Здравей Гост

Осъзнато Сънуване

• 29 Отговора
  • 9496 Прегледи
Re: Осъзнато Сънуване
« Отговор #20 -: Март 07, 2012, 12:26:49 pm »
 :blink:

« Отговор #21 -: Март 07, 2012, 09:22:57 pm »
Ще започна с:Методи на проверка и Техника МИОС :blink:!
« Последна редакция: Март 08, 2012, 12:31:35 pm от вени »

« Отговор #22 -: Март 07, 2012, 09:25:02 pm »
Ами след като спазвам някоя техника и имам осъзнат сън,ще продължавам ли да имам осъзнати сънища или трябва да продължа да спазвам техниката? :-\ :blink:
« Последна редакция: Март 08, 2012, 12:30:55 pm от вени »

« Отговор #23 -: Март 19, 2012, 09:04:57 am »
Аз направих дебют, така да се каже, без да съм правила някакви техники. Принципно само си запсвам сънищата с цел да ги тълкувам, но една предна вечер имам ясния спомен как се движа във влак и съзнанието ми каза - Ти сънуваш. И аз си казах, добре, значи, ако искам, мога да скоча от влака, ако искам - мога да остана.  :unsure: Но си викам, не, прекалено бързо е.  :unsure: И не скочих, но ми стана странно, че така се случи.  ;D

« Отговор #24 -: Март 28, 2012, 07:15:06 pm »
  Не съм се замисляла за осъзнатото сънуване, но по принцип аз си ги разделям моите сънища на няколко вида - едните с тях изчиствам натрупаната шлака - подсъзнанието го прави по време на сън, другите са такива предсказателни, които много рядко ми се случват и третите са сънища отговори, явно те са от тези осъзнатите сънища. Просто когато имам наистина наболял проблем, пожелавам си и се моля да сънувам сън отговор. Важното е сутринта да мога правилно да разтълкувам нещата. Иначе рядко се събуждам веднага след сън, което ще рече че рядко помня сънищата си....Има и такива, които предполагам пак спадат към тази група - знам че сънувам, уж се събуждам тълкувам съня си и съня преминава във втори, пак знам че сънувам пак правя опит за тълкуване и сънят прелива в трети - случвало ми се е на няколко пъти, но не помня, отдавна е било. А другият вид сънуване е будното сънуване, което ми се е случвало, просто имам видения, които са много ясни и с нищо не мога да ги свържа - мозъкът почва да рисува картини, а съзнанието ми все още размишлява над дадени неща и отразява всичко около мен, очите ми са отворени при това...Последното видение си го разтълкувах, че имам нарастваща агресия и ще има битки...

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #25 -: Март 29, 2012, 09:24:25 am »
Повечето пъти май наистина осъзнавам, че сънувам, понеже съм наясно, че животът ми е съвсем обикновен, а аз винаги сънувам най-ужасяващите кошмари. Знам, че е насън, но понякога наистина се плаша, защото изглежда истинско, а и аз съм герой в тях... Предимно извънземни и природни бедствия, но, виж, снощи сънувах вампири - и аз бях от тях. Семейството ми бяхме вампири и се криехме някъде...  :-\ Имало е сънища, които съм прекъсвала, щом се пробудя, ставам, пия вода, и пак лягам с целта да си допродължа съня, откъдето бях... :> И си го продължавам.  :rolleyes:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #26 -: Март 31, 2012, 09:07:41 pm »
Има български сайт за организиране, анализ, споделяне и рисуване на сънищата:

www.dreams-share.com/bg/

Поздрави  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #27 -: Март 01, 2013, 02:46:13 pm »
За първи път наскоро ми се случи осъзнато сънуване, и то съвсем случайно, не съм правила опити за това.
Обикновено когато минавам през труден период сънувам черни кучета, как лаят по мен. Сега сънувам същото, уплаших се и се свих и започнах да викам помощ. В следващия момент (вече тук стана осъзнато) станах и забих нож в кучето и то умря :-\

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #28 -: Март 30, 2013, 08:17:22 pm »
веднъж имах осъзнат сън, миналата година, не съм прилагала техники за предизвикването им.. прекалено досадно занимание е за мен, въпреки че осъзнатият сън е най-вълнуващото нещо, което може да ти се случи.  :o Бих искала да ми се случи отново..  :rolleyes: :rolleyes:
« Последна редакция: Март 30, 2013, 08:34:05 pm от Morena »

« Отговор #29 -: Май 11, 2013, 05:48:09 am »
да, особено в детските години идва от самосебе си и изобщо не знаеш, че това може да е осъзнато сънуване

I have been a FunForFreedom survivor since 7/2/12!
Diablo 3 Gold
Buy Runescape Gold
Supporting Leon X Zara! <3
I have a blog!