Ако да обичаш от разстояние и да дадеш свобода на човека когото обичаш, стига да си сигурна в неговата обич и физическата изневяра не ти е проблем - се нарича Уранова любов - значи съм я интегрирала.........По отношение на настоящата професия - не е по Уран, но по урански съм дала преди година, някои идеи, а те щото са коне с капаци ми ги отхвърлиха, но по-всичко личи, че скоро ще се наложи да ги възприемат....
За съня ми, вече ми е ясно защо се сънувах това...беше нещо като утеха...Моите сънища, по принцип са няколко вида - мрачни, тъмни....вероятно свързани с моята скрита емоционалност и минали животи, свързани с пътувания - обикновено когато съм на кръстопът в живота ....иии сънища - подсазки - от оня свят. Понякога съвсем умишлено, когато имам силна нужда си пожелавам такива сънища. Сега да дойда на съня с починалия си братовчед...На работата се наложи да бъда нещо като рефер, бях притисната и от двете страни, от пострадалата и от виновната да помагам....Бях потърсена по телефона, от хора, които не разбрах как са ми намерили номера и бях потърсена неочаквано за мен от вуйчо, бащата на братовчеда от съня, да помагам на тези хора-виновната страна, щото сме били някаква рода. Пострадалата страна също уж сме рода - но всъщност и с двете страни нямам кръвна връзка - те са рода на моя рода....Та се срещнаха двете страни и бяха стигнали почти до споразумение, но работата се разсъхна....не можах да се намеся, нямам право да взимам отношение, отделно че усетих намеса и на чужди интереси в цялата тази работа.......Та, връщайки се от работа ми беше много чоглаво.......Същата нощ сънувах този сън...сега правя връзка вече....било е подсказка - да не се притеснявам. На следващия ден - двете страни, дойдоха и се разбраха, така че и двете страни да са доволни....
Следващата нощ сънувах приятеля си, как като стари другарчета се прегръщаме и целуваме по бузите...Което ще рече, че ако поискам сега да си възвърна приятелското отношение ще стане, но лошото е че съм емоционално обвързана....и ме боли, че мога да бъда само приятел, а не обичана жена...Всъщност - постановката на прогр. с наталната карта - показва именно това - хем искам да съм едно цяло с него, хем само приятел, а от негова страна хем приятел, хем любовница..../Лилит - изкарва наяве подсъзнателни усещания - ист.Лилит ми е в опозиция на Луната/...Мислех дълго, реших, че ако в моя живот започват да се случват хубави събития - значи е за мое добро, дето съм скъсала с него, както и за него, че е с точния човек в момента. Но ако нищо ново, хубаво и интересно не ни се случи и на двамата и животът ни е сив и безинтересен и върви нанадолнище, значи сме сбъркали и двамата. За което ще бъдем наказани....Предполагам, че малко след рождения ми ден...ще имам ясен отговор...Ще имам 00 00 съвпад на прогр.Слънце с нат.Луна, сол.асц - опозиция на нат.Луна 0 гр и нещо, а прогр.Луна ще е в съвпад с ЮЛВ...