Здравей Гост

в тоя форум

• 223 Отговора
  • 21614 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: в тоя форум
« Отговор #160 -: Октомври 13, 2011, 04:32:59 pm »
А като нямаме стелиуми кое е определящо за разтоварването ни?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Stella

• 7765
« Отговор #161 -: Октомври 13, 2011, 04:35:59 pm »
Стелиумите нямат нищо общо с разтоварването. те концентрират енергията на едно място, което от своя страна се нуждае от разтоварване....според мен в други области.....за компенсация.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #162 -: Октомври 13, 2011, 04:38:15 pm »

търси нещо по някой акцент- виж най-добре поставена и силна планета, или виж Слънце, Луна, Марс- там са жизнени сили и енергия. Кое ти е любимо занимание?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #163 -: Октомври 13, 2011, 04:38:34 pm »
Имам поглед върху стелиум в първи дом - мъжът ми. Изцяло е зает от себе си ...та чак е дразнещо вече. Разтоварва се с йога, разходки сред природата, здравословно хранене и духовно усъвършенстване. Звучи добре така изброено, но вече му се превръща в мания. Имам чувството, че се дрогира духовно.

*

abroad

• 2187
« Отговор #164 -: Октомври 13, 2011, 04:40:41 pm »
ти за зареждане май ще трябва да търсиш нещо по Юпитер или Нептун.
Но наистина сега тр.Марс ти е в опозиция на натален Юпитер.

;D ;D
развесели ме
ако ги комбинирам тия двамата ще са вечно песни и танци на народите
сетих се за брат ми, малко преди началото на висшето образование - почти не се прибираше, или по-точно прибираше се сутринта, беше времето на сектите, та все казваше, че неговата секта е подчинена на мотото "Бог е в алкохола" ;D
майка все повтаряше, че ще си пропилее живота ;D

п.п. той има Нептун и Юпитер в Стрелец в 1ви дом

извън шегата защо по Юпитер и Нептун? :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #165 -: Октомври 13, 2011, 04:42:10 pm »
Имам поглед върху стелиум в първи дом - мъжът ми. Изцяло е зает от себе си ...та чак е дразнещо вече. Разтоварва се с йога, разходки сред природата, здравословно хранене и духовно усъвършенстване. Звучи добре така изброено, но вече му се превръща в мания. Имам чувството, че се дрогира духовно.

Много е уморително да се занимаваш със себе си. Трябва си сериозно разтоварване.  ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #166 -: Октомври 13, 2011, 04:42:12 pm »

търси нещо по някой акцент- виж най-добре поставена и силна планета, или виж Слънце, Луна, Марс- там са жизнени сили и енергия. Кое ти е любимо занимание?
Любимите ми занимания са - четене и общуване. Мисля, че са по луната. Асц- рак- луна в 11, близнаци.

*

AH

• 2201
« Отговор #167 -: Октомври 13, 2011, 04:43:01 pm »

много е естествено да е зает със себе си:) - можем да се поучим от него:)

*

AH

• 2201
« Отговор #168 -: Октомври 13, 2011, 04:45:29 pm »
Стелиумите нямат нищо общо с разтоварването. те концентрират енергията на едно място, което от своя страна се нуждае от разтоварване....според мен в други области.....за компенсация.

напротив, имат- това, което ни разрежда, много често ни и зарежда- питай тия, които имат стелиуми:)

*

Divna

• 2478
« Отговор #169 -: Октомври 13, 2011, 04:50:02 pm »
Някой от пишещите има ли стелиум в 9ти дом?
Имам наблюдения, но не знам дали да ги свържа с този дом.

*

AH

• 2201
« Отговор #170 -: Октомври 13, 2011, 04:50:12 pm »
майка все повтаряше, че ще си пропилее живота ;D

п.п. той има Нептун и Юпитер в Стрелец в 1ви дом

извън шегата защо по Юпитер и Нептун? :blink:

а, това, което ни зарежда с енергия, рядко ни пропилява живота:)

А Юпитер и Нептун са ти само благоприятно аспектирани и е възможно нещо дребно по тях да те спасява от тягостни състояния:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #171 -: Октомври 13, 2011, 04:52:40 pm »
а с какво се разтоварва?

С отдаване на плътските удоволствия - купони, компании, събирания с приятели на по чашка, вероятно и жени...  ;D

12 дом при индийците не се свързва само с изолацията и практиките за духовно усъвършенстване, по него се съди и за креватните удоволствия, за сексуалната удовлетвореност в брака и връзките.

Специално при въпросния човек комбинацията е 12+7 дом, което не говори в полза на медитацията и духовните практики, а за друго.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #172 -: Октомври 13, 2011, 05:01:57 pm »
а с какво се разтоварва?

С отдаване на плътските удоволствия - купони, компании, събирания с приятели на по чашка, вероятно и жени...  ;D

12 дом при индийците не се свързва само с изолацията и практиките за духовно усъвършенстване, по него се съди и за креватните удоволствия, за сексуалната удовлетвореност в брака и връзките.

Специално при въпросния човек комбинацията е 12+7 дом, което не говори в полза на медитацията и духовните практики, а за друго.

а може да има и нещо по-силно от стелиума - тоя човек не работи ли? - мигар 16-18ч от денонощието е по купони?

*

AH

• 2201
« Отговор #173 -: Октомври 13, 2011, 05:04:24 pm »

поне ги кажи - що пък да не ги свържеш, дори да не е най-точно - просто си е интересно

*

Lillie

• 30532
« Отговор #174 -: Октомври 13, 2011, 05:07:15 pm »
а може да има и нещо по-силно от стелиума - тоя човек не работи ли? - мигар 16-18ч от денонощието е по купони?

Работи, но доста време не можеше да намери работа, която да го удовлетворява.
След няколко несполучливи опита последният даде резултат, сега мисля че е доволен вече. Професията е свързана с творчество, с дизайнерски умения, но много се работи на компютър и не е особено разтоварващо. Работи в мъжки колектив и изглежда, че му харесва компанията на колегите, в следобедните часове успяват и да си пийнат понякога, шефът не забранява.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #175 -: Октомври 13, 2011, 05:11:42 pm »

Работи, но доста време не можеше да намери работа, която да го удовлетворява.
След няколко несполучливи опита последният даде резултат, сега мисля че е доволен вече. Професията е свързана с творчество, с дизайнерски умения, но много се работи на компютър и не е особено разтоварващо. Работи в мъжки колектив и изглежда, че му харесва компанията на колегите, в следобедните часове успяват и да си пийнат понякога, шефът не забранява.  ;D

имам подозрение, че си малко субективна и предубедена ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #176 -: Октомври 13, 2011, 05:16:42 pm »
Синът ми има: Юпитер, Слънце, Марс, Меркурий сите в 9 дом и лъв с изключение на Юпи-анаретен и рачешки.
 Обича енциклопедии, научнопопулярни филми и да прави комикси.(Най-обича компютъра, но е ограничен, че не знае мярка и се налага да ходя с кабел в чантата си ;D) Мисля, че са хем по 9-ти, хем по лъв.
(На 9 години е)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #177 -: Октомври 13, 2011, 05:17:06 pm »

Просто познавам човека добре като близък и лоялен приятел, не осъждам неговия начин на живот.  :blink:

Споделих го във връзка с това, че не всичко е злато що е в 12 дом, ако можем да перифразираме една поговорка, понеже тръгнахме да говорим за медитации и духовни практики. И Уран го каза в една от съседните теми преди малко.... Този дом в хороскопа може да крие големи изненади - да си представяш някой гуру, а да се окаже просто бохем (или фантазьор).  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #178 -: Октомври 13, 2011, 05:21:48 pm »

поне ги кажи - що пък да не ги свържеш, дори да не е най-точно - просто си е интересно

Пътуванията както къси, така и дълги носят голямо удоволствие. Природата (най вече през топлите сезони). Ежеседмично поддържа тонус чрез бързите спортове (най-вече в екип, като хокей и бадминтон). Гледане на научнофантастични филми и не на последно място музиката. Изключително силен усет за ритъм. Голям виртуоз е - самоук. Свири на барабани и китара парчета, които не са от най-лесните (хард рок и хеви метъл). Анализира много - всяко нещо се подлага на сериозни размисли.  ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #179 -: Октомври 13, 2011, 05:23:28 pm »

Просто познавам човека добре като близък и лоялен приятел, не осъждам неговия начин на живот.  :blink:

Споделих го във връзка с това, че не всичко е злато що е в 12 дом, ако можем да перифразираме една поговорка, понеже тръгнахме да говорим за медитации и духовни практики. И Уран го каза в една от съседните теми преди малко.... Този дом в хороскопа може да крие големи изненади - да си представяш някой гуру, а да се окаже просто бохем (или фантазьор).  :blink:

аз като видя натоварен 8-ми или 12-ти дом, по скоро задължително си мисля, че "совите не са това, което са":) - всъщност за зареждането понякога са нужни минутки- хората, които се зареждат от емоции, го правят понякога абсолютно неразпознаваемо за другите- особено, ако си крият емоциите:) - и такива хора много трудно ги довеждаш до откровен разговор, дори когато те го търсят:)