Здравей Гост

в тоя форум

• 223 Отговора
  • 21660 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: в тоя форум
« Отговор #200 -: Октомври 13, 2011, 06:57:55 pm »
Луната ми е единствената удавена и то солидно планета, само негативно аспектирана. Не съм сигурна, че я познавам добре, за съжаление, а ми се ще. Не са ми толерирали емоциите като дете, никак даже - но аз си намирах отдушник другаде, сред приятели и по тоя повод все се скитах нанякъде, докато живеех с родителите си. Може би и затова още на 12-13 знаех със сигурност, че при първа възможност ще замина да уча надалеч и няма да се върна :blink:. Направих го на 18.
Наложи ми се обаче, преди няколко години да се сблъскам отново с описаното във връзка с друг важен за мен човек...
Така че тия въпроси трябва да се решават, а не да се бяга от тях, вероятно. Друг е въпросът, че решенията не са от леките :blink:.
Дисбалансът на тази ми Луна се усеща най-вече в много лични и интимни контакти. Аз също допускам грешката да не си казвам там от какво имам нужда. Но това определям като нещо, което ми пречи.
И друго - доколкото съм успяла да анализирам себе си и събитията по време - то, когато се подчинявах повече на инстинкта и интуицията по-малко бърках, или поне така си мисля сега. Откак умът взе превес се лутам като топче в онези автомати - флиперите, където му действат само физичните закони, въпреки че по пътя на логиката следва да е обратното...
А може и да греша :blink:

п.п. иначе разбрах от първия път, че не се прави връзка между Луна и отговорност, което е добре, защото откак преди няколко дни се обърна Меркурий ретро по прогресия реших, че започвам да оглупявам и не съм съвсем с ума си :-[

« Отговор #201 -: Октомври 13, 2011, 08:12:11 pm »
Стелиумът си е струпване на енергия – тъкмо говорехме, че когато това се е случило в трети дом, разходките са се оказали много подходящ начин за зареждане с положителна енергия или пък разтоварване от негативни мисли и проблеми.

Ако беше се случило, примерно,  в шести дом, можеше да се окаже, че работата е начин за разтоварване..........

мойте са два, другият е девешки на Асц. и него  го отработвам с много работа
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #202 -: Октомври 13, 2011, 08:28:18 pm »
като ти премине Плутона през Слънцето - напред-назад и отмине,тогава ще ме разбереш :blink:

Kakvo da prawim tiq deto sme se rodili s toq syvpad? ;D
преживяват карето към съвпада си,за да разберат какво преживяват цял живот тези родени с каре Слънце/Плутон, а последните пък обратното ,преживяват транзитен съвпад Плутон/нат.Слънце за да преживеят това,което цял живот преживяват родените със съвпад Слънце/Плутон

*

Stella

• 7765
« Отговор #203 -: Октомври 13, 2011, 08:46:28 pm »
Днес Сатурн е казими в знака на своята екзалтация, сигурно затова ме е "засърбяло" да повдигна въпроса за отговорността.  ;D

Аз пък днес харчих като затъмнена...купих си 2 чифта дънки. Сатурн ми е У2.  :rolf:
Едните са като клин - много тесни и много еластични и не зная доколко ще ми бъдат удобни, щото не съм свикнала с толкова тесни дънки....наистина като затъмнена бях.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #204 -: Октомври 13, 2011, 08:52:30 pm »
п.п. иначе разбрах от първия път, че не се прави връзка между Луна и отговорност, което е добре, защото откак преди няколко дни се обърна Меркурий ретро по прогресия реших, че започвам да оглупявам и не съм съвсем с ума си :-[

Странно, аз пък сега по-добре те разбирам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #205 -: Октомври 13, 2011, 08:54:34 pm »
като ти премине Плутона през Слънцето - напред-назад и отмине,тогава ще ме разбереш :blink:

преживяват карето към съвпада си,за да разберат какво преживяват цял живот тези родени с каре Слънце/Плутон, а последните пък обратното ,преживяват транзитен съвпад Плутон/нат.Слънце за да преживеят това,което цял живот преживяват родените със съвпад Слънце/Плутон

А да, бе аз защо трябва да ги преживявам и двата...искам да кажа....има вероятност да преживея и съвпада на Плутон със светилата във Водолей. По време на квадрата родих и бях в майчинство.

« Отговор #206 -: Октомври 13, 2011, 08:55:32 pm »
бързо една снимка в тесните дънки, очо да види

*

abroad

• 2187
« Отговор #207 -: Октомври 13, 2011, 08:59:00 pm »

сигурно от комплекс взех повече да се старая като пиша, поне на пръв поглед да не ми личи ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #208 -: Октомври 13, 2011, 09:26:45 pm »

сигурно от комплекс взех повече да се старая като пиша, поне на пръв поглед да не ми личи ;D

Добре ти се получава. добре че са комплексите да ни тласкат към съвършенство. Отдавна съм се убедила, че "комплекс" не е мръсна дума. по-важно е как се трансформира енергията на комплекса, защото в него има много енергия, той е двигател за развитие.

*

Stella

• 7765
« Отговор #209 -: Октомври 13, 2011, 09:29:34 pm »

Имам една в тесни дънки, тя ми е от Великден. сега ще я сложа.
Обаче новите са още по-тесни надолу. Не съм се снимала още в тях.

*

Divna

• 2478
« Отговор #210 -: Октомври 13, 2011, 09:36:42 pm »

Толкова години живот с този съвпад ме е научил да обичам промените, защото винаги те са били за мое добро. Аз не приемам съвпада за лош, тъй като не съм го почувствала като такъв. Свикнала съм да живея с плутоновата енергия. Тая планета е обагрила не само Слънцето ми, но и другото светило, по-точно сателит (Луна в Скорпион), че и Венера също (в съвпад е с Плутон).  :blink: Да не казвам, че цял дирекционен стелиум имам в Скорпион, който ще продължи още дълги години да е там.
Иначе при квадратурата на тр. Плутон с нат. Слънце и Плутон се разведох. Беше неочаквано за всички които ме познават. 

*

Divna

• 2478
« Отговор #211 -: Октомври 13, 2011, 11:10:40 pm »
Я, Стелла, какво си маце!  ;)
Представях си те по-различна. С тъмна ли коса си в момента? Тъмната коса прави лицето ти да изпъква и кожата ти е хубава, като порцелан свежа и светла. Харесваш ми.

« Отговор #212 -: Октомври 14, 2011, 07:26:41 am »

Новите са с фльонга на колана. Луда работа...днес се скъсах да харча, едва ли е само от затъмнения Сатурн-У2?

защо да не си  купуваш дънки -тип цигара- изглеждаш супер , тези крака трябва да се показват,
пък ,щом ти се харчи, изпитай удоволствието,то за какво се гърбиме заради него,да го изпитваме ние или доставяйки го

вярвай на заточената ми Венера, тя има усет за красивите неща, иначе си го казва направо,ако нещо й предизвиква дискомфорт с  излизане извън естетските параметри

« Отговор #213 -: Октомври 14, 2011, 07:31:05 am »

А да, бе аз защо трябва да ги преживявам и двата...искам да кажа....има вероятност да преживея и съвпада на Плутон със светилата във Водолей. По време на квадрата родих и бях в майчинство.
за награда, че нямаш нищо плутоново по натал :mellow:

*

AH

• 2201
« Отговор #214 -: Октомври 14, 2011, 08:49:44 am »
за награда, че нямаш нищо плутоново по натал :mellow:

смяташ, че като си нямаме нещо в радикса, транзитите ще имат грижата да ни компенсират:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #215 -: Октомври 14, 2011, 09:46:14 am »
Я, Стелла, какво си маце!  ;)
Представях си те по-различна. С тъмна ли коса си в момента? Тъмната коса прави лицето ти да изпъква и кожата ти е хубава, като порцелан свежа и светла. Харесваш ми.

Благодаря ти, Дивна и аз те харесвам! Тази снимка е от пролетта.
Сега съм боядисана в червено с руси кичури, което придава на лицето леко розов тен.
Черната коса ме прави да изглеждам бледа. Дълги години бях тъмна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #216 -: Октомври 14, 2011, 09:51:10 am »

защо да не си  купуваш дънки -тип цигара- изглеждаш супер , тези крака трябва да се показват,
пък ,щом ти се харчи, изпитай удоволствието,то за какво се гърбиме заради него,да го изпитваме ние или доставяйки го

вярвай на заточената ми Венера, тя има усет за красивите неща, иначе си го казва направо,ако нещо й предизвиква дискомфорт с  излизане извън естетските параметри

Хехе, мерси много, мила! Изведнъж ме успокои.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Октомври 14, 2011, 10:55:27 am »
Сега съм боядисана в червено с руси кичури, което придава на лицето леко розов тен.

Забелязах от аватара ти, че си направила драстична промяна във визията. Първо си казах "язък за хубавата дълга коса!", но в момента изглеждаш много-свежа, имаш по-младежки и закачлив вид. На снимката от аватара ми приличаш на руската певица Жана Фриске (минава за секс символ там  :P).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #218 -: Октомври 14, 2011, 11:12:18 am »

Забелязах от аватара ти, че си направила драстична промяна във визията. Първо си казах "язък за хубавата дълга коса!", но в момента изглеждаш много-свежа, имаш по-младежки и закачлив вид. На снимката от аватара ми приличаш на руската певица Жана Фриске (минава за секс символ там  :P).

Да, Лилиии! Бледият тен ме правеше да изглеждам изпита и болнава. Черната коса придава по-строг вид. Забелязах разликата на снимките. Как само един цвят на косата може да промени тена, не съм знаела. Аз си мислех, че е обратното - косата се съобразява с тена на лицето, а той е толкова променлива величина.
Ама тази рускиня е много хубава, беее! болшинството от рускините са красиви жени.

*

Stella

• 7765
« Отговор #219 -: Октомври 14, 2011, 11:15:07 am »
Хахаха, паднах от смях с това стихотворение:

Давам ти го моичкия, скъпа!
И в добавка - ловно куче с котка!
Сигурно си мислиш, че съм тъпа,
щом като успя да го прикоткаш.
Не скърбя, а много съм щастлива,
... че ще бдиш над него като квачка.
Само нощно време го завивай
и не го карай много да бачка.
той ще хърка и ще пие бира,
но какво да прави - тъй са всички.
Все с приятели ще се събира,
ще задиря чуждите женички.
Но ти, мила моя, не унивай!
И не го ядосвай - много моля.
Пери, готви, след него заспивай...
Остави го да се наживей на воля!
Само чуй: Недей да ми го връщаш!
И недей да правиш рекламации!
Хак да ти е! Взела си го вкъщи...
Ще те черпя... моите овации...

Нина Чилиянска