Здравейте, съфорумници!
Преди месец, а може и повече санувах, че като се събудя мама я няма и много ми липсва и това ме кара да искам да върна времето да я прегърна и да не я пусна..
сега туко що се събудих. през 15,20 минути се будих и заспивах (около 5,6 пъти) и всеки път с различен сън.
запомних 3 от тях: в първият две кучета(питбули) се чифтосваха. едното ме лаеше злобно, а аз се качих на едно като стълб и си вдигнах краката да не ме захапе, но в крайна сметка успя да ме ухапе веднъж.
вторият сън е свързан с небето-имаше страни неща звездите се въртяха имаше и някакви.. не знам как да се изразя нещо подобно на петно, а след това видях две падащи звезди. мисля, че си пожелах да имам пари и на двете.
а последният път когато се събудих беше отново този сън с мама.. как се събуждам, а нея я няма. липсва ми и искам да върна времето на зад да поправя някакви грешки да я гушна и да не я пусна...
в сановниците пише, че при сънуване на падаща звезда се губи близък човек, а и с тези два съня с мама се притеснявам ужасно много... по принцип сънувам от време на време неща, който след време стават, но си спомням, че съм ги сънувал едва когато станат или свършат.. това също не знам как да го нарека

(
надявам се някой да ме успокой..