Аз искам да кажа нещо което може да ви прозвучи странно.
Предварително да се оправдая че не съм много навътре в астрологията.
В моята карта не мога да намеря някакви показатели за каквато и да било телепатия, но откакто родих нещата малко се промениха. Моето дете има Луна в лъв без никакви аспекти в 12 дом. (Според една известна астроложка при която правих хороскоп като се роди имала аспект с меркурий (10 дом) 66 градуса и със слънцето 52 гр.независимо че не показвали програмите) Както и да е. Първо когато се роди детето, то беше отделено от мен защото трябваше да стои в кувьоз. През цялото време се чувствах затворена и заключена в нещо без реална причина. Отдадох го на упойки, стрес и т.н. Когато се прибрахме в къщи, мина известно време, започнаха колики, и при мен започнаха тъпи, но доловими болки в червата. С една дума, когато детето ми е болно, или изпитва някакъв дискомфорт, аз също изпитвам нещо подобно, понякога е само като силно чувство, понякога директно на физическо ниво. Детето не понася завои когато пътуваме и започва да реве и да му се повдига. Аз съм пропътувала хиляди километри и какви ли не завои, планини и т.н, никога не съм имала подобен проблем, а сега повръщам при най- малките завои. Отделно от това, на околните им се струва странно, когато аз знам в кой момент какво точно му се яде и какво иска да каже, знам кога му е топло, студено и т.н. Той все още не говори така че да обясни. Донякъде съм притеснена, донякъде учудена, защото по принцип аз съм човек с напълно нормална психика, една такава практична съм с Луна в Дева, изобщо не допусках такива неща, но определено не става въпрос за съвпадения, твърде много са.
Има и нещо друго, той обича да крие някъде всякакви вещи, където намери мушка дистанционни, джиесеми, ключове и т.н. винаги знам кое къде е скрито. Но ако друг го скрие не се получава.
Когато се консултирах с астроложката (известно име, с огромен опит) и споделих притесненията си за тази луна, тя каза че твърде често в днешно време се среща при деца стояли в кувьози луни в 12 дом, но и че обяснението за тези събития била именно в аспекта със Слънцето, който е 52 градуса, аз не знам какъв е този аспект, търсих много из интернет , но не намирам нищо подобно.