@ Freya, мила, съдя по натала ти – ти имаш Луна в Риби (изключителна чувствителност + Нептун в 1 дом) и много силен Козирог и Марс, силна духовност и воля, защото няма духовност без воля и неслучайно Ангелите са войни (както ме светваше Вещичка :25:).
При прогностиката на Мия, много ясно коментирахме с нея, че Слънцето и Марс в женския хороскоп са прояви на мъжкия принцип във вселената – активност, творчество, принципи, които и една жена може сама да развие и да няма нужда от партньор. При жени с асц, Слънце, Луна в мъжки знаци много често съм виждала да си развиват МЪЖКИТЕ качества сами и да нямат нужда от дълбока, вътрешна връзка с партньор, да нямат нужда да усещат емпатия, любов, емоции, все вътрешни преживявания, които предполагам на теб със Слънце в Дева и особено Луна в Риби и Венера в Скорпион, в съвпад с Плутон, са ти изключително необходими, за да си щастлива.

Мия си призна, че с нейния изгряващ Сатурн, кариерата е важна за нея и май не прие предложението за брак. :rolleyes:
В момента Слънцето ми е притиснато от Плутон и Сатурн и имах предложение за брак от мъж с асц Скорпион и Луна в Козирог, но не приех. По натал аз имам потенциал да развивам 1, 2, 9 и 12 дом и засега в тези направления се чувствам и най-щастлива, знаех си, че този брак е напълно възможен, но не е МНОГО подходящ за мен.
Тази дълга ПРЕЛЮДИЯ я пиша, за да дефинирам много точно как ти правя прогностика – приемам, че не ти самата си развиваш Марс, Юпитер, Слънце и гледам кога ще са ти активирани. Съвременното общество ОБАЧЕ заставя жените сами да си развиват Марса и Слънцето, така, че не знам как е при теб реално. Особено с този силен 9 и 10 дом.
При товя екзалтиращ Юпитер и Луна в Риби в 3 дом, връзки, които не са ограничаващи, примерно да живеете в една къща ти съпруга ти и семейството на брат му (или някой от най-близкото Ви обкръщение) за теб ще донесе много девиденти, двете семейства ще си помагат и ще са в много добри отношения. Освен това твоя 4 дом е в Овен и ако се изолирате двамца ОВЕНЪТ ще стане много осезаемо чувствителен, а във връзката не е добре Марс да се усеща толкова ясно (а при теб той е и в 1 дом и това може да навреди на здравето ти и физическата ти цялост, а може и да те зареди с много енергия и да доведе до кардинална промяна във външния ти вид, зависи как го изиграеш). По принцип твоя Марс е есенциално и акцидентално силен, само е "лошо"

, че Козирог е включен знак.
Луна опозе на Слънце, дава много добър потенциал за общуване, но и е естествен показател за развод – родиш ли деца – ще почне много ясно Лунния модел да се проявява при теб, ще сложиш маската на Луната и моментално ще почнеш да усещаш Слънцето (партньора си) като опозиция. Освен ако не го усещаш като Марс, ако е Козирог или има някакви други марсови качества. Слънце и Луна са в каре с Уран и 12 дом, може да го пратят на командировка в чужбина и да е компютърен специалист или да се запознаете през нета...Уран е планета, която търси изява, свобода, обективен и рационален, ОСЪЗНАТ и в 12 дом (за който аз така и не намерих читави обяснения, освен до някъде на Дейн Ръдиар), който е дом на „неосъзнатото” и „колективното” не се знае как ще си преработите ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА.
Моят Уран в 1 дом, ми дава интереса към астрологията. Всички хора уважавам, докато се държат осъзнато и рационално, иначе дори не се опитвам да разговарям с тях, когато видя, че не мислят, а се подчиняват на емоциите си.
По същество – спрямо картите, които пусна – прогресивния
Марс си е сменял знака,
Луна прогресивна е била аспектирана от натална транс-Сатурнова планета, а по транзити Плутон вече ти е наближавал
Марс и
Сатурн е бил в знака на
Слънцето.
Така, че мисля, при теб си действат планетите съвсем класически. Юпитер е бил на трон, явно при теб Юпитер, който по натал е УПР 1 дом, екзалтира, е изключително важна планета.
Има нещо много интерсно свързано с въпроса ти (затова и толкова време отделям), тази година последното Слънчево затъмнение е на 25.11.2011 в 6 часа, Greenwich, и се пада на 3 градус Стрелец – в съвпад с купсидата на твоя 12 дом и Сатурн (Сатурн предполага по-възрастен мъж), което ще е в квадрат с Марс (в Дева), в доста широк сходящ съвпад с наталното ти Слънце. Следващото затъмнение е чак на 20.05 2012 (може тогава катаклизмите да са започнали) на 1 градус Близнаци. Тогава Венера ще е ретро 25 градуса Близнаци и ще е на купсидата на твоя 7 дом. По принцип транзитиращия Плутон ти е минал Нептуна и върви към Слънцето ти, така, че там си има постоян приток на енергия, Марс ще влезна в Дева на 11.11.2011 и очаквам, че с този Нептун в 1 дом самата ти усещаш, че ще срещнеш някой. Ако съдя по транзитите, които ни пусна (срещнала си предишния човек при Сатурн и Венера в самото начало на Дева, явно си много чувствителна и за теб важи доста голям орбис при аспектите – съвпад при близо 20 градуса....), мисля, че до края на годината ще си в сериозна връзка и няма да се очудя ако до 20.05.2012, когато Венера ти влезне в 7 дом се решиш на брак или някакво „озаконяване”, „урегулиране” на връзката. Мисля, че мъжът ще е наистина по възрастен или свързан със знака Козирог, защото и прогресивния ти асц е Козирог. Или ще почнеш работа в администрацията..... :rolf: или някоя корпорация, чуждестранна, с тези аспекти и този натален Плутон в 10 дом....
Най-хубавото е, че прогресивната ти Луна влиза в Риби на 21.11.2011, което е след две седмици и имаш нуждата от промяна, но за добро, защото по натал Луната ти е в Риби, Венера в Скорпи и емоциите ще ти дойдат добре. Освен това при завръщането на прогресивна Луна в наталния знак, човек (особено жените) винаги си предефинира приоритетите, така, че най-важните за теб (това, което вътрешно усещаш), стават и най-важните в живота. А и не всеки има Слънчево затъмнение в 12 дом (Риби) при завръщане на прогресивна Луна в Риби. Това с 4 дни разлика

Това на няколко живота веднъж се случва – ще те обновляват....космическите енергии..... :lol: :72:
На 20.05.2012 – първото Слънчево затъмнение за 2012 прогресивната ти Луна ще тригонира и прогресивния и наталния Плутон на трон, което значи МНОГО, ама МНОГО емоции; мисля, че имаш всички предпоставки за едно страхотно преживяване. Освен това прогресивната ти Луна ще съвпадне с прогресиния ти и натален Юпитер (който при теб си е благотворен). Мисля, че ти предстои един много хубав период. Ти нямаш нито една планета в 7 дом, съвременният брак е МНОГО по 7 дом....но прогресивният ти Юпитер (УПР натален 1) е в тригон с прогресивния Меркурий (УПР натален 7), което е един от най-добрите показатели за брак. Прогресивната Луна ще е в точен квадрат с прогресивния Сатурн (управители на прогресивен 1 и 7 дом) което може да доведе и до някакви спънки, но за да има спънки, трябва да има и събитие. Освен това по натал упр 5 дом при теб - Венера е в естествен тригон с упр 1 дом все във водни знаци, които са "раждащи", даващи и подхранващи, и според Класическата гръцка астрология това е добре. С две думи - обичай си партньора, забавлявай те се заедно и ще има брак и по 7 и 5 дом...което при твоя натал е добре, защото почти всички планети са ти източни, много си самостоятелна и по-трудно ще стават нещата във връзките.... една девойка с 4 планети в 7 дом е съвсем друго нещо.... :08:. Това ако искаш връзка.
Пак казвам, не всеки се е родил, за да има връзки и намира любовта и емоциите в "гаджето" си.