Здравей Гост

в тоя форум

• 223 Отговора
  • 21598 Прегледи
*

AH

• 2201
в тоя форум
« -: Октомври 05, 2011, 09:08:37 pm »
само за любов май се говори- дали мога да се надявам, че като излезе Сатурн от знака на Венера и ще се нормализират нещата:)

*

Stella

• 7765
Re: в тоя форум
« Отговор #1 -: Октомври 05, 2011, 09:12:11 pm »
само за любов май се говори- дали мога да се надявам, че като излезе Сатурн от знака на Венера и ще се нормализират нещата:)

А кое е нормално?
АН той Сатурн близо 2,5 години престоява във Везни, пък и за по-лоши неща се е говорело през изминалото време.
Я си припомнете Онанения...и пишкането на мераклията на Марая...Чак ми се догади като се присетих....Любовта е хубаво нещо!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2 -: Октомври 05, 2011, 09:12:17 pm »

като влезе в знака на Хадес, ще наблегнат на садо-мазо май  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Октомври 05, 2011, 09:13:30 pm »

като влезе в знака на Хадес, ще наблегнат на садо-мазо май  :rolf: :rolf: :rolf:

Боже, опази!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4 -: Октомври 05, 2011, 09:15:30 pm »
ма ще видиш кво ще стане  :57:  не ща да съм лошата, но на мен на това ми намирисва. все любовнически тематики се вихрят от доста дълго време, а не се сещат да търсят на най-явното място...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #5 -: Октомври 05, 2011, 09:17:14 pm »
....и не само в тоя форум и не от сега  ;D
всеки търси нещо...винаги е било така :)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Октомври 05, 2011, 09:17:21 pm »

А нима...ако я нямаше любовта...щеше да го има тоя форум...? :-\ :blink:,,Той е създаден с любов и поддържан от любов...
А точно любовта е вечната...Какво тук значи някакъв си Сатурн във везни...не ми се струва най-любовния!
В скорпион работата ще стане по-зле....може да говорим само за бебета....Взаимната рецепция на Сатурн/Плутон...ще даде доста свобода... ;D

Аз не се оплаквам от везнишкия престои...все пак ми донесе страхотна и качествена връзка на всички нива.... Но повечето от пишещите по форумите имат един проблем...и той е ЛЮБОВ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ИЗМЕРЕНИЯ.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Октомври 05, 2011, 09:18:05 pm »
ма ще видиш кво ще стане  :57:  не ща да съм лошата, но на мен на това ми намирисва. все любовнически тематики се вихрят от доста дълго време, а не се сещат да търсят на най-явното място...

Веще, чакай да те питам, че съм те хванала на къс пас. Ти имаш ли роднинска връзка с фотографа Евгени Динев?

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Октомври 05, 2011, 09:18:32 pm »

А нима...ако я нямаше любовта...щеше да го има тоя форум...? :-\ :blink:,,Той е създаден с любов и поддържан от любов...
А точно любовта е вечната...Какво тук значи някакъв си Сатурн във везни...не ми се струва най-любовния!
В скорпион работата ще стане по-зле....може да говорим само за бебета....Взаимната рецепция на Сатурн/Плутон...ще даде доста свобода... ;D

Аз не се оплаквам от везнишкия престои...все пак ми донесе страхотна и качествена връзка на всички нива.... Но повечето от пишещите по форумите имат един проблем...и той е ЛЮБОВ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ИЗМЕРЕНИЯ.... :blink:

Свобода - друг път. Свободата не е по Сатурн, пък още по-малко по Плутон. Пък макар и в рецепзия.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #9 -: Октомври 05, 2011, 09:19:17 pm »

Веще, чакай да те питам, че съм те хванала на къс пас. Ти имаш ли роднинска връзка с фотографа Евгени Динев?

Тцъ  ;D
Не е от моето село  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Октомври 05, 2011, 09:21:04 pm »

Свобода - друг път. Свободата не е по Сатурн, пък още по-малко по Плутон. Пък макар и в рецепзия.

аз ти казвам ,че свободата е по САТУРН.... :blink: И ПЛУТОН..За тези , които си падат по ТЕЖКИТЕ НЕЩА... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Октомври 05, 2011, 09:21:12 pm »

Тцъ  ;D

ОК, щото видях във ФБ, че го харесваш...Вероятно е съвпадение на имената.

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Октомври 05, 2011, 09:21:48 pm »
Ти на мен не можещ да ми казваш. Свободата е в натала.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #13 -: Октомври 05, 2011, 09:23:19 pm »

Тцъ  ;D

ОК, щото видях във ФБ, че го харесваш...Вероятно е съвпадение на имената.

Харесвам го - страхотен фотограф е. Ама си е чист съвпъдък, па и това име не е моето, обаче при развода ме домързя да си сменям документите и останах с него... па и нумерологично и моето си и мъжовото са с все една вибрация, тъй че нямаше никакво значение.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Октомври 05, 2011, 09:26:52 pm »
Ти на мен не можещ да ми казваш. Свободата е в натала.

ИЗРАЗЯВАМ МНЕНИЕ И ПОСТА Е КЪМ ТЕБ...свободата не е в натала...,а в духа...,но до него се стига трудно...За някой е невъзможно...Духа е след Сатурн...,останалото е душа и физика.... ;) :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #15 -: Октомври 06, 2011, 06:27:45 am »
няма лошо в любовта, но ми се вижда малко преекспонирана темата:) Човек, като се отдръпне малко в страни от тая фиксация, може да открие, че има и други не по-малко интересни и важни неща в живота:)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #16 -: Октомври 06, 2011, 07:06:44 am »

Ехее....чак другата есен Сатурн излиза от Везни и аз го чакам това,
ама няма да скоро - има цяла година време  :mellow:

( че в момента 4 Планети във Везни ми опозират стелиума в Овен
и ми спъват всички решения, договори и т.н )

Естествени минерали и амулети

*

AH

• 2201
« Отговор #17 -: Октомври 06, 2011, 08:23:01 am »

Ехее....чак другата есен Сатурн излиза от Везни и аз го чакам това,
ама няма да скоро - има цяла година време  :mellow:

( че в момента 4 Планети във Везни ми опозират стелиума в Овен
и ми спъват всички решения, договори и т.н )

То за това мунданното състояние и транзитите са особено важни – влияят на всички, пък ние колкото и да си смятаме, че сме индивидуалности, живеем в общество и сме му подвластни:)
Пък и ако не е Сатурн, ще дойде време на някакво друго влияние:)  Идеята е  да го ползваме по наш избор, но трудна работа да се бори човек срещу множеството:)
Пък ти вярвай, че Сатурн и другите не само спъват, но и отсейват по-важните неща по отношение на договори, решения и пр:)
Поне няма вече опозиция между Юпитер и Сатурн- беше доста по-неадекватно време:)

*

лилид

« Отговор #18 -: Октомври 06, 2011, 10:21:15 am »
няма лошо в любовта, но ми се вижда малко преекспонирана темата:) Човек, като се отдръпне малко в страни от тая фиксация, може да открие, че има и други не по-малко интересни и важни неща в живота:)

мдаааа ...
меко казано не съм съгласна

не е ли любов "да обичате това, което правите. Ако все още не сте го открили, продължавайте да търсите. И не се задоволявайте с нищо друго! Както винаги сърцето ви ще ви подскаже, когато сте го намерили. "

Точно преди малко ми изпратиха тази реч, и понеже се връзва с моето по-горно несъгласие, давам ви линк. Тя е изнесена от изпълнителния директор на Apple и Pixar Animation Стив Джобс през 2005 година пред дипломиращите се студенти от Университета Станфорд... Стив Джобс казва, в нея не се говори за нищо особено – просто три истории от неговия живот.
http://robstvo.wordpress.com/2011/10/06/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D1%8A%D0%BB-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%B1/
« Последна редакция: Октомври 06, 2011, 10:54:32 am от лилид »

« Отговор #19 -: Октомври 06, 2011, 11:02:13 am »
то и аз с нетърпение чакам да излезе Сатурн от 2рия ми дом то егати безпаричието значи, не съм умрял от глад но много спънки и залтачвания :))