Девойки, в езотеричното познание егоизмът е противоположен на любовта, защитавам любовта и липсата на егоизъм, защото виждам какъв ще е новият свят и се стремя към него, а не защото ми липсва егоизъм.
Показвам ви накъде ми се струва, че отива светът, новият свят ще бъде изграден от хора, изградени от любов и светлина, с високи вибрации, тип Исус.
А за себе си мога да кажа, че съм го правила два пъти - това да пожелая да направя човека щастлив, просто за да бъде той щастлив, дори и да няма представа, че аз съм помогнала за щастието му.
Вие към колко човека сте се отнесли така? Включете деца, родители - каквото искате.
Колко от вас са способни на саможертва? Независимо дали защото на някой точно саможертвата ще му е приятна, сигурно Исус се е разпнал на кръста, щото е бил мазохист, знам ли...
Егозимът е заложен в човека,
Не говоря за човека, говоря за Ничше, който казал, че човекът е опъната струна между животното и бога, говоря за следващото ниво!
и ще се радвам да мога да го интегрирам в себе си някой ден, макар че едва ли..
Аброуд, времето дойде, няма да е някой ден, тече в момента. Който има сетива, го улавя, създадени сме различни и пътищата ни са различни...