислиш, как ги виждаш нещата?

между другото Венерата не беше ли екзалтирана, а не тронова :blink:

А за САЩ се появява друго противоречие - хем ти се иска, хем ....

.......но от житейския си опит съм забелязала....

вярно, че Козирога се е родил помъдрял, но все пак... ;D

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #41 -: Септември 29, 2011, 06:02:29 pm »
Да  ;D така е. Но и в БГ познавам изключителни професионалисти. Но нямат изградено мислене за гражданско общество.

Не си търсят правата и не се защитават, толерират непрофесионалисти, защото са състрадателни, но има разлика между професионални и лични отношения. И моят бивш колега точно от тази състрадателност се възползва, от емоциите и чисто човешкото в хората. Това за мен лично идва от Луната му в Рак, да "надушва" чуждите емоции и да се възползва от тях и да внушава. И момичета мъжете не са жени, те се възползват за собствена слава от нас.... нали имаше една приказка за хубавата Елена - Парис избира между власт, слава, богатство и жена.... ние сме като обект за тях....

Внушението е особено опасен похват за манипулиране на хората и "емоционалното им заробване". Това също според мен е от луната му в Рак.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Септември 29, 2011, 06:03:36 pm »

Те направо с академична титла се раждат и с още безброй предимства в сравнение с представителите на останалите знаци.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #43 -: Септември 29, 2011, 06:04:55 pm »
abroad - миля, някак много поучителен ти е коментара. То е ясно, че Луната ти е в Рак, толкова агресивно се намеси в темата.
В САЩ за някой неща е добре, за други не....дъвкали сме я тази тема хиляди пъти...

Както и да е трябва да излизам и нямам време повече да пиша.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #44 -: Септември 29, 2011, 06:09:38 pm »
А за пристрастността в радикса по какво съдим?
Наблюдавам го в доста карти с Луна в твърд аспект със Сатурн, между другото, ако не се намери друг "отдушник" за усвояване на тази енергия (много често се фокусира в професията и има своите предимства).

Аз имам този аспект, мисля, че и това сме говорили. Предимно се изразява в това, че майка ми има много различен характер от мен. Както забеляза abroad, правилно Венерата ми екзалтираща ми дава
1. много приятелки
2. добра социална среда
3. връзки в културния свят и доста добър социален живот

работя много, защото ми харесва, интересно ми е, срещам се с едни от най-добрите специалисти и в БГ и в света (един от хората с които съм работила беше MIT почетен не знам си к'во) и ценя възможността да общувам с интелигентни, културни хора, много пъти минали през себе си, за да постигнат мечтите си.

*

abroad

• 2187
« Отговор #45 -: Септември 29, 2011, 06:10:20 pm »

Те направо с академична титла се раждат и с още безброй предимства в сравнение с представителите на останалите знаци.  :P

не бе, сетих се че на 24-5 знаех и можех всичко (почти без изключение ;D)
по средата е една друга работа
сега очаквам като взема да се вдетенявам къмто 64-5 пак да съм във вихъра на познанието, но този път материализирано ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #46 -: Септември 29, 2011, 06:12:32 pm »
То е ясно, че Луната ти е в Рак, толкова агресивно се намеси в темата.

добре, де нали се разбрахме да се замислиш преди да отговориш :blink:
не, от Сатурна е :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #47 -: Септември 29, 2011, 06:14:36 pm »
ако се абстрахираме от домашното огнище на рака, то луна  в кардинален знак  е трудна за определяне като меко и лунно сияние ;D (екзалтира в телец, трон в рак)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Септември 29, 2011, 06:14:42 pm »
работя много, защото ми харесва, интересно ми е, срещам се с едни от най-добрите специалисти и в БГ и в света (един от хората с които съм работила беше MIT почетен не знам си к'во) и ценя възможността да общувам с интелигентни, културни хора, много пъти минали през себе си, за да постигнат мечтите си.

За това може да бъдеш благодарна на съдбата, а и щом се е превърнало в тема за коментар във форума би трябвало да е основният фактор, върху който 'стъпва' самооценката ти. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #49 -: Септември 29, 2011, 06:16:47 pm »
Да  ;D така е. Но и в БГ познавам изключителни професионалисти. Но нямат изградено мислене за гражданско общество.

Не си търсят правата и не се защитават, толерират непрофесионалисти, защото са състрадателни, но има разлика между професионални и лични отношения. И моят бивш колега точно от тази състрадателност се възползва, от емоциите и чисто човешкото в хората. Това за мен лично идва от Луната му в Рак, да "надушва" чуждите емоции и да се възползва от тях и да внушава. И момичета мъжете не са жени, те се възползват за собствена слава от нас.... нали имаше една приказка за хубавата Елена - Парис избира между власт, слава, богатство и жена.... ние сме като обект за тях....

Внушението е особено опасен похват за манипулиране на хората и "емоционалното им заробване". Това също според мен е от луната му в Рак.

Разбира се, че има професионалисти в БГ, но средата е друга и работните отношения също.
В чужбина, когато имаш лични проблеми, докторите те спират машинално от работа ако е нужно и за година. Така че няма как да работиш и да си със сериозни лични проблеми. За това в силно развитите икономически държави няма почти никой работещ в депресия.  :blink: Болничните тук компанията ти ги плаща и продължаваш да си живееш като бял човек. В БГ нещата не стоят точно така. Може и нещо да се е вече променило, ама така като те чета май все още не е.  :-[
Моят съвет към теб е да приемеш, че манталитета ти е друг и да се опиташ да обясниш на колегите ти, че това е твоят начин. Ако желаеш да продължиш да работиш в БГ и за БГ ще ти се наложи много неща да приемеш също.

ПП: Колко години си работила в и за Америка и колко в и за България?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #50 -: Септември 29, 2011, 06:17:31 pm »
пу, пак съм изтървала кой с какво се е похвалил :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Септември 29, 2011, 06:19:18 pm »

Предлагам всички да се изредим и да се похвалим кой с каквото има и може.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #52 -: Септември 29, 2011, 06:24:51 pm »
Предимно се изразява в това, че майка ми има много различен характер от мен. Както забеляза abroad, правилно Венерата ми екзалтираща ми дава
1. много приятелки
2. добра социална среда
3. връзки в културния свят и доста добър социален живот

добре де, но защо имаш нужда да го афишираш и натъртваш :-\, осъзнато ли е?
а и за тези неща, дето са ни даденост, не е ли по-добре просто да благодарим, защото не е още съвсем доказана "заслугата" ни от минали животи?
как мислиш? :blink:

*

leny

• 21
« Отговор #53 -: Септември 29, 2011, 06:25:39 pm »

В чужбина, когато имаш лични проблеми, докторите те спират машинално от работа ако е нужно и за година. Така че няма как да работиш и да си със сериозни лични проблеми. За това в силно развитите икономически държави няма почти никой работещ в депресия. :blink:

Тук значи всеки втори трябва да е в болничен, поради депресия.  ;D И кой ще работи? Политиците.  :P

*

leny

• 21
« Отговор #54 -: Септември 29, 2011, 06:29:53 pm »

Предлагам всички да се изредим и да се похвалим кой с каквото има и може.  :P

Това е добра идея, защото се  забелязва тенденция към оплакване и недоволстване. Този ни виновен, онзи е еди какъв си. Я, тази колко е некадърна, обаче не слиза от ефир!!!  ;) Тази държава колко е скапана. А ние - неповторими.  :08:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Септември 29, 2011, 06:30:44 pm »
Тук значи всеки втори трябва да е в болничен, поради депресия.  ;D И кой ще работи? Политиците.  :P

Всеки четвърти е луд, всеки втори е в депресия... То е ясно кой работи в политиката, затова сме все на тоя хал.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #56 -: Септември 29, 2011, 06:31:17 pm »